FarCry Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Το τι άκουσαν οι απογραφείς μάλλον δεν περιγράφεται... Ηλικιωμένοι, άτομα “περίεργα” και ... κάθε καρυδιάς καρύδι συνάντησαν πίσω απ' τις πόρτες των διαμερισμάτων. Οι ιστορίες που άκουσαν... ως απίθανες. Εκτός από τα... γνωστά “θέλεις έναν καφέ παιδί μου” ή “έχω ωραίο νεραντζάκι, να σε κεράσω;” που τα... περίμεναν οι απογραφείς έχουν να διηγηθούν ιστορίες όπως την καταστροφή της Σμύρνης, τον πόλεμο του '40 και ... άλλα πλέον να διηγηθούν! Είναι οι ... γνώσεις που απέκτησαν συζητώντας κυρίως με ηλ8ικιωμένους που ήθελαν να “σπάσουν” τη μοναξιά τους ξεστομίζοντας ακόμη και ... επτασφράγιστα μυστικά! Χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση ηλικιωμένης, από το Παγκράτι. Η “πολύ καθώς πρέπει” και ευγενής κυρία, απαντώντας στην ερώτηση για την οικογενειακή της κατάστασή είπε χαιρέκακα: “Έχω δύο παιδιά, αλλά τα έχω αποκληρώσει εδώ και καιρό. Μην τους το πείτε πριν πεθάνω, για να με προσέχουν”... Σε πολλές περιπτώσεις οι νέοι κατά κανόνα άνθρωποι που έκαναν την απογραφή ήρθαν αντιμέτωποι με τον... μικροαστισμό του Έλληνα. Ευκατάστατη κυρία, με οικογένεια, πολύ φιλική και ευχάριστη, όταν ήρθε η στιγμή να απαντήσει στην ερώτηση για το επίπεδο της μόρφωσής της, σοβάρεψε απότομα και ανέφερε σχεδόν ψιθυριστά: “Είμαι απόφοιτος δημοτικού, αλλά λέω ότι έχω τελειώσει τη Φιλοσοφική. Στην πολυκατοικία είναι όλοι πανεπιστημιακής μόρφωσης και αισθανόμουν κάπως μειονεκτικά. Καταλαβαίνετε”. Από τα... κορυφαία πάντως ήταν και η απάντηση ενός ηλικιωμένου στο θυροτηλέφωνο που είπε με έντονο ύφος για να γίνει... πιο πιστευτός “φύγετε, δεν μένει κανείς εδώ!” http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=79192&catid=3
Aplostra Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Βρε παιδιά,μου λενε να παω σπίτι για να απογραφω,το πρόβλημα ειναι οτι είμαι στη δουλειά και δουλεύω (πολυ)εκτός πόλης..Τι γινεται αν δεν απογραφω; υπαρχει καποια ποινή,να παρατήσω τη δουλειά δλδ;
fearwhatnow Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Βρε παιδιά,μου λενε να παω σπίτι για να απογραφω,το πρόβλημα ειναι οτι είμαι στη δουλειά και δουλεύω (πολυ)εκτός πόλης..Τι γινεται αν δεν απογραφω; υπαρχει καποια ποινή,να παρατήσω τη δουλειά δλδ; Καμια ποινη.Τοσο πολυ σε εχουν τρομοκρατησει?
Aplostra Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Καμια ποινη.Τοσο πολυ σε εχουν τρομοκρατησει? Απλα δεν ξερω τι γίνεται και πριν γράψω εδώ, έψαξα google και αναφέρει κατι πρόστιμα 50-200000 ευρώ!!
Aplostra Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Σε παγκάκι κοιμάσαι? Κάπου πρέπει να απογραφείς Δεν γινεται να παρατήσω εγω τη δουλεια μου επειδη το κράτος θελει να κανει τις στατιστικές του. Αν θέλουν ας έρθουν εδω που είμαι(που δεν το νομίζω).
fearwhatnow Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Απλα δεν ξερω τι γίνεται και πριν γράψω εδώ, έψαξα google και αναφέρει κατι πρόστιμα 50-200000 ευρώ!! Αυτο το Κρατος σου χρωσταει μια ζωη κυριολεκτικα.Μην φοβασαι κανεναν.
Garnele Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Αυτο το Κρατος σου χρωσταει μια ζωη κυριολεκτικα.Μην φοβασαι κανεναν. Αν αυτό ήταν ατάκα σε ταινία, θα την έλεγε σίγουρα ο σταλόνε.
PixyMike Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Αν αυτό ήταν ατάκα σε ταινία, θα την έλεγε σίγουρα ο σταλόνε. ή ο chuck norris
bluesattack Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ο chuck norris θα ειχε κανει απογραφη πριν την ιδρυση του κρατους
professor chaos Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Παιδιά σε μενα ειχε αφησει χαρτι στην εισοδο τησ πολυκατοικίας οτι θα περναγε την ταδε μερα,αλλά κανεις δεν φάνηκε...και δεν βρηκα κανενα σημειωμα σε περιπτωση π πες ηρθε κ δεν με βρηκε...κανω κάτι?
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 ^^ Μία από τα ίδια και σε μένα για χθες.
theTuber Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Παιδιά σε μενα ειχε αφησει χαρτι στην εισοδο τησ πολυκατοικίας οτι θα περναγε την ταδε μερα,αλλά κανεις δεν φάνηκε...και δεν βρηκα κανενα σημειωμα σε περιπτωση π πες ηρθε κ δεν με βρηκε...κανω κάτι? Το τηλέφωνο του λογικά θα το γράφει πάνω για να καλέσεις για τέτοιες περιπτώσεις. Πάρε τηλέφωνο τον απογραφέα άμεσα σήμερα που είναι η τελευταία μέρα
professor chaos Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 λεπον,πήρα τηλ στην στατιστικη υπηρεσία κ μ πε η μανταμ ότι αύριο θα βγάλουνε ανακοίνωση για όσουσ ΔΕΝ απογράφτηκαν
fearwhatnow Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Αν αυτό ήταν ατάκα σε ταινία, θα την έλεγε σίγουρα ο σταλόνε. Και η Grace στο Dogville..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα