Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 499
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εσυ αυτο καταλαβες?Ποιος ειπε οτι ειναι σχεδιο της Τροικας?Ειπα οτι τα στοιχεια θα χρησιμοποιηθουν απο αυτους διοτι "κοβουν και ραβουν".Αν πιστευεις το αντιθετο σεβαστη η αποψη σου.Αν πιστευεις οτι θα βελτιωθει ο κοινωνικος σχεδιασμος τα αποτελεσματα των προηγουμενων απογραφων σου δινουν την απαντηση.

Ενώ μέχρι τώρα που δεν έχουμε πρόσφατη απογραφή οι της Τρόικας στέκονται σαστισμένοι και δε ξέρουν τι να κάνουν.

Εντάξει.

Δημοσ.

Ενώ μέχρι τώρα που δεν έχουμε πρόσφατη απογραφή οι της Τρόικας στέκονται σαστισμένοι και δε ξέρουν τι να κάνουν.

Εντάξει.

Θα δουμε. ^_^

Δημοσ.

Τα στοιχεια της απογραφης θα ειναι "ανοικτα προς μελετη" απο την "Τροικα".Οσοι πιστευουν οτι ειναι απλα μια αριθμητικη απογραφη ειναι αφελεις.

Δεν ξέρω αν θα σε σοκάρω με αυτό που θα πω, αλλά τα στοιχεία της απογραφής θα είναι ανοικτά προς μελέτη και σε εσένα! Και σε εμένα βέβαια και σε όποιον έχει πρόσβαση στο www.statistics.gr. Τα δεδομένα των απογραφών δημοσιεύονται και είναι διαθέσιμα σε όλους. Κι αν θες κάτι πιο ειδικό, στέλνεις αίτημα στην ΕΛΣΤΑΤ και σου τα δίνουν (το έχω κάνει). Οπότε, η Τρόικα απλώς θα δει αυτά που μπορείς να δεις κι εσύ. Μεγάλη αποκάλυψη...

Επίσης, άλλο σοκαριστικό νέο: οι ερωτήσεις της απογραφής προέρχονται κατά κύριο λόγο από την Eurostat. Άρα, όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες ξεφτιλίζονται αναγκαζόμενοι να απαντήσουν σε αυτές τις ερωτήσεις.

Στην απογραφη του 2001 τα ιδια ελεγαν και ειδαμε που μας εφερε σημερα ο εξαιρετικος σχεδιασμος κοινωνικης και οικονομικης πολιτικης...

Τα έχουμε πει και στις προηγούμενες σελίδες. Σύγκρινε τις χώρες που κάνουν καλές απογραφές με τις χώρες που δεν κάνουν καλές απογραφές. Πίστεψέ με, θέλεις να μοιάσεις σε αυτές που κάνουν καλές απογραφές.

Ως αριθμοι (και οχι μονο) ειμαστε ολοι καταχωρημενοι σε πανω απο 3 δημοσιες υπηρεσιες με καθε λεπτομερεια.

Και ποιες είναι αυτές οι υπηρεσίες; Και πώς μπορούν να αξιοποιηθούν αυτά τα στοιχεία; Και τέλος πάντων, αφού μας έχουν όλους καταχωρημένους οι σούπερ υπηρεσίες του ελληνικού κράτους, γιατί κάνουμε την απογραφή; Για να πιάσουν αυτούς που έχουν καζανάκι και ρεύμα στο σπίτι;

Η απολυτη ξεφτιλα.Προσωπικα θεωρω οτι οσοι απογραφουν ειναι συνεργοι στο εγκλημα που συντελειται στη χωρα.

Σε λίγο θα αρχίσω να πιστεύω κι εγώ ότι μας ψεκάζουν τελικά.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν θα σε σοκάρω με αυτό που θα πω, αλλά τα στοιχεία της απογραφής θα είναι ανοικτά προς μελέτη και σε εσένα! Και σε εμένα βέβαια και σε όποιον έχει πρόσβαση στο www.statistics.gr. Τα δεδομένα των απογραφών δημοσιεύονται και είναι διαθέσιμα σε όλους. Κι αν θες κάτι πιο ειδικό, στέλνεις αίτημα στην ΕΛΣΤΑΤ και σου τα δίνουν (το έχω κάνει). Οπότε, η Τρόικα απλώς θα δει αυτά που μπορείς να δεις κι εσύ. Μεγάλη αποκάλυψη...

Επίσης, άλλο σοκαριστικό νέο: οι ερωτήσεις της απογραφής προέρχονται κατά κύριο λόγο από την Eurostat. Άρα, όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες ξεφτιλίζονται αναγκαζόμενοι να απαντήσουν σε αυτές τις ερωτήσεις.

Τα έχουμε πει και στις προηγούμενες σελίδες. Σύγκρινε τις χώρες που κάνουν καλές απογραφές με τις χώρες που δεν κάνουν καλές απογραφές. Πίστεψέ με, θέλεις να μοιάσεις σε αυτές που κάνουν καλές απογραφές.

Και ποιες είναι αυτές οι υπηρεσίες; Και πώς μπορούν να αξιοποιηθούν αυτά τα στοιχεία; Και τέλος πάντων, αφού μας έχουν όλους καταχωρημένους οι σούπερ υπηρεσίες του ελληνικού κράτους, γιατί κάνουμε την απογραφή; Για να πιάσουν αυτούς που έχουν καζανάκι και ρεύμα στο σπίτι;

Σε λίγο θα αρχίσω να πιστεύω κι εγώ ότι μας ψεκάζουν τελικά.

Στανταράκι είσαι βαλτός.

• Super Moderators
Δημοσ.

Στανταράκι είσαι βαλτός.

Και πράχτορας της Λέσχης Μποντιμπίλτνερ, του Ψώρος, των Ελοχίμ και της Trilala Commission, να συμπληρώσω.

Επειδή είμαι κι εγώ πράχτωρ τέτοιος και τον αναγνώρισα.

Δημοσ.

αν με βρουν με βρηκανε.δεν θα κατσω να παιρνω τηλεφωνα και τετοια.οσο για τις ερωτησεις,σιγα μωρε τι θα ρωτησουν??τα κλασικα..

Δημοσ.

-κουδούνι,ανοίγεις

-απογραφή

- 2

-ευχαριστώ γεια σας

η απογραφή όπως θα έπρεπε να είναι,σαν την coca cola zero

γιατί όλες αυτές οι ερωτήσεις στην απογραφή;

Δημοσ.

γιατί όλες αυτές οι ερωτήσεις στην απογραφή;

Ρωτάς δηλαδή γιατί θέλουμε να ξέρουμε πόσο είναι το εργατικό δυναμικό της χώρας, η ανεργία, ποια η ηλικιακή σύνθεση του πληθυσμού, ποιο το μορφωτικό του επίπεδο, πόσοι είναι οι μετανάστες και ποια η κατανομή του πληθυσμού στις διάφορες περιοχές της χώρας;

Δημοσ.

Ρωτάς δηλαδή γιατί θέλουμε να ξέρουμε πόσο είναι το εργατικό δυναμικό της χώρας, η ανεργία, ποια η ηλικιακή σύνθεση του πληθυσμού, ποιο το μορφωτικό του επίπεδο, πόσοι είναι οι μετανάστες και ποια η κατανομή του πληθυσμού στις διάφορες περιοχές της χώρας;

όχι,γιατί τον νοιάζουν οι ακάλυπτοι χώροι και η TV μου ρωτάω

Δημοσ.

εγω θα ανοιξω την πορτα γυμνος και θα τους πω οτι με πιασανε σε "ωρα δουλειας" και πως αν εχουν την υπομονη να περιμενουν λιγακι να τελειωσω,θα πληροφορηθουν τελικα αν πρεπει η οχι να προσθεσουν συν ενα ακομα πολιτη στον ελληνικο πληθυσμο. nug nug. ;)

Δημοσ.

Η ερώτηση "λουτρό ή ντους" και "Τουαλέτα ή WC" θα βοηθήσει την κυβέρνηση να φτιάξει ένα σχέδιο δράσης και ανάπτυξης για την περιοχή μου ή να απαντήσω στην τύχη;

Δημοσ.

εγω θα ανοιξω την πορτα γυμνος και θα τους πω οτι με πιασανε σε "ωρα δουλειας" και πως αν εχουν την υπομονη να περιμενουν λιγακι να τελειωσω,θα πληροφορηθουν τελικα αν πρεπει η οχι να προσθεσουν συν ενα ακομα πολιτη στον ελληνικο πληθυσμο. nug nug. ;)

:lol: :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...