vagelis81 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Καλημερα! Το θεμα που προκειται να διαβασετε ειναι λιγο περιεργο,και σιγουρα ευχομαι να μην εγγραφα τωρα γι αυτο. Καποιος γνωστος μου,γνωριζει εδω και κανα 6μηνο περιπου μια κοπελα 28 χρονων απο τη Ρωσια.Δεν υπηρχε κατι το ιδιαιτερο μεταξυ τους,απλα μια γνωριμια.Ωσπου εχτες μαθαμε το δυσαρεστο.Η κοπελα μπηκε στο νοσοκομειο με σοβαρο προβλημα υγειας και πρεπει να μεταφερθει σε νοσοκομειο στην αθηνα για αντιμετωπιση του προβληματος.Το θεμα ειναι οτι δυστυχως η κοπελα επειδη ειναι απ τη Ρωσια δεν εχει κανεναν εδω,και επισης ανιμετωπιζει μεγαλο οικονομικο προβλημα.Ηθελα λοιπον να ρωτησω τι γινεται σε τετοιες περιπτωσεις;Υπαρχει καποιος κοινωνικος φορεας ή οποιοσδηποτε αλλος που να μπορει να βοηθησει;Ευχαριστω πολυ! (Δυστυχως ουτε του φιλου μου που προανεφερα, μα ουτε και η δικη μου οικονομικη θεση μας επιτρεπουν να τη βοηθησουμε.)
doctorkostis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Περα απο την καχυποψια και την πιθανη απατη σε θεματα μεταναστευσης, τι εχει η κοπελα που δε μπορει να αντιμετωπιστει στη Ρωσια, αλλα μπορει στην Ελλαδαρα ενω θα νοσηλευεται και ως ανασφαλιστη? Εχουμε αυτη την πληροφορια? Περα απο ιδιωτικη πρωτοβουλια, δε νομιζω οτι μπορει να βοηθησει κανενας δημοσιος/κοινωνικος φορεας, και σωστα κατα τη γνωμη μου...
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 σωστα κατα τη γνωμη μου... θυμησε μου,εισαι γιατρος?Ειχα την ψευδαισθηση οτι και οι γιατροι ειναι ανθρωποι
evabb Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 θυμησε μου,εισαι γιατρος?Ειχα την ψευδαισθηση οτι και οι γιατροι ειναι ανθρωποι εχεις δει να χαριζουν πουθενα λεφτα;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 εχεις δει να χαριζουν πουθενα λεφτα; ανθρωπια ομως μας περισσευει,ε?
slygeo87 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Πώς ακριβώς θα μας "απατήσουν" δεν καταλαβαίνω; Άμα θέλει να τη φέρει, δεν θα τη φέρει;
evabb Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 ανθρωπια ομως μας περισσευει,ε? αμα σου περισσευουν τα λεφτα εχεις και ανθρωπια. βλεπεις την ελλαδα ως κρατος να τις περισσευουν για να κανει και φιλανθρωπιες;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 αμα σου περισσευουν τα λεφτα εχεις και ανθρωπια. βλεπεις την ελλαδα ως κρατος να τις περισσευουν για να κανει και φιλανθρωπιες; αρα οι φτωχοι δεν εχουν ανθρωπια...μονο οσοι εχουν λεφτα.Ωραια,το λυσαμε
insomniaK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 είναι παράνομο να δουλεύεις "μαύρα" και η κυρία κάπως συντηρούντο(; ) τουλάχιστον 6 μήνες στην Ελλάδα, χωρίς να συνεισφέρει σε κάποιον ασφαλιστικό φορέα. Δεν είναι θέμα φτώχειας, αλλά προνοητικότητας. Και ο αντίλογος είναι αν πρέπει σκοτώνουμε τους ηλίθιους, φανερά μπορούν να εξαλειφθούν και μόνοι τους.
Tenshi Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 O πληθυντικός μου αρέσει πάντως Τοξοβόλε,λές και βιώνεις real-time τον εκφυλισμό της Ελληνικής πραγματικότητας απο το Νησί (σσ. το γουέδερ φόρ-κάστ δέν πιάνει). Κατα τ'άλλα θα μου πείς οτι έχεις τους δικούς σου εδώ και έρχεσαι συχνά πυκνά, για θα ανταπαντήσω "ναι,για διακοπές". Βλέπεις ακόμα τον πρώτο κύκλο του Lost και εμείς παίζουμε επίλογο...
FilipposMD Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Κάτσε ρε Τοξοβόλε, τι είπε ο Κωστής και τον κράζεις; Είπε ότι αν είναι η κοπέλα στην Ρωσία, δεν έχουμε μηχανισμό να την φέρουμε εδώ να γιατρευτεί. Δηλαδή έπρεπε η Ελλάδα ως κράτος να έχει υπηρεσία περίθαλψης ξένων που έχουν νοσοκομεία και στις χώρες τους; Εμένα πάντως κάτι μου φαίνεται περίεργο. Δηλαδή η κοπέλα μένει στην Ρωσία, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Ρωσίας και της είπαν ότι μπορεί να θεραπευτεί μόνο σε νοσοκομείο της Ελλάδας; Ή απλώς είναι Ρωσίδα μετανάστρια εδώ, νοσηλεύεται σε επαρχιακό νοσοκομείο και πρέπει να έρθει στην Αθήνα; Αν είναι στη Ρωσία πάντως, να ρωτήσετε τις πρεσβείες αν υπάρχει κάποιου είδους συμφωνία μεταξύ των 2 χωρών, ώστε να νοσηλεύεται κάποιος και να καλύπτεταια από την ασφάλειά του ή κάτι τέτοιο.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Για ταξη κ ασφαλεια.Ανεξαρτητα απο Ελλαδες,Νιγηριες Αιθιοποιες,πειναμε,δεν εχουμε στον ηλιο μοιρα,δεν εχουμε συστημα,μεταναστευτικο κ ερχεται το τελος του κοσμου κτλ αυτο που ''εκραξα'' ηταν οτι το ''σωστα κ γινεται'' ερχεται απο γιατρο κ κριτικαρω την κοινωνικη ευαισθησια που θελω να ελπιζω εχουν οι γιατροι,ανεξαρτητα που ψωμολυσατε κ βαρατε χαρακιρια με τα σεναρια τελους του κοσμου
evabb Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 αρα οι φτωχοι δεν εχουν ανθρωπια...μονο οσοι εχουν λεφτα.Ωραια,το λυσαμε ασε τις φιλοσοφιες και σκεψου πρακτικα. αλλα μαλλον δεν εχεις βρεθει ποτε σε μεγαλο οικονομικο στενεμα.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 αλλα μαλλον δεν εχεις βρεθει ποτε σε μεγαλο οικονομικο στενεμα. μεντιουμ Ευα,τωρα κ κατ'οικον επισκεψεις,ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ
insomniaK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Υπάρχουν 2 διαφορετικές απόψεις, δε χρειάζεται να κάνουμε προσωπικές επιθέσεις σε αυτούς που τις εκφέρουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.