Προς το περιεχόμενο

προβλημα με εκινιση

pakal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν δυο μερες και μετα απο μια διακοπη ρευματος ο υπολογιστης εκλεισε. αργοτερα το βραδυ που τον ανοιξα δουλευε κανονικα αλλα το πρωι δεν ανοιγε καν. ηταν σαν να μην εχει ρευμα καθολου αν και το λαμπακι στη μητρικη ηταν αναμμενο. το πηγα σε ενα φιλο να δοκιμασω να αλλαξω καποια πραγματα και οταν εβαλα ενα διαφορετικο τροφοδοτικο ξεκινισε να δουλευει κανονικα(δεν ειχα οθονη πανω αλλα ολα ακουγοντουσαν σωστα. τον εκλεισα τυφλα με πληκτρολογιο και εκλεισε σωστα). σημερα το πρωι το συνδεσα στο σπιτι με το τροφοδοτικο το καινουργιο και οταν παταω να ανοιξει ξεκιναει το ανεμηστηρακι της ξυκτρας, ο σκληρος και το dvd αλλα δεν ξεκιναει ουτε το μπιπ που κανει στην αρχη ουτε σημα δινει στην οθονη.τι μπορει να φταιει?

το τροφοδοτικο που εβαλα ειναι απο ενα παλιο υπολογιστη(p4 νομιζω) αλλα στο φιλο ανοιγε κανονικα και τωρα τιποτα.

Δημοσ.

Μάλλον δεν επαρκεί το τροφοδοτικό του Ρ4.

Μπορείς να μας πεις ποιο τροφοδοτικό είναι αυτό και ποιο είναι το σύστημά σου;

Δημοσ.

δεν ειμαι σπιτι τωρα αφου δεν εχω σπιτι pc :( .

το τροφοδοτικο ηταν 450w αν θυμαμαι καλα. επεξεργαστης t5600 1.86, μητρικη p5q και 2g ραμ.

με αυτο το τροφοδοτικο ειχε δουλεψει οταν το πρωτοβαλα αλλα οταν το εφερα σπιτι το pc τιποτα!

Δημοσ.

χααχαχ και εγω που το διαβασα τωρα ειναι καπως...

ειναι του φιλου μου απο παλιο υπολογιστη και "καινουργιο" κομματι στον δικο μου υπολογιστη.

Δημοσ.

Πρώτον βάλε την πρίζα ανάποδα,μπορεί να έχει πρόβλημα στην φάση.

Δεύτερον βγάλε τα πάντα από την πρίζα και άσε μόνο το Η/Υ ,ούτε πολύπριζο δηλαδή πάνω.

(Δεν θέλω να σε τρομάξω,αλλά ενδέχεται να πειράχτηκε και κάτι στα κυκλώματα του σπιτιού σου.)

Δημοσ.

Έχεις καμια συνδεδεμένη συσκευή στον υπολογιστή σου;

Είναι πάνω σε κάποιο πολύπριζο ή κάτι τέτοιο; Μπορείς να δοκιμάσεις σε άλλη πρίζα;

Αν δε γίνει τίποτα, μπορείς να το ξαναδοκιμάσεις στο φίλο σου αφού εκεί λες ότι ξεκίνησε κανονικά;

Δημοσ.

θα τα δοκιμασω αυτα. αλλα δεν ειναι λιγο περιεργο ενω περνει ρευμα η μητρικη, δουλευει ο σκληρος το ανεμηστηρακι να μην ξεκιναει καν???

Δημοσ.

δεν μπαινει πουθενα. ουτε το memory test δεν κανει. δεν δινει ουτε σημα στην οθονη.

ο σκληρος ακουγετε οτι δουλευει και εχει και τη μικρη δονηση οταν τον πιανω.

Δημοσ.

θα τα δοκιμασω αυτα. αλλα δεν ειναι λιγο περιεργο ενω περνει ρευμα η μητρικη, δουλευει ο σκληρος το ανεμηστηρακι να μην ξεκιναει καν???

Περίεργο δεν είναι. Από κάρτα γραφικών τι έχεις; Βγάλτην και ξανατοποθέτησέ την (εφ όσον δεν είναι βέβαια ενσωματωμένη).

Δημοσ.

Ναι, τη βγάζεις και την ξαναβάζεις μετά από κανα λεπτό, αφού έχεις αποσυνδέσει τροφοδοσίες.

Τσέκαρε και την πρόταση του probe.

Δημοσ.

Περίεργο δεν είναι. Από κάρτα γραφικών τι έχεις; Βγάλτην και ξανατοποθέτησέ την (εφ όσον δεν είναι βέβαια ενσωματωμένη).

το εχω δοκιμασει με και χωρις καρτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...