minaras_tio Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ποιος χεστηκε αν μας απογραψουν ολους ή οχι; Εδω ειματε ανεργοι,υπαρχουν τοσα γυρω μας προβληματα...Ειλικρινα χεστηκα! Και εγω απογραφεας ειμαι αλλα καποιους δε τους βρηκα. Ε και; Σε 10 χρονια... Τι θελουν να δουν; Ποσοι πεινανε;
FarCry Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 λεπον,πήρα τηλ στην στατιστικη υπηρεσία κ μ πε η μανταμ ότι αύριο θα βγάλουνε ανακοίνωση για όσουσ ΔΕΝ απογράφτηκαν λογικα θα ανακοινωσουν επιβολη προστιμου για να παει πακετο με τα νεα μετρα που προκειται να ανακοινωσουν....ε απο καπου πρεπει να βγαλουν χρηματα
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Σε σχετικό άρθρο της Ελευθεροτυπίας λέει: Όσοι πολίτες δεν κατάφεραν να απογραφούν, μπορούν να απευθυνθούν από σήμερα και για τις επόμενες τρεις ημέρες στα κατά τόπους γραφεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής. http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=278317 Edit: Τα τηλέφωνα και οι επόπτες της ΕλΣτατ για την απογραφή για κάθε περιοχή είναι εδώ: http://www.apografi2011.gr/pdf/epoptes_gr.pdf
FarCry Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 μετα απο 10 χρονια χασαμε 200.000 ατομα....καλα παμε Μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας: 10.787.690 http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=412316&h1=true 2001 census 10,964,020 http://en.wikipedia.org/wiki/Greece#cite_note-2001census-5
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Πόσοι είναι οι Έλληνες και πόσοι οι βάρβαροι ξέρουμε;
firewalker Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Στο 15%~25% πρέπει να κυμαίνεται η βαρβαρότητα (ανά περιοχές) αλλά δεν ξέρω αν περιλαμβάνεται στο 10.787.690.
FarCry Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 οχι θα ηταν ρατσιστικο αυτο. δεν κανουν τετοιες ερωτησεις. "We've gone from very small to very small, but it's been a heck of a year," This statement shows Ballmer knows Microsoft is in trouble "We've gone from very small to very small, but it's been a heck of a decade," This statement shows ΕΛΛΣΤΑΤ knows Greece is in trouble :D
firewalker Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Στον δικό μου τομέα το ποσοστό ήταν ~16% αλλοδαποί. Η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων Βούλγαροι.
pavlinaki Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Εγω παντως δε θα ειμαι στην απογραφη γιατι ηδη μεταναστευσα στο εξωτερικο, οπως και μερικοι ακομα φιλοι μου Χαιρετισμους στους δημοσιους υπαλληλους που θα σας απογραφουν, μου λειψανε ομολογω οι Ελληνες δημ υπαλληλοι (και πολλα αλλα αυτης της χωρας για τα οποια "αυτοεξοριζονται συνηδητοποιημενα" πολλοι συνομιλικοι μου). εγω τους απεγραψα και δεν ειμαι δημοσια υπαλληλος
pavlinaki Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Ο paredwse ξέρει να συλλαβίζει, όμως. Κατά τα λοιπά, χθες μας απέγραψαν, δύο ευγενέστατα παιδιά, αλλά την περίφημη ερώτηση για το λουτροκαμπινέ δεν την έκαναν. Μύθος ήταν, αλήθεια, δεν ξέρω. 2 απογραφεις ηρθαν σε σενα? πως γινεται αυτο? α δεν ανεφερα πως γινεται η απογραφη στην αγγλια. δεν τρεχει κανενας πολιτης ουτε πληρωνεται κερατιατικα. στελνουν ερωτηματολογιο για συμπληρωση στο σπιτι του καθενος απο το δημο/κοινοτητα που ειναι γραμμενο το σπιτι και το συμπληρωνουν τα ατομα που διαμενουν εντος της οικιας μεχρι την καταληκτικη ημερομηνια και οποιος δε το κανει αναφερεται μεσα οτι τρωει προστιμο. οποτε νομιζω γινεται καλυτερη δουλεια απο ελλαδα και χωρις πληρωμη κομπαρσων τοσο δυσκολο ειναι να το κανουν αυτο και στην ελλαδα? τα ταχυδρομικα εξοδα δεν ειναι τιποτα απο κονδυλια της ευρωπαικης ενωσης θα πληρωθουμε. λες να ειναι χαζοι οι ευρωπαιοι που θα πληρωσουν τους "κομπαρσους"?
FarCry Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 απο κονδυλια της ευρωπαικης ενωσης θα πληρωθουμε. λες να ειναι χαζοι οι ευρωπαιοι που θα πληρωσουν τους "κομπαρσους"? εγω ανεφερα απλα τι γινεται στην αγγλια.
tolis_01 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 εγω τους απεγραψα και δεν ειμαι δημοσια υπαλληλος Άστα αυτά, εσύ κατέστρεψες την ελλάδα (όχι, δεν ήταν δημόσιοι υπάλληλοι, οι περισσότεροι που ξέρω ήταν άνεργοι που απλά δούλεψαν αυτό το διάστημα (τρεις βδομάδες ήταν; ), και μάλιστα τους είπαν να μην απογράψουν τους εαυτούς τους σαν άνεργους)
iced Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Κανενας δεν ξερει φιλε, παντως για να δημοσιευτουν προχειρα αποτελεσματα πιστευω οτι ειμαστε σχετικα κοντα γιατι σημαινει οτι εγινε η χοντρικη καταμετρηση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα