Προς το περιεχόμενο

Mixed Martial Arts (MMA)


A7X.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν δεν βρήκα άλλο τέτοιο θέμα και είπα να ανοίξω μόνος μου για όσους γουστάρουμε το άθλημα!

Επίσης, :P όποιος γοθστάρει ειδήσεις και κουβεντούλα έχω φτιάξει ένα blog/forum για το άθλημα στο

mmafightgr.wordpress.com όποιος θέλει θα μας βρεί εκεί!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ένας απο τους μεγαλύτερους πρωταθλητές στην ιστορία του αθλήματος, ο Dan "Hendo" Henderson (ο τελευταίος πρωταθλητής Middleweight και ταυτόχρονα Welterweight! πρωταθλητής του Pride FC) και ο νυν Light heavyweight πρωταθλητής του Strikeforce Rafael "Feijao" Calvacante συγκρούονται στην Σαββατιάτικη κάρτα του Strikeforce για τον τίτλο. Είναι χαρακτηριστικό πως, όπως και στο UFC, έτσι και στο Strikeforce, αυτή η κατηγορία κιλών -lightheavyweight- έχει και τον μεγαλύτερο συναγωνισμό...

 

Σε αυτόν τον αγώνα έχουμε τον wrestler Hendo, με την πολύ μεγάλη εμπειρία και τα πολύ δυνατά χέρια ( τα hooks του έχουν ονομαστεί H - bombs!!!) ενάντια στον "δολοφονικό" Feijao (9 στις 10 νίκες του είναι με KO...) που προπονήτε με την team Blackhouse... δηλαδή Nogeiras, Anderson Silva, Lyoto Machida, Junior Dos Santos, Jose Aldo -no comment-.

 

Επίσης, στην κατηγορία βρίσκονται και ο Muhammed "King Mo" Lawal, ο προηγούμενος πρωταθλητής της κατηγορίας με τρομερό wrestling, αλλά και ο Gegard Mousasi που θεωρείτε ένας απο τους τοπ παγκοσμίως!

 

Μόνο και μόνο το στυλ των δύο (Feijao/Henderson) περιμένουμε πολύ ξύλο!

 

Επίσης στην βραδυά υπάρχει και ο αγώνας για την Welterweight ζώνη των γυναικών! Για όσους απο εσάς δεν έχετε δεί ποτέ αγώνα γυναικών σε MMA να σας πώ ότι αξίζει όσο κάθε αγώνας μεταξύ ανδρών!

 

Η υπόλοιπη κάρτα:

 

Strikeforce Womens Welterweight Championship

Marloes Coenen vs. Liz Carmouche

 

Melvin Manhoef vs. Tim Kennedy

Billy Evangelista vs. Jorge Masvidal

Jorge Gurgel vs. Tyler Combs

 

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=KQUNnurfdaE&fs=1&hl=el_GR]

 

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=AXCPEl9rtS8&fs=1&hl=el_GR]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Από το ΜΜΑFight!

 

dana-white-post-ufc-121.jpg

Απίστευτά νέα ανακοινώθηκαν απο τον πρόεδρο του UFC, Dana White, σε αποκλειστική συνέντευξή του στο site MMAfighting.com και στο Ariel Helwani! Σύμφωνα με όσα είπε ο White, η ιδιοκτήτρια εταιρία του UFC ZUFFA LTD, αγόρασε όλα τα δικαιώματα της μέχρι πρώτινος μεγαλύτερης ανταγωνίστριάς της εταιρία, Strikeforce! [More...]

 

Οι εξηγήσεις που δίνει ο Dana στην συνέντευξη είναι λίγο... γενικές, με προεξέχων μότο ότι το strikeforce θα συνεχίσει να λειτουργεί όπως πρώτα...

 

Είναι γεγονός πως σαν διοργάνωση το Strikeforce έχει συμβόλαια με αθλητές και το κανάλι Showtime που πρέπει να τηρήσει για τουλάχιστον 2 χρόνια ακόμη και γι' αυτό πιστεύω ότι βλέπουμε μία επιφύλαξη από τον White. Για την ώρα δηλαδή, αναφέρει πως δεν θα υπάρξουν "μεταγραφές" των πρωταθλητών απο την μία οργάνωση στην άλλη, δεν θα υπάρξουν Superfights, του στυλ Alistair Overeem - Cain velasquez όπως δεν θα υπάρξει συνδιοργάνωση σε event. Ο πρόεδρος του Strikeforce, Scott Coker, θα παραμέινει στη θέση του με τις αρμοδιότητες που είχε.

 

Κύριως λόγος σύμφωνα με τον Dana, η ανάγκη της εμπλούτισης του ρόστερ της εταιρίας με αθλητές, με σκοπό την παγκόσμια κυριαρχία :P

 

Παρόλα αυτά , κάποια σχόλιά του ότι, το UFC με την εμπειρία του μπορεί να προσθέσει... μικροαλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του Strikeforce και η γενικότερη άρνησή του να γίνει πιο συγκεκριμένος, αφήνουν να εννοηθούν πολλά για το μέλλον. Ήδωμεν!

 

Για την ώρα, η εξαγορά έχει προκαλέσει κάποιες... ήπιες αντιδράσεις σε πολλούς αθλητές του Strikeforce που είχαν καταφύγει εκεί μετά την κόντρα τους με το UFC! Οι Paul Daley και Dan Henderson έχουν ήδη σχολιάσει αρνητικά το ενδεχόμενο να παλέυουν για τον Dana White, ενώ ο Barnett άφησε να εννοειθεί ότι εγκρίνει την κίνηση.

 

Όσον αφορά τους απανταχού οπαδούς και δημοσιογράφους του αθλήματος, οι απόψεις διίσταντε αφού υπάρχουν κάποιοι που κατηγορούν το UFC ότι πάει να αναπτύξει μονοπώλειο και να έχει το πάνω χέρι στο άθλημα, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι η "προσωποποίηση" των μικτών πολεμικών τεχνών σε μία φίρμα (UFC) μπορεί να οδηγήσει το σπορ σε παρόμοια αναγνώριση και οργάνωση όπως το NBA, η FIFA κοκ.

 

Και πάλι μόνο ο χρόνος θα δείξει!

 

yV_tLctHqN4

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

17 του μηνα θα εχει mma fights στο ιβανωφειο

 

Απο www.mmafightgr.wordpress.com

 

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν δύο event μικτών πολεμικών τεχνών που θα λάβουν χώρα αυτό το μήνα στην Ελλάδα. Αν και δεν είναι τα πρώτα που γίνονται ποτέ, για πρώτη ίσως φορά φαίνεται να ανεβάζουν λίγο το επίπεδο της παραγωγής τους! Χαρακτηριστική είναι και η πιο έντονη προβολή τους απο μεγάλα κεντρικά κανάλια αν και... προσωπικά έχω μία διαφωνία με την εκτέλεση της προώθησης, παρόλα αυτά δεν μπορώ να μην συγχαρώ την αυξημένη προσπάθεια που κάνουν. Ας δούμε μία μία τις οργανώσεις.

 

EFL - European Fighting League

 

Η EFL (την αναφέρω πρώτη γιατί προηγείτε χρονολογικά) διοργανώνει στις 20 Μαρτίου στο Ιβανόφειο στάδιο στη Θεσσαλονίκη το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημά του για την ζώνη του IFL. θα πραγματοποιηθεί δηλαδή ένα τουρνουά 8 ελλήνων αθλητών που θα αναδείξει και τον πρωταθλητή ενώ θα γίνουν και 3 "superfights" , μεμονωμένοι αγώνες δηλαδή εκτός του τουρνουά.

 

Δείτε στο site της διοργάνωσης όλα τα match ups! http://www.eurofl.gr

 

GFC - Greek Fighting Championship

 

Το GFC, δημιούργημα του Γιώργου Βεντούρα, πραγματοποιεί το παρθενικό του Event στις 25 Μαρτίου στο Ολυμπιακό κλειστό γυμναστήριο του Tae Kwon Do της Αθήνας. Το ιδιαίτερο της οργάνωσης είναι ότι για ρπώτη φορά οι αγώνες θα γίνουν στο παραδοσιακό "κλουβί" των δυτικών MMA οργανώσεων (οι ανατολίτικες-ιαπωνικές χρησιμοποιούν κανονικό ring). H διοργάνωση που διαθέτει συμβόλαιο προβολής και επικοινωνίας, για τέσσερα event τον χρόνο, με τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας και σύμφωνα με τις δηλώσεις των διοργανωτών σκοπός τους είναι "να υποστηρίξουμε την υγιή προετοιμασία (εκπαίδευση, προπόνηση, εκγύμναση, διατροφή, ιατρική παρακολούθηση καθώς και την ανάδειξη και προώθηση επαγγελματιών αθλητών πολεμικών τεχνών από την Ελλάδα, καθώς και την δημιουργία massive events στα πρότυπα του UFC και του Ιαπωνικού K1 Grand Prix".

 

Το κόστος για τα εισιτηρια είναι: 15 € στις εξεδρες ,30 € καρεκλες vip στην αρενα και 350 € στις ροτοντες για 7 άτομα και περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο http://www.mmagfc.com.

 

Δείτε παρακάτω τα promo video των διοργανώσεων και ακολουθλήστε μας στο forum για όλο το υλικό που υπάρχει!

 

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=T8AU8hWCrtA&hl=el_GR&feature=player_embedded&version=3]

 

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=ZpMqWlI56Qc&rel=0&hl=en_US&feature=player_embedded&version=3]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παρoμοια σιτε mmalegacy.gr και lordoftherings.gr

απορω πως δεν εχει ανεβασει κανεις τους αγωνες απο star+makedonia tv απο efl

και κανα βιντεακι απο gfc στο official site tous(οι αρπαχτες κανουν κρα)

Επεξ/σία από kage
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ΜΜΑ ειναι αθλημα ή πολεμικη τεχνη?

 

Και τα δύο, έχει την αθλητική του πλευρά που είναι στις διοργανώσεις (UFC,GFC,EFL κοκ) και φυσικά είναι μία μίξη πολεμικών τεχνών που κατα τη γνώμη μου για άοπλη μάχη είναι η καλύτερη για αυτοάμυνα αφού μοιάζει περισσότερο με την πραγματική κατάσταση παρά οι παραδοσιακές τέχνες.

 

Από το mmafight.gr

 

Mε μία ... έμφαση στις υποταγές και στις εγκαταλείψεις με διακοπή γιατρού ολοκληρώθηκε το δεύτερο event του EFL στην Κρήτη, με τον Ανδρέα Μιχαηλίδη να κατακτά τον τίτλο χωρίς να γίνει τελικός, αφού ο αντίπαλός του Παναγιώτης Μελωδίας λόγω τραυματισμού δεν μπορούσε να συμμετάσχει. Απόφαση που ήδη έχει κάποιες αντιδράσεις από ανθρώπους που υποστηρίζουν ότι έπρεπε να μπεί αναπληρωματικός κάποιος από τους άλλους συμμετέχοντες του τουρνουά!

 

Στα superfights νικητές είναι οι Κροκόδειλος, Χαχαμίδης και Λουλάκης!

 

Περισσότερα εδώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από το www.mmafight.gr

 

 

Είναι και επίσημο πια! Μόλις πριν 10 λεπτά, ο πρόεδρος του UFC Dana White, ανακοίνωσε μέσω twitter ότι έκλεισε η αναμέτρηση που όλοι ζητούσαμε! Ο GSP θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή του strikeforce στις 29 Οκτωβρίου για το UFC 137!!! Αν και ο GSP όπως πάντα θα είναι "ήσυχος" περιμένουμε πολλές δηλώσεις από τον Diaz!

 

Αυτό αποτελεί και επίσημα πια, το πρώτο Superfight μεταξύ πρωταθλητών του UFC και το Strikeforce με τα υπόλοιπα να ακολουθούν λογικά. Gilbert Melendez vs Frankie Edgar/Maynard Gray; Alistair Overeem vs Cain Velasquez; Περιμένουμε σύντομα και άλλες πληροφορίες για το άν θα κριθούν και οι δύο τίτλοι!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν για όσους γουστάρουν ΜΜΑ διάφορα links από το mmafight.gr με σχετικό υλικό:

MMAfight youtube channel - Video συνεντεύξεις, Vlogs και highlights από αγώνες!

 

 

GFC 2 εικόνες και βίντεο

 

 

GFC 2 αποτελέσματα!

 

Συνολικά αποτελέσματα EFL 2!

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

δεν ξερεις ποσο καιρο ηθελα να ανοιξω εδω ενα τοπικ για mma. Απο διαφορα σχολεια σε αλλα τοπικ θαρω οτι υπαρχουν καμποσα ατομα που γνωριζουν το θεμα. Οποτε αναμενω μεγαλυτερο ενδιαφερον. Μια παρατηρηση ομως, θα ηθελα αυτο το τοπικ (η στην τελικη κανουμε αλλο αν δεν θες να αλλαξει), να μην ειναι απλα μια αναμεταδωση νεων, η διαφημιση μπλογκς και σαιτς. Αυτο ειναι λιγο εκνευριστικο και γεμιζει το τοπικ χωρις ουσια. Στην αρχη βεβαια καλο ειναι να δωθουν καποια λινκς και διασημα σαιτς ωστε να ενημερωθουν οσοι δεν γνωριζουν το θεμα. Αλλα στην πορεια θα ηθελα να ειναι περισοτερο συζητηση μεταξυ μας για οτιδηποτε mma, βεβαια κυριως για τους αγωνες και τους αθλητες. Δεν ψηνομαι να ακολουθησω αλλα εληνικα σαιτ για το θεμα, εχω τα ξενα μου και ασχολιουμαι, απλα εδω ειναι το ιντερνετικο σπιτι μου στο ελλαντα, αρα ηθελα να υπαρχει ενα τετοιο τοπικ στο ινσομνια. Δεν εξασκω mma, απλα εχω δει τοσους αγωνες που πιστευω οτι μπορω να εκφερω αποψη για το αθλημα. Πχ δηλαδη μπορω να βλεπω ενα αγωνα και να αναγνωριζω τις περισοτερες κινησεις, καποια λαθη, κατι που θα επρεπε να ειχε γινει αλλοιως, πως να δραπετυσουν μια λαβη....κτλπ. Ισως ακουγεται σαν καποιον που παιζει Football manager και το παιζει προπονητης, αλλα τελως παντων, θελω να πιστευω οτι ξερω τι βλεπω εστω χωρις να ειμαι σιγουρος η να μπορω βεβαια να το εξασκησω. Εχω δει ΟΛΑ τα ufc (130), ολα τα ufct figh nights, συμπεραλαμβανομενον και κανα 80% απο τα prelims. Εχω δει καμια 10ρια WEC (με τις ελαφριες κατηγοριες που προσφατα μπηκαν στο ufc) και συνεχιζω. Επισης αρκετα strikeforce, bellators, παλευω να βρω χρονο να δω ολα τα pride (εχω δει πολλους αγωνες σκορπιους), μερικα dreams, sengoku, k1....κτλπ. Επισης δεν χανω ποτε εκμπομπες ενημερωσης οπως inside mma, ufc connected, espn mma live.....Γενικως οτι μπορω και εχω χρονο. Ειναι κατι σαν προτεραιοτητα σε σχεση με οτιδηποτε αλλα media/tv...

 

Να ενημερωσο οτι σε λιγω εχει κ1 63 κιλα τουρνουα live sto youtube! Θαρω αρχιζει 12 η ωρα.

Broadcasting on:

 

K-1 OFFICIAL WEBSITE

http://www.k-1.co.jp/

 

YouTube Live: K-1 Channel

http://www.youtube.com/K1

 

Ustream: K-1 Channel

 

K-1 Facebook Page

http://www.facebook.com/K1official

 

PP Live

http://www.pplive.com

 

 

 

Θα επανελθω αργοτερα με αναλυσουλα για το κυριακατικο UFC on Versus 4

 

Αν καποιος ειδε και το προηγουμενο strikeforce με το φιασκο werdum - overeem, το συζηταμε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είχα σκοπό να το κάνω διαφήμιση έτσι και αλλιώς να σου πώ την αλήθεια δεν νομίζω ότι το έχει δεί και τόσος κόσμος για να θεωρηθεί διαφήμιση lol απλά όπως είδες με ελάχιστες εξαιρέσεις έγραφα μόνο εγώ και προσπαθούσα να ανεβάζω θεματάκια μέχρι να βρεθεί κάποιος χαχα.

 

Κοίτα καλά κάνεις και διαβάζεις τα μεγάλα ξένα site αλλά εκεί δεν θα μάθεις για κανέναν Έλληνα αθλητή, για καμία ελληνιλή διοργάνωση (και έχουμε 2 τουλάχιστον) και για κανένα ελληνικό camp. Πήγες GFC ή EFL?

 

Και εγώ παλιά τα σνόμπαρα τα ελληνικά αλλά έκανα λάθος. Τέλως πάντων, για Overeem vs Werdum σε μία συζήτηση που έχουμε στο forum του mmafight έγραψα μεταξύ άλλον το εξής :

 

Ο Werdum έκανε ότι καλύτερο μπορούσε και ακόμη περισσότερο με το gameplan του. Με τα takedowns και κυρίως τις "πτώσεις" του με το παραμικρό έκοψε στην αρχή τον ρυθμό του overeem και τον μπέρδεψε, κουράζοντάς τον. Έδειξε βελτίωση και στο striking με πολλά χτυπήματα αλλά ουσιαστικά ασήμαντα από δύναμη ή αποτελεσματικότητα.

 

O Overeem gassαρε άσχημα και φάνηκε στους τελευταίους γύρους, αλλά κάθε προσπάθεια για takedown του Werdum την σταμάτησε πάρα πολύ έυκολα...

 

Γι' αυτό στο τέλος δεν μπορούσα να σκεφτώ άλλο αποτέλεσμα από νίκη του Overeem, δεν μπορείς να κερδίσεις όταν πέφτεις σε guard μόνος σου κάθε 10 δευτερόλεπτα... αφού έβλεπε ότι ο Ολλανδός δεν θα τον ακολουθήσει 'επρεπε να το ρισκάρει με άλλον τροπό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...