status Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Και μετά γκρινιάζουμε. Σ'αυτή τη χώρα, μέχρι και οι άστεγοι γράφουν στο insomnia! Δεν κατάλαβες, διαμαρτύρονται επειδή δεν μπορούν πλέον να δέσουν τον σκύλο με τα λουκάνικα.
Pantelwolf Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Διάβασα μια ανάρτηση του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας και είπα να την μοιραστώ μαζί σας. Ιδού η άποψη του σεπτού ιεράρχη για την Απογραφή Πληθυσμού και Κατοικιών 2011 (διατηρείται αυτούσια η σύνταξη και ορθογραφία του πρωτοτύπου): Πηγή: Προσωπικό Ιστολόγιο του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβροσίου Ο μητροπολήτης λέει απίστευτες ανακρίβειες , και αρκετές αστειότητες. Επίσης υπάρχει επιλογή "με σύμφωνο συμβίωσης" Αυτόν πως τον λές αν δεν τον λες συντροφο; Ο paredwse ξέρει να συλλαβίζει, όμως. Κατά τα λοιπά, χθες μας απέγραψαν, δύο ευγενέστατα παιδιά, αλλά την περίφημη ερώτηση για το λουτροκαμπινέ δεν την έκαναν. Μύθος ήταν, αλήθεια, δεν ξέρω. Η ερώτηση υπάρχει, και μάλιστα βρήκα σήμερα κατοικία ΧΩΡΙΣ τουαλέτα, και με λουτρό στον κήπο.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Πιθανόν να την παρέκαμψαν (δηλαδή, είδαν το σπίτι, σχετικά πρόσφατη κατασκευή, πολυκατοικία, σου λέει, "πού να έχει εξωτερική τουαλέτα, στο διάδρομο του ορόφου και να τη συμπλήρωσαν μόνοι τους την απάντηση. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι δε με ρώτησαν (και φυσικά εφόσον λες ότι υπάρχει δεν έχω κανένα λόγο να αμφιβάλλω γι' αυτό.) Γενικά, οι ερωτήσεις λογικές μου φάνηκαν. Το μόνο θέμα που είχα ήταν με την ανακύκλωση, δεν μπορούσα να δώσω "ποσοστιαία" εκτίμηση για το πόσο ανακυκλώνουμε.
status Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Πιθανόν να την παρέκαμψαν (δηλαδή, είδαν το σπίτι, σχετικά πρόσφατη κατασκευή, πολυκατοικία, σου λέει, "πού να έχει εξωτερική τουαλέτα, στο διάδρομο του ορόφου και να τη συμπλήρωσαν μόνοι τους την απάντηση. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι δε με ρώτησαν (και φυσικά εφόσον λες ότι υπάρχει δεν έχω κανένα λόγο να αμφιβάλλω γι' αυτό.) Γενικά, οι ερωτήσεις λογικές μου φάνηκαν. Το μόνο θέμα που είχα ήταν με την ανακύκλωση, δεν μπορούσα να δώσω "ποσοστιαία" εκτίμηση για το πόσο ανακυκλώνουμε. Που ξέρεις, μπορεί να σε ρώτησε πιο διακριτικά "με συγχωρείται μπορώ να χρησιμοποιήσω το βεσέ σας;"
slygeo87 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Μου ήρθε ένα παλικάρι προχθές. Το σπίτι ήταν λίγο μπουρδέλο αλλά δε γαμείς..."έκατσα μέσα". =ρ
Pantelwolf Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Ειμαι ο πιο awesome απογραφεας στον πλανητη. Μπήκα σε φωλιά πάκηδων. 1) Επέζησα 2) Τους έπεισα και τους έγραψα 3) Μου είπαν και ευχαριστώ 4) Μου έδωσαν δώρο αυτό:
JERONIMO888 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 σε περιπτωση που μενουν 2 ατομα σε ενα σπιτι και λειπει ο ενας οταν ερθει ο τυπος για την απογραφη τι γινεται?
poedeer7 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 σε περιπτωση που μενουν 2 ατομα σε ενα σπιτι και λειπει ο ενας οταν ερθει ο τυπος για την απογραφη τι γινεται? τιποτα σημειωνει παρον
Pantelwolf Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Τον απογράφει ο δεύτερος. Παρόν μέλος σημαίνει οτι κοιμήθηκε εκεί το βράδυ της Δευτέρας που μας πέρασε.
poedeer7 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Τον απογράφει ο δεύτερος. Παρόν μέλος σημαίνει οτι κοιμήθηκε εκεί το βράδυ της Δευτέρας που μας πέρασε. τυπικε απογραφεα! πες μου οτι τους ρωτας και που κοιμηθηκαν!εμας δε μας ρωτησε ο δικος μας...
marantonis Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 τυπικε απογραφεα! πες μου οτι τους ρωτας και που κοιμηθηκαν!εμας δε μας ρωτησε ο δικος μας... δε ρωτανε πού, ρωτανε αν κοιμηθηκες σπιτι:-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα