Προς το περιεχόμενο

Samsung F4 EcoGreen 2TB

maparios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα.. θα ήθελα να αποκτήσω αυτόν τον δίσκο διότι καθημερινά χωρίς να κατεβάζω πολλά πολλά αρχεία βλέπω τον δισκο μου να αδειάζει gigabyte προς gigabyte :-(

το πρόβλημα μου είναι το εξής,δεν θέλω με τίποτα να βγάλω κάρτα visa δεν τις εμπιστεύομαι καθόλου μα καθόλου..και το ερώτημα μου είναι το εξής,μπορεί κάποιος να μου στείλει έναν μεταχειρισμένο ή να παραγγείλει κάποιος κάτοχος prepaid visa και να μου στείλει με αντικαταβολή τον δίσκο;

μιλάω για αυτόν εδώ:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0042SGDVG/ref=oss_product

αν υπάρχει κάποιος ενδιαφερόμενος, ας μου στείλει ενα pm ή ας ποστάρει εδώ. ευχαριστώ!

Δημοσ.

Δεν εμπιστεύεσαι τη Visa κι εμπιστεύεσαι να αγοράσεις από κάποιον τυχαίο άγνωστο με αντικαταβολή (και μάλιστα και μεταχειρισμένο); :)

+1 @ Palp

Δημοσ.

τον παρέλαβα σήμερα στο σπίτι απο ελληνικό κατάστημα στα 85 και πενήντα.

Ο δίσκος φυσάει στα συνθετικά είναι αθόρυβος και δροσερός.

5469683616_2c62d311f0_b.jpg

Σε σχέση με τον spinpoint f3 που αντικατέστησε είναι περίπου στα ίδια σε sequential r/w και περιέργος παρά την αργότερη ταχύτητα περιστροφής βγάζει καλύτερο access time!!!

Απο ότι διάβαα σε συγκριτικά δεν είναι καλή επιλογή για os αλλά σε μένα κάνει παρέα σε εναν kingston v+ και είναι μια χαρά πάμθηνη λύση για αποθήκη στο HTPC.

Δημοσ.

Απο special prices.

Όλα Καλά με μοναδικό φάουλ ότι το προϊόν δεν ήταν συσκευασμένο στο αεροστεγές σακουλάκι όπως συνήθως.

Τα διαγνωστικά έδειξαν 0 % χρήση και το προϊόν δούλεψε άριστα αλλά προσωπικά ψιλοστραβωσα. Tο πήρα σαν μείον αλλά δεν το γύρισα πίσω ούτε καν τηλεφώνησα για διευκρινίσεις.(απλά σε μια κλίμακα 5 αστεριών θα τους έβαζα 3 γι' αυτό το λόγο)

Για το άλλο που ρωτάς εξαρτάται απο το πόσο παλιός και αργός είναι ο παλιός σου.

Αν είναι 3ετίας και βάλε σίγουρα θα είναι πιο αργος απο τον f4 και ας γυρνάει σε περισσότερες στροφές.

Προς θεού ο δίσκος δεν είναι χελώνας απλά δε συγκρίνεται με τους καλούς σημερινούς 7200: Samy F3 - Seagate XT - WD Black...

Τα δυνατά sequential προέρχονται κυρίως απο τα πυκνά σε density platters (3 των 667Gb) παρά απο επιθετικές ρυθμίσεις σε στροφές κτλ...

Γι αυτό είναι και τόσο κρύος (26-28 βαθμούς), απο τους πιο ήσυχους της αγοράς και απο τους πιο οικονομικούς σε κατανάλωση αν οχι ο οικονομικότερος όλων.

Μια μέση λύση αν θες και για os είναι ο αντίστοιχος seagate lp που τρέχει στις 5900.

Δημοσ.

Όλα Καλά με μοναδικό φάουλ ότι το προϊόν δεν ήταν συσκευασμένο στο αεροστεγές σακουλάκι όπως συνήθως.

Μία σημείωση ότι τα amazon.co.uk στέλνει τους δίσκους μόνο μέσα στη πλαστική κλασσική θήκη και συσκευασμένα με ένα απλό φάκελο από χαρτόνι (και το αφήνει ο ταχυδρόμος στην πολυκατοικία, ούτε καν συστημένο δεν έρχεται). Για αυτό και πρότεινα ελληνικό κατάστημα, τουλάχιστον είσαι πιο κοντά αν γίνει κάτι με την αποστολή.

Δημοσ.

καλησπέρα.. θα ήθελα να αποκτήσω αυτόν τον δίσκο διότι καθημερινά χωρίς να κατεβάζω πολλά πολλά αρχεία βλέπω τον δισκο μου να αδειάζει gigabyte προς gigabyte :-(

[...]

αν εχεις λεφτα παρε εναν ssd αλλιως καλα εισαι και τωρα

Γενικά δεν προτείνεται SSD για τέτοια χρήση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...