Προς το περιεχόμενο

Ευθανασια pc

Nagisa_Furukawa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει και η χρυσή ευκαιρία με την ενότητα "ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ". Αν και ο συγκεκριμένος υπολογιστής έχει ακόμα αξία. Μπορεί να βάλει μία αγγελία να τον πουλήσει. Αλλά μάλλον είναι η ίδια ή αντίστοιχη περίπτωση με το άλλο thread: πρέπει να το χαλάσει χωρίς να φανεί γιατί πρέπει να του πάρουν καινούργιο ή θέλει να κάνει καμία φάρσα σε κάνα γνωστό του (που προφανώς δε τον συμπαθεί και ιδιαίτερα), και σε αυτό το ενδεχόμενο δε θέλω να σχολιάσω.

δεν νομίζω ότι αυτό που περιγράφεις λέγεται φάρσα... :devil:

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είναι φως φανάρι ότι υπάρχει ερωτικό τρίγωνο.

Αυτός, Αυτή και το ... Πισί .

Κάποιος θα πρέπει να χαθεί,

Για να χαρούν οι δυό μαζί. ;)

:whistle:

Δημοσ.

Είναι φως φανάρι ότι υπάρχει ερωτικό τρίγωνο.

Αυτός, Αυτή και το ... Πισί .

Κάποιος θα πρέπει να χαθεί,

Για να χαρούν οι δυό μαζί. ;)

:whistle:

ας χαθεί αυτή...

:-D

Δημοσ.

Rigs > Women

(Δείτε τη γ__τη που είμαι!! Vote me for president!!! :P )

Φύγε για America (να γλυτώσουμε και εμείς smiley_tongue_out_1195552450_3262727.gif) και να είσαι σίγουρη ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βγάλουν president αφού εδώ president δεν γίνεται να βγεις.

Δημοσ.

Nagisa_Furukawa, αφιερώσεις κάνεις; Τωρα αν γίνεται να μας παίξεις κάτι απο nasousiro tokasoni. Γαμάτη μπάντα.. B)

Το μπιπ και ψόφησε το καημένο το θεματάκι, έτσι αρχηγέ μου; :-(

Δημοσ.

Η γνωστή κλασσική μέθοδος είναι ο φούρνος μυκροκυμάτων για 2-3 δευτερόλεπτα. Αλλά αναφέρεις ότι θέλεις να φάινεται η ζημιά οπότε μάλλον δεν σε βολεύει αυτό.

Δημοσ.

ρε παιδιά γιατί κανένας δεν σκέφτηκε τον πιο απλό τρόπο

με έναν ηλεκτρομαγνητικό παλμό σε 2 δευτερόλεπτα έχει καταφέρει να κάνει την δουλειά του και να κάψει και το τελευταίο τσιπάκι (σε όλη την γειτονιά) :devil: :devil: :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...