Silverage Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Παιδιά θέλω να ρωτήσω για την αγορά ηχείων απο Κωτσόβολο.Θέλω να πάρω αυτά.Η ερώτηση τώρα: μπορώ να τα παραγγείλω μέσω ίντερνετ και να πάω να τα πάρω απο το μαγαζί(που τα είδα) αλλά με την έκπτωση;
aristos66 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Παιδιά θέλω να ρωτήσω για την αγορά ηχείων απο Κωτσόβολο.Θέλω να πάρω αυτά.Η ερώτηση τώρα: μπορώ να τα παραγγείλω μέσω ίντερνετ και να πάω να τα πάρω απο το μαγαζί(που τα είδα) αλλά με την έκπτωση; Μπορεις, αρκει να υπαρχει στο προιον η ενδειξη Collect@store. και στο συγκεκριμενο link που εχεις ποσταρει υπαρχει αυτη η επιλογη, αρα μπορεις !!!!
JohnXarxas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 το προσθέτεις στο καλάθι αγορών, μετά πατάς ολοκλήρωση αγορών (ή κάτι παρόμοιο) και μετά έχει ρυθμίσεις παραλαβής κλπ. δες πρέπει να είσαι μέλος όμως
frap73 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Σύμφωνα με αυτό στην παράγραφο που μιλάει για το Collect@Store, ακολουθείς τη διαδικασία checkout όπου επιβεβαιώνεται και το κόστος. Οπότε εάν δεις πως η τιμή είναι "σωστή" προχωράς. Άλλωστε, και να σου πουν άλλα στο κατάστημα, αναφέρει ρητά πως δεν έχεις ουδεμία χρηματική υποχρέωση εάν αλλάξεις γνώμη, οπότε είσαι μια χαρά.
Silverage Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Εντάξει, ευχαριστώ πολύ. Α, παιδιά κάτι ακόμα.Χρειάζετε να βάλω αληθινά στοιχεία όταν φτιάξω λογαριασμό ή κάνουν και ψευτικά και θα πάω με κάποιον κωδικό να το παραλάβω;
JohnXarxas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 αληθινά γτ θα σε πάρουν και τηλέφωνο, και μπορεί να χρειαστεί να δώσεις καμια ταυτότητα για την παραλαβή ή να υπογράψεις κάτι
aristos66 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Εντάξει, ευχαριστώ πολύ. Α, παιδιά κάτι ακόμα.Χρειάζετε να βάλω αληθινά στοιχεία όταν φτιάξω λογαριασμό ή κάνουν και ψευτικά και θα πάω με κάποιον κωδικό να το παραλάβω; Γραφεις σωστο Επιθετο και τυπώνεις την ηλεκτρονικη επιβεβαιωση να την εχεις μαζι σου. Εγώ πριν παω στο καταστημα επικοινωνω με την εξυπηρετηση πελατων οι οποιοι επιβεβαιωνουν τηλεφωνικα με το καταστημα οτι το προιον υπαρχει. καλου κακου για να μην πηγαινεις 2 φορες
Silverage Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Γειά σας παιδιά.Επαναφέρω το θέμα γιατί πριν λίγο που πήγα να τα παραγγείλω δεν μου έχει την επιλογή να τα παραλάβω απο το κατάστημα παρα μόνο να μου τα στείλουνε σπίτι αν και έχει το Collect@Store.Και κάτι άλλα που δοκίμασα να δω το ίδιο.Μόνο να τα στείλουν έχει να επιλέξω.Και ο Κωτσόβολος που είναι κοντά μου τα έχει αφού τα είδα στο ράφι οπώτε δεν υπάρχει θέμα με την διαθεσιμότητα.Αν κάποιος άλλος έχει λογαριασμό μπορεί να κοιτάξει και αυτός αν του κάνει το ίδιο;
Gu.Ru Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Για τυχόν σχόλια, ερωτήσεις , παρατηρήσεις, ή οτιδήποτε άλλο σας προβληματίζει και μπορεί να βελτιώσει τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα ή καλώντας μας στο 801.11.33.600 από σταθερό και από κινητό στο 210.289.9600 (επιλογή 2 στο τηλεφωνικό μενού) πηγή : https://www.kotsovolos.gr/site/contact.jsp
Soixel Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Γειά σας παιδιά.Επαναφέρω το θέμα γιατί πριν λίγο που πήγα να τα παραγγείλω δεν μου έχει την επιλογή να τα παραλάβω απο το κατάστημα παρα μόνο να μου τα στείλουνε σπίτι αν και έχει το Collect@Store.Και κάτι άλλα που δοκίμασα να δω το ίδιο.Μόνο να τα στείλουν έχει να επιλέξω.Και ο Κωτσόβολος που είναι κοντά μου τα έχει αφού τα είδα στο ράφι οπώτε δεν υπάρχει θέμα με την διαθεσιμότητα.Αν κάποιος άλλος έχει λογαριασμό μπορεί να κοιτάξει και αυτός αν του κάνει το ίδιο; Εγώ πάντος δοκίμασα αυτό που είπες και με άφησε κανονικά να προχωρήσω σε παραλαβή απο κατάστημα. Βέβαια έχε κατα νου πως δεν σου δείχνει πάντα όλα τα μαγαζιά, αλλά μόνο αυτά που το έχουν διαθέσιμο και σε μια ερώτηση που τους είχα κάνει παλαιότερα μου είχαν πει πως εαν έχουν ένα κομμάτι και είναι ανοιγμένο δεν σου φέρνει ως επιλογή το μαγαζί αυτό. Ελπίζω να σε βοήθησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.