Dvs Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2002 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2002 Mipos xerei kaneis kapoio site frontistiriou / idrimatos pou na "kanei" mathimata agglikon ( kat'oikon ), gia kapoio diploma? (eite dorean eite me mikri amoivi) euxaristo
Icecut Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2002 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2002 syggnwmh gia na katalavw twra...epidotoumena 8es an katalavainw swsta,ta opoia opws k na exei den einai dwrean k opwsdhpote de ginontai sto spiti!de 3erw kan apo pou eisai pantws des to www.vergis.org na pareis mia idea...patra einai alla prepei na exei k a8hna!des elpizw na voh8hsa!tsampa pantws den exei ama vreis pes k se mas.........
Dvs Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2002 vergis!! muhaha Oxi akrivos. Thelo kati pou na ginetai sto spiti xoris megali piesi xronou,p.x. me apostoli askiseon,vivlion etc se ilektroni morfi ktl. Den xero pos akrivos tha ginetai... thx pantos
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Ε ναιιιιιιιιιιι! Αυτο το θεμα ειναι απο το 2002... Κοντευει να γερασει (πως το κανετε αυτο? μαλλον πρεπει να ακονισω το φτυαρι μου )
livewire Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Αν και το συγκεκριμένο είναι καταδικασμένο λόγω των greeklish, της ορθογραφίας και του άκομψου της απαίτησης, ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα? Αποκλείεται να έκανε search σαν καλός χρήστης και να αποφάσισε να μην ανοίξει καινούριο τόπικ? Μήπως, λοιδορώντας αυτές τις "ατυχείς" κινήσεις, στην ουσία τις ενθαρρύνετε? Μήπως έχω γράψει λάθος το "ενθαρρύνετε"?
antonl Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Αν έκανε search το έκανε σε greeklish. Είναι γνωστό πως νεκραναστημένα full greeklish threads πάνε προς λουκέτο. Σε δεύτερη μοίρα περνάει η απαίτηση που έκανε. Σωστά έγραψες το "ενθαρρύνετε"
livewire Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Αν έκανε search το έκανε σε greeklish. Είναι γνωστό πως νεκραναστημένα full greeklish threads πάνε προς λουκέτο.Σε δεύτερη μοίρα περνάει η απαίτηση που έκανε. Σωστά έγραψες το "ενθαρρύνετε" Σε όσα, ρητορικά, μου απάντησες, συμφωνούμε θαυμάσια! Για το "ενθαρρύνετε", σε ευχαριστώ, γιατί όντως ήθελα επιβεβαίωση. Στο βασικό ερώτημα του ποστ, δεν μου απάντησες. Γι'αυτό κι εγώ θα ψάξω να βρω μια φωτογραφία τώρα, που θα κάνει σκόνη όσες ποστάρατε μέχρι τώρα. ΧΑ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.