Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 499
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα υπόλοιπα να τα βρει από το φέησμπουκ φάση;

ή από γείτονα για να πω μετά εγώ αν γίνει τίποτα

ότι δεν έδωσα έγκριση σε κανέναν να με ψάξει.

Δημοσ.

ή από γείτονα για να πω μετά εγώ αν γίνει τίποτα

ότι δεν έδωσα έγκριση σε κανέναν να με ψάξει.

Δηλαδή εσύ νομίζεις ότι ζεις σε ένα κράτος, όπου τα στοιχεία που δίνεις για την απογραφή είναι πιθανό να χρησιμοποιηθούν παράνομα και για άλλους λόγους, εκτός των στατιστικών, αλλά στο ίδιο αυτό κράτος που θα κάνει παράνομη χρήση των στοιχείων, θα έχει σημασία αν έδωσες έγκριση να σε ψάξουν. Μάλιστα. Τετράγωνη λογική...

Δημοσ.

Δηλαδή εσύ νομίζεις ότι ζεις σε ένα κράτος, όπου τα στοιχεία που δίνεις για την απογραφή είναι πιθανό να χρησιμοποιηθούν παράνομα και για άλλους λόγους, εκτός των στατιστικών, αλλά στο ίδιο αυτό κράτος που θα κάνει παράνομη χρήση των στοιχείων, θα έχει σημασία αν έδωσες έγκριση να σε ψάξουν. Μάλιστα. Τετράγωνη λογική...

το θέμα δεν είναι επειδή το κράτος είναι υπό διάλυση και μπορεί να ξέρει τα πάντα για τον καθένα μας

εγώ να βγω στο δρόμο και να φωνάζω τα στοιχεία μου. εξάλλου υπάρχει και η εφορία, αν πχ έχω κρύβω διάφορα στοιχεία

στην εφορία γιατί να τα πω στην απογραφή?! αν όμως κάποιος άλλος με καταγγείλει πχ τότε θα μπορώ να έχω μια πισινή ότι εγώ δεν

έδωσα τέτοια πληροφορία.

ακόμα και το πιο παράνομο κράτος κρατάει κάποια διαφάνεια για τα προσχήματα.

Δημοσ.

αν πχ έχω κρύβω διάφορα στοιχεία

στην εφορία γιατί να τα πω στην απογραφή?! αν όμως κάποιος άλλος με καταγγείλει πχ τότε θα μπορώ να έχω μια πισινή ότι εγώ δεν έδωσα τέτοια πληροφορία.

Τι να κρύβεις δηλαδή; Αν το σπίτι σου έχει ντους, αν καις πετρέλαιο, αν έχεις ίντερνετ και τι σπουδές έχεις κάνει; Αυτά σε ρωτάνε. Το μόνο που μπορεί να κρύβεις είναι αν το σπίτι είναι δικό σου και δεν το δηλώνεις (πόσοι τέτοιοι υπάρχουν; ), το οποίο και είναι εύκολο να βρεθεί αν γίνει καταγγελία.

Τέλος πάντων, προφανώς η απογραφή θα είναι ανακριβής έτσι σκατά που τα έχουμε κάνει. Τα καταφέραμε, μπράβο μας, θα είμαστε και σε αυτό νο1 στην Ευρώπη (απ' την ανάποδη πάντα) και μας κόστισε και αρκετές δεκάδες εκατομμύρια. Συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν σ'αυτήν την μεγάλη επιτυχία και οι οποίοι θα βρίζουν από αύριο για το ανοργάνωτο κράτος. Καληνύχτα μας!

Δημοσ.

Τι να κρύβεις δηλαδή; Αν το σπίτι σου έχει ντους, αν καις πετρέλαιο, αν έχεις ίντερνετ και τι σπουδές έχεις κάνει; Αυτά σε ρωτάνε. Το μόνο που μπορεί να κρύβεις είναι αν το σπίτι είναι δικό σου και δεν το δηλώνεις (πόσοι τέτοιοι υπάρχουν; ), το οποίο και είναι εύκολο να βρεθεί αν γίνει καταγγελία.

Τέλος πάντων, προφανώς η απογραφή θα είναι ανακριβής έτσι σκατά που τα έχουμε κάνει. Τα καταφέραμε, μπράβο μας, θα είμαστε και σε αυτό νο1 στην Ευρώπη (απ' την ανάποδη πάντα) και μας κόστισε και αρκετές δεκάδες εκατομμύρια. Συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν σ'αυτήν την μεγάλη επιτυχία και οι οποίοι θα βρίζουν από αύριο για το ανοργάνωτο κράτος. Καληνύχτα μας!

μην εμπιστεύεσαι ούτε τον εαυτό σου

όπου κράτος = Αμερική

εξ ου και η καληνύχτα από τις 8:05

Δημοσ.

@parasaser

Ρε φιλαράκο πραγματικά δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά η απογραφή δεν γίνεται πρώτη φορά γίνεται κάθε δέκα χρόνια δεν νομίζω το '91 ή το 2001 αν απογράφηκες να αποκαλύφθηκαν όλα τα καλά κρύμμενα σου μυστικά στην εφορία, ο τρόπος που σκέφτεσαι ειναι πραγματικά ηλίθιος.

Δες εδώ και το δελτίο το ατομικό και της κατοικίας και βγάλε τα συμπεράσματα μόνος σου: http://www.voria.gr/filestore/docs/apografi1.pdf

Δημοσ.

@parasaser

Ρε φιλαράκο πραγματικά δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά η απογραφή δεν γίνεται πρώτη φορά γίνεται κάθε δέκα χρόνια δεν νομίζω το '91 ή το 2001 αν απογράφηκες να αποκαλύφθηκαν όλα τα καλά κρύμμενα σου μυστικά στην εφορία, ο τρόπος που σκέφτεσαι ειναι πραγματικά ηλίθιος.

Δες εδώ και το δελτίο το ατομικό και της κατοικίας και βγάλε τα συμπεράσματα μόνος σου: http://www.voria.gr/filestore/docs/apografi1.pdf

δηλαδή τώρα προσπαθείς να με πείσεις για κάτι?

Δημοσ.
[Apografi-ypygeias] Μάθε για την Ανοικτή Διακυβέρνηση

|

[email protected]

show details 1:17 PM (7 hours ago)

Ανοικτή Διακυβέρνηση σημαίνει διαφάνεια, συμμετοχικότητα και λογοδοσία στη λειτουργία

του κράτους. Αυτή τη στιγμή περισσότεροι από 20.000 άνθρωποι έχουν εγγραφεί στην

ηλεκτρονική υπηρεσία ενημέρωσης του OpenGov και ενημερώνονται άμεσα για να

συμμετέχουν σε κάθε νέα δράση που δημοσιοποιείται.

Για να εγγραφείτε κι εσείς συμπληρώστε το email σας και επιλέξτε εδώ:

http://www.opengov.gr/home/?page_id=99'>http://www.opengov.gr/home/?page_id=99 τα υπουργεία για τις δράσεις

Ανοικτής Διακυβέρνησης των οποίων θέλετε να ενημερώνεστε.

Με την εγγραφή στην υπηρεσία θα λαμβάνετε μήνυμα ηλεκτρονικού

ταχυδρομείου λίγο μετά την ανάρτηση νέων διαβουλεύσεων, προσκλήσεων

εκδήλωσης ενδιαφέροντος και δράσεων Ανοικτής Διακυβέρνησης από τα

υπουργεία που εσείς επιλέξατε.

Η ενημέρωση για τις νέες διαβουλεύσεις θα περιέχει, για παράδειγμα,

τη βασική πληροφόρηση για το θέμα της διαβούλευσης, το φορέα, τη

διάρκειά της και φυσικά την ιστοσελίδα για να συμμετέχετε.

Εγγραφείτε στην υπηρεσία εδώ: http://www.opengov.gr/home/?page_id=99

Σας προτείνουμε επίσης να προωθήσετε αυτό το μήνυμα σε φίλους σας που θα τους

ενδιέφερε να λαμβάνουν άμεση ενημέρωση για τις νέες διαβουλεύσεις και

για άλλες δράσεις ανοικτής διακυβέρνησης.

Ομάδα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του

Γραφείου του Πρωθυπουργού

Δημοσ.

δηλαδή τώρα προσπαθείς να με πείσεις για κάτι?

Νομίζω ότι προσπαθεί να σε πείσει να μην σκέφτεσαι σαν ηλίθιος. Αλλά, μεταξύ μας, δεν πιστεύω ότι θα το καταφέρει.

Δημοσ.

Νομίζω ότι προσπαθεί να σε πείσει να μην σκέφτεσαι σαν ηλίθιος. Αλλά, μεταξύ μας, δεν πιστεύω ότι θα το καταφέρει.

σωστός

αλλά εσύ ο σοφός γιατί ασχολείσαι μαζί μου?

Δημοσ.

Α όχι όχι, παρεξήγησες, εγώ μια διευκρίνηση έκανα.

Γενικά στηρίζω τη άποψη να μην απογράφεστε, να μην ψηφίζετε και να μην παίρνετε μέρος σε στατιστικές iq και τέτοια.

Δημοσ.

Α όχι όχι, παρεξήγησες, εγώ μια διευκρίνηση έκανα.

Γενικά στηρίζω τη άποψη να μην απογράφεστε, να μην ψηφίζετε και να μην παίρνετε μέρος σε στατιστικές iq και τέτοια.

α οκ

όλα καλά όλα ανθηρά τότε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...