Προς το περιεχόμενο

μετατροπη αρχειου png η jpeg σε corel

ababapanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας μια βοηθεια παρακαλω, με ποιον τροπο μπορω να μετατρεψω ενα αρχειο png η jpeg σε corel?

ευχαρηστω πολυ!

Δημοσ.

απολογούμαι! έχετε δίκιο. επρεπε να κανω μια αναζήτηση πρωτα.... απλα βιαζόμουν γιατι ενας γραφίστας μου ζήταγε το αρχείο σε corel draw άμεσα

EDIT:

παρολα αυτα διαβασα και τα 3 παραπανω θεματα αλλα σε κανενα δεν βρικα μια ξεκαθαρη απαντηση. υπαρχει καποιο προγραμμα συγκεκριμενο που μπορει να το κανει απλα?

ενα λογότυπο έφτιαξα και θελω να το μετατρέψω σε μορφή για corel draw

Δημοσ.

Κάνεις import το αρχείο εικόνας στο CorelDRAW και στη συνέχεια το μετατρέπεις σε vector μορφή με την εντολή Trace. Αυτό φαντάζομαι ότι θέλει ο γραφίστας. (σημ.: δεν διάβασα τα σχετικά θέματα).

Δημοσ.

Αυτο το ηξερα και εγω ,αλλα νομιζα πως θα ενοουσε κατι αλλο, γιατι αν ηταν τοσο απλο πιστεύω θα μπορούσε να το κανει και ο γραφίστας μόνος του, εκτος αν επεσα σε κανέναν άσχετο.

ευχαριστώ παντως θα το δοκιμάσω

Δημοσ.

Αυτο το ηξερα και εγω ,αλλα νομιζα πως θα ενοουσε κατι αλλο, γιατι αν ηταν τοσο απλο πιστεύω θα μπορούσε να το κανει και ο γραφίστας μόνος του, εκτος αν επεσα σε κανέναν άσχετο.

ευχαριστώ παντως θα το δοκιμάσω

Καλά είναι η κλασική απαίτηση να το θέλει σε corel draw(ακόμη και εικόνα να είναι λες και θα γίνει από μόνη της vector).Αν δεν έβγαλες άκρη στείλτο μου να στο κάνω τσάκα τσάκα και να σου το στείλω

Δημοσ.

Και πιστεύεις ότι ο γραφίστας έχει όρεξη να ασχοληθεί; Να τελειώνει θέλει και να πληρωθεί, όχι να κάθεται να κάνει trace το κάθε logo που θα του φέρνει ο κάθε πελάτης.

Όσο για το πόσο σχετικός είναι ο κάθε γραφίστας, αυτό είναι άλλη ιστορία. Έχω στείλει τρεις φορές μια εικόνα jpg σε δισκέτα σε γραφίστα για να την βάλει σε κάρτα και μου έλεγε συνέχεια ότι η δισκέτα είναι άδεια γιατί προσπαθούσε να κάνει open μέσα από το corel (αντί Import picture) και τα φίλτρα δεν του εμφάνιζαν τις εικόνες αλλά μόνο αρχεία cdr, που φυσικά δεν υπήρχαν.

ΜΕΓΑ FAIL...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...