Προς το περιεχόμενο

Παρουσίαση TomTom XL2 & iPhone app


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχουμε στα χέρια μας το TomTom XL2, την πιο πρόσφατη πρόταση της εταιρείας στο χώρο των συσκευών πλοήγησης αυτοκινήτου/μοτοσικλέτας. Η έκδοση που έχουμε περιλαμβάνει χάρτες από 45 χώρες της Ευρώπης συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Η συσκευή πλοήγησης διαθέτει ευρεία οθόνη αφής 4.3 ιντσών με αρκετά ικανοποιητική απόκριση και ανάλυση 320x240 pixels. Επίσης, το ηχείο που έχει στο πίσω μέρος της παίζει δυνατά, καθαρά και είναι ικανό να αντεπεξέλθει στους θορύβους που έχει ένας πολυσύχναστος δρόμος. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας φτάνει έως 3 ώρες αυτονομία. Ακόμη διαθέτει 2GB εσωτερική μνήμη flash.

Στο κουτί περιέχονται πέραν της συσκευής πλοήγησης μία βάση στήριξης αυτοκινήτου, ένα καλώδιο φόρτισης και σύνδεσης με Η/Υ, ένα καλώδιο φόρτισης για το αυτοκίνητο καθώς και φυλλάδιο οδηγιών.

2.jpg

 

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση TomTom XL2 & iPhone app

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ όμορφη παρουσίαση Δημήτρη! Ευχαριστούμε για τον χρόνο σου :) Αρκετά ενδιαφέρον φαίνεται ο Θωμάς-Θωμάς, αν και έχω κάνει ήδη την επιλογή μου σε θεμα GPS.

 

Well done!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ χρήσιμη παρουσίαση.

Όσον αφορά την συσκευή, λίγο το design με χαλάει, φαίνεται πολύ χοντροκομμένη με το συγκεκριμένο πλαίσιο γύρω από την οθόνη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραίος ο φίλος για την παρουσίαση.

 

Για την συσκευή XL2....δεν μου άρεσε καθόλου.

Ειδικά πρόσεξα όταν είναι να πάρεις μια διασταύρωση π.χ. αριστερά και αμέσως δεξιά μου φαίνεται ότι σε μπερδεύει πολύ το μηχάνημα ειδικά αν δεν το ακούς.Στο 5.32 λεπτό άνετα ένας που δεν το γνωρίζει το μηχάνημα μπερδεύεται

Το navigon που είχα πριν κανα χρόνο αν και ήταν στην πολύ παλιά έκδοση 6 σου έδειχνε καλύτερη και πιο κατανοητή πληροφορία στο παράδειγμα που είπα.

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...