MsquitoPrincess Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 για αυτό σε λατρεύω. Θαυμαστής του και wannabe αντιγραφέας του. Ποιος είναι ο συσχετισμός λύγκα και Μποστ.
mitsikas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 νομίζω οι λύκοι είναι σαφώς εκνευριστικότεροι από τα γατιά, δεν συμφωνείτε; Προτιμάς τη Ζήνα;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Τι εννοείς ανταποκρίθηκε ρε; Τον κοιτούσες και σε κοίταξε, ακούς εκεί ανταποκρίθηκε, σιγά μην λακτίσατε κιόλας :Ρ E δεν καρφωνεις τον αλλον συνεχομενα εαν δεν παιζει κατι.Απλα τα βλεματα μας ειχαν κλειδωσει για πολυ ωρα.Οποτε του εσκασα ενα χαμολεγο ολο νοημα,ανταποδωσε κ στα καπακια σηκωθηκα κ πηγα να του μιλησω.Τα πρωτα δευτερολεπτα που τον πλησιασα ηταν πολυ αμηχανα αλλα εκανε μπαμ οτι υπηρχε αμοιβαια ελξη οποτε το βγαλαμε εις περας το θεματακι... E άμα κουνιότανε σαν το τιτανικό πώς να μη το καταλάβεις χρυσή μου. Καμια σχεση μικρε.Ακριβως το αντιθετο βασικα κ αυτο ηταν εξαλλου που με τραβηξε πανω του αρχικα!
slygeo87 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 E δεν καρφωνεις τον αλλον συνεχομενα εαν δεν παιζει κατι.Απλα τα βλεματα μας ειχαν κλειδωσει για πολυ ωρα.Οποτε του εσκασα ενα χαμολεγο ολο νοημα,ανταποδωσε κ στα καπακια σηκωθηκα κ πηγα να του μιλησω.Τα πρωτα δευτερολεπτα που τον πλησιασα ηταν πολυ αμηχανα αλλα εκανε μπαμ οτι υπηρχε αμοιβαια ελξη οποτε το βγαλαμε εις περας το θεματακι... Nτεεεεεεεηηημ κιντ, δατ ιζ σοου γκεη.
YiN Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Ενώ γενικά στο ινσόμνια πέφτει πολλή βαρβατίλα ας πούμε.
slygeo87 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Ενώ γενικά στο ινσόμνια πέφτει πολλή βαρβατίλα ας πούμε.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Πες μου ότι αυτός είσαι εσυ μόνο... Sent from my iPhone using Tapatalk Πες τα βρε φιλενάδα!όχι δλδ με πνίγει το δίκιο!κάνω κρα ότι είμαι του αλλού στρατοπέδου;μπέσα τώρα; Sent from my iPhone using Tapatalk
YiN Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Αν δεν το δήλωνες ΣΥΝΕΧΕΙΑ όχι δεν θα έκανες. =ρ
slygeo87 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Σε πειράζω ρε. Νομίζω το έλυσες (και αυτός) ΑΝΤΡΙΚΙΑ το θέμα. Όχι σαν τις ψωνισμένες που θέλουν φράγκα και μπλαμπλα.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Αν δεν το δήλωνες ΣΥΝΕΧΕΙΑ όχι δεν θα έκανες. =ρ Ε,να εξικοιωνεται ο κοσμος Εντωμεταξυ κατι ασχετο το 666 που εχει κολησει τοσο καιρο,επιτηδες το αφηνεις?
YiN Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Τα ποστ στο μπλαμπλα δεν μετράνε. Και πλέον ούτε στη μουσική και τον κινηματογραφο. Ιν αδερ γουερντς, προφανώς επίτηδες και δε νομίζω να ανέβουν ενη ταημ σουν. =ρ
Pantelwolf Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Βρισκομουν με έτερο μέλος του φόρουμ εδώ , στην ουρά του μουσείου Βαν Χόχ στην Ολλανδία, δυο χρόνια πριν σαν χτες, και τη μπανισα 2 παρέες απο πίσω μας με τη φίλη της. Μου φάνηκε ξένη, και μάλιστα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο βγαλμένο από το γκοσσιπ γκερλ. Αλλά την άκουσα να μιλάει Ελληνικά. Και εκείνη άκουσε εμάς. Μέσα, με πλησίασε και μου ζήτησε οδηγίες, την ώρα που χάζευα τους πατατοφάγους με τα ακουστικά μου και ήμουν τόσο απορροφημένος που της μιλησα και καπως απότομα, και την πέρασα για ηλίθια . Μετά φύγαμε χωριστά, ουτε ονόματα ούτε τίποτα, σβήσαμε τουρτα (κεικ) του φιλτατου συμφορουμίτη που είχε γενέθλια και είπαμε να πάμε προς ρεντ λαιτ να χαζέψουμε τα κορίτσια. Και τσουπ πριν φτάσουμε, εδώ περίπου, ακούμε μια φωνή απο τη γέφυρα "ΑΑΑ τα παιδιά από το Μουσείο." Και αφού μας ζήτησαν να πάμε μαζί τους να τους δείξουμε τα αξιοθέατα (δις γιατι με την πρωτη δε με επεισαν, ειμαι και δυσκολος) πηγαμε βολτααα. Πρώτο μαγαζί που μπηκαμε ήταν σεξ λαηβ σοου που ειχε με κερματοδεκτη και ανοιγε μια θυριδα σαν παραθυρο και εβλεπες μεσα ζωντανα να κανουν σεξ Ε μετα ειχε ποτο , και μετα ειχε κουβεντα, και μετα ειχε ροματζαδα, και μετα ειχε ξανα βολτα, και μετα ηρθε και κολλησε, οπως λεει και η Yin ΠΑΡΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΡΤΑ.
Tenshi Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Φορέβεραλόουν τύποι πάρτε χαρτί και μολύβι,το σωστό γκομενάκυ (καλά το έγραψα) θέλει βόλτα και τσόντα για να πέσει.
slygeo87 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Ανησυχώ που το μπέτερ χαφ μου ήταν στρατιωτικός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.