giankar Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Γνωρίζει κανείς που μπορεί να φυλάξει για μερικές ώρες βαλίτσες (με χρέωση) κάποιος στο κέντρο της Αθήνας; Γνωρίζω για κάτι κουτιά στο σταθμό του Ηλεκτρικού στον Πειραιά αλλά θα ήθελα κάτι κοντά στο σύνταγμα
isay Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 offtopic Στη Σοφοκλέους είναι κάποια καλά παιδιά που θα στις φυλάξουν δωρεάν. Θα τις κρύψουν τόσο καλά που ούτε εσύ δεν θα τις βρίσκεις
Tenshi Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Κάποια πρακτορεία αναλαμβάνουν στο σύνταγμα.Αν πέσει στα χέρια σου κάποιο Athens Guide (ενημερωτικά φυλλάδια που δίνουν σε ξενοδοχεία κ' σημεία τουρ. ενδιαφέροντος),σίγουρα αναφέρει 2-3 τέτοια...
FilipposMD Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Στο site του ΜΕΤΡΟ λέει το εξής: Στους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ δεν υπάρχουν χώροι αποθήκευσης αποσκευών για το επιβατικό κοινό. Χώροι αποθήκευσης αποσκευών υπάρχουν μόνο στους σταθμούς Ομόνοια και Μοναστηράκι του Ηλεκτρικού (ΗΣΑΠ). Δεν ξέρω πού βρίσκονται μέσα στους σταθμούς, αλλά, λογικά αν πας εκεί, θα το βρεις.
Marria Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μιλατε για αυτα τα κουτια που πληρωνεις αναλογα με την ωρα? Στο Μοναστηρακι εχει απο οσο ξερω
Pantelwolf Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Είχε τέτοια υπηρεσία στον κεντρικό σταθμό του τραίνου στη Ρώμη αλλά μάλλον πέφτει λίγο μακριά.
giankar Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Ωραία μοναστηράκι βολεύει. Το θέμα είναι αν πέσουμε σε απεργία ΜΜΜ θα έχουμε πρόσβαση στο σταθμό του μετρό;
Marria Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Στο Μοναστηρακι εχει και σταθμο του Μετρο (η μπλε γραμη)... οποτε δες αν σε βολευει
Haldol Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Έχει και στην Ομόνοια, σην έξοδο Πανεπιστημίου (νομίζω).
Ather Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 200 μέτρα από τη στάση στο σύνταγμα υπάρχει ένα τουριστικό γραφείο που φυλάει αποσκευές με αμοιβή. Νομίζω ότι λειτουργεί μέχρι τις 8 το βράδυ, οπότε μέχρι τότε μπορείς να αφήσεις τις αποσκευές σου. Δε θυμάμαι το όνομα της οδού, αλλά αν ρωτήσεις κάποιο περίπτερο εκεί θα σου πει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.