Nagisa_Furukawa Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 γεια σας θα ηθελα να καταστρεψω την μητρικη και τον επεξεργαστη ενος υπολογιστη αλλα δεν εχω τις γνωσεις δοκιμασα υπερθερμανση αλλα ο ατιμος κλινει μονος του μολις ανεβαινει η θερμοκρασια.Μπορει καποιος να μου πει καποιον τροπο να διαλυσω τουλαχιστον τον επεξεργαστη και τη μητρικη δεν εχω πολλες γνωσεις στα pc ξερω τα βασικα.Η ''βλαβη'' πρεπει να ειναι μονιμη και μη επισκευασιμη και να φαινεται βλαβη.Κατα τη διαδικασια πρεπει να ληφθουν μετρα για τη σωματικη ακεραιοτητα του γραφοντος μιας και ειμαι ενα βημα πριν την βυθιση του στην μπανιερα.Δεν με απασχολουν εγγυησεις και τα σχετικα ειναι παλιο το pc.
Timour21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Με κάποιο σφυρί δοκίμασες? Με πρόλαβε ο απο πάνω... Πέρα απο την πλάκα όμως, αν ο επεξεργαστής είναι παλιός τόσο ώστε να έχει pins επάνω του, τον βγάζεις απο το socket, και με μια τανάλια του σπας 2-3 (ή και περισσότερα αν θες) pins. Χλωμό να λειτουργήσει μετά... Αν δεν έχει pins βάλε λίγη θερμοαγώγιμη πάστα ανάμεσα στο cpu και στο socket, λογικά ένα βραχυκύκλωμα θα το φάει.
ChRis6 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 ειναι και 102 χρονων ....μαλλον δεν μπορει με σφυρι
Nagisa_Furukawa Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 ρε σεις αν ηταν με σφυρι δεν θα ρωτουσα εδω πρεπει να φαινεται βλαβη.
kanesaxo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Χαχαχα, μηπως θες να κανεις οτι καναμε μικροι ενιοτε? να χαλασουμε το παιχνιδι,(αλλα να φαινεται χαλασμενο,οχι σπασμενο) για να μας παρει ο μπαμπας αλλο ?
tmjuju Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δοκίμασε υψηλή τάση – με τις κατάλληλες προφυλάξεις.
ChRis6 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 ειναι και 102 χρονων ....μαλλον δεν μπορει με σφυρι Χαχαχα, μηπως θες να κανεις οτι καναμε μικροι ενιοτε? να χαλασουμε το παιχνιδι,(αλλα να φαινεται χαλασμενο,οχι σπασμενο) για να μας παρει ο μπαμπας αλλο ? Ζει ακομα ο μπαμπας σου ;
Nagisa_Furukawa Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Χαχαχα, μηπως θες να κανεις οτι καναμε μικροι ενιοτε? να χαλασουμε το παιχνιδι,(αλλα να φαινεται χαλασμενο,οχι σπασμενο) για να μας παρει ο μπαμπας αλλο ? δεν ειναι ετσι ακριβως αλλα ας μεινουμε στα τεχνικα θεματα.
ChRis6 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 στραβωσε τα pins, οπως ειπε ο τιμουρ πιο πανω
profi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Χαχαχα, μηπως θες να κανεις οτι καναμε μικροι ενιοτε? να χαλασουμε το παιχνιδι,(αλλα να φαινεται χαλασμενο,οχι σπασμενο) για να μας παρει ο μπαμπας αλλο ? το ίδιο λέω κ εγώ αλλά αντί για μπαμπάς λέω εγγύηση(cpu + mobo pack),κ το παλιό pc είναι το πειραματόζωο! τρόποι υπάρχουν...'η μας λες τι ακριβώς θες να κάνεις ή το βρίσκεις μόνος σου!
kanesaxo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 @tmjuju χαχαχα, σορυ για το οφτοπικ,αλλα δε μπορεσα να συγκρατηθω.Ρε το μινι τεσλα Φιλε φουροκαβα,κανε ενα τσεκ στο γιουτουμπ για κατι παρομοιο.(θυμάμαι βιντεακια, που σκανε οι επεξ). Με καποιο τροπο οβερκλοκινγκ δε θα μπορούσε να καει? αν ειναι παλιο το πισι το οβερκλοκινγκ γινεται με τα jumperακια, μηπως εκει μπορεί να γίνει κατιτις? περίμενε τους πιο ειδικους. Φυσικα εαν δεν ισχυει αυτο που λες περι εγγυησης ειναι ανηθικο να το κάνεις...και δεν ειναι σωστό να βοηθηθείς δημοσίως,αλλα με πμ. Αν με πιανεις.
Nagisa_Furukawa Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 το ίδιο λέω κ εγώ αλλά αντί για μπαμπάς λέω εγγύηση(cpu + mobo pack),κ το παλιό pc είναι το πειραματόζωο! τρόποι υπάρχουν...'η μας λες τι ακριβώς θες να κάνεις ή το βρίσκεις μόνος σου! εκβιασμους εγω δεν δεχομαι εδω ειναι community και βοηθαμε οταν θελουμε ανιδιοτελως.
Nagisa_Furukawa Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια αν δεν βγει καποιος πολυ ειδικος θα δοκιμασω τα δικα σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.