nikos_studio Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Ρε παιδιά είναι δυνατόν..? Παραγγείλαμε ενα pc από το πλαίσιο τον Σεπτέμβριο.. Και ζητήσαμε να μας τον συναρμολογήσουν... Όταν τον φέρανε έλειπαν όλα τα "extra" καλώδια από την motherboard.. Το DVDRW δεν είχε κουτί/cd/manual... Και το καλύτερο (Μάλλον όχι το καλύτερο ήταν το πρώτο..) είναι πως σήμερα ανακάλυψα πως ο σκληρός δίσκος ενώ είναι SATA3 τον συνδέσανε σε SATA2.. Τώρα θέλω να βάλω ενα DVDRW ακόμα και δεν έχω καλώδιο..lol Και 2 ερωτήσεις: 1: Τι να κάνω για να πάρω αυτά που μου ανήκουν? 2: Δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα αν συνδέσω τον σκληρό με SATA3 (με το υπάρχον καλώδιο) εφόσον το υποστηρίζει Ε?..
phanispal Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 1. Σχεδόν κανένα DVD-RW δεν είναι σε retail συσκευασία, οπότε λογικό είναι να μη σου έδωσαν κουτί και παρελκόμενα. Εκτός βέβαια κι αν εσύ ο ίδιος επέλεξες κάποιο σε retail συσκευασία, που δε νομίζω. 2. Για ποιον δίσκο πρόκειται; Κατά 99.9% πάντως, δεν παίζει ρόλο πού θα τον συνδέσεις καθώς δε θα αξιοποιεί το Sata 3.0.
probe Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Συμφωνώ με το Φάνη. Τα SATA καλώδια ίδια είναι οπότε μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις όπου θες.
GaGaS_Thess Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Απο οσο γνωριζω ολα τα DVD του ΠΛΑΙΣΙΟΥ εκτος αν τα ζητησεις ΕΣΥ ειναι σε σακουλακι ( bulk ) συσκευασια αυτα που βαζουν μεσα στα κουτια τους και οχι σε Retail ( κουτι κανονικο που μεσα εχει manual - βιδες - cd με κανα demo του Nero κτλπ κτλπ . ) οποτε ειναι λογικο να μην εχει μεσα το κουτι και τα συμπραγκαλα του . Τωρα αν τον συνδεσεις σε SATA 3 δεν νομιζω οτι εχεις κανενα απολυτως θεμα μια χαρα θα παιξει . Για τα extra καλωδια που ελειπαν τι εννοεις ? Ελειπαν π.χ sata καλωδια ? έλειπαν τα cd εγκαταστασης των περιφερειακών σου ( vga , m/b ) ή απλά πιστεύεις οτι έχει και άλλα καλώδια μέσα που δεν σου έδωσαν . Νομίζω ότι αν πας στο service καποιου καταστηματος και πεις οτι έλειπε αυτο και αυτο θα σου το δώσουν εκτός αν στο κουτί της μητρικής σου έχει πάντα 4 Sata π.χ και εσυ θελεις άλλα 2 οπότε λογικό είναι να τα πληρώσεις
Sarandis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 τα καλωδια της μητρικης τα ζητησες το σεπτεμβριο η τωρα το ψαχνεις;
TheELF Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 1. Σχεδόν κανένα DVD-RW δεν είναι σε retail συσκευασία, οπότε λογικό είναι να μη σου έδωσαν κουτί και παρελκόμενα. Εκτός βέβαια κι αν εσύ ο ίδιος επέλεξες κάποιο σε retail συσκευασία, που δε νομίζω. 2. Για ποιον δίσκο πρόκειται; Κατά 99.9% πάντως, δεν παίζει ρόλο πού θα τον συνδέσεις καθώς δε θα αξιοποιεί το Sata 3.0. Ο Νίκος λέει για την μητρική που θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον δυο καλώδια SATA τι στο καλό δηλαδή άλλες έχουν 4-5. Τα πράγματα τώρα χλομό έως αδύνατων να τα πάρεις,την στιγμή που σου των δώσανε ίσως κάτι γινόταν τώρα άντε να τους αποδείξεις ότι δεν σου τα δώσανε.
probe Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Ο Νίκος λέει για την μητρική που θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον δυο καλώδια SATA τι στο καλό δηλαδή άλλες έχουν 4-5. Τα πράγματα τώρα χλομό έως αδύνατων να τα πάρεις,την στιγμή που σου των δώσανε ίσως κάτι γινόταν τώρα άντε να τους αποδείξεις ότι δεν σου τα δώσανε. Και δεν αξίζει τον κόπο δεδομένης της αξίας τους η ενέργεια που θα καταναλώσεις εκτός και το κάνεις για το γαμ...το
phanispal Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Αφού δεν τα δίνουν όπως έχουμε μάθει τα παρελκόμενα, ακόμα κι αν τα ζητήσει ο πελάτης. Άλλος ένας λόγος για τον οποίο λέμε ότι δεν αξίζει να συναρμολογούν εκείνοι τις συνθέσεις.
nikos_studio Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Ο Νίκος λέει για την μητρική που θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον δυο καλώδια SATA τι στο καλό δηλαδή άλλες έχουν 4-5. Αυτό ακριβώς.. Το μόνο πράγμα που μας δώσανε ήταν το cd... Ούτε καν το manual... Το θέμα είναι πως όταν τον φέρανε δεν ήμουνα μπροστά και αργότερα που τον είδα (Κανα 2-3 μέρες μετα) δεν έδωσα σημασία.. Για ποιον δίσκο πρόκειται; Κατά 99.9% πάντως, δεν παίζει ρόλο πού θα τον συνδέσεις καθώς δε θα αξιοποιεί το Sata 3.0. Γιατί να μην το αξιοποιεί αφού σου λέω ο δίσκος είναι sata3 Αυτός εδώ ειναι.. τα καλωδια της μητρικης τα ζητησες το σεπτεμβριο η τωρα το ψαχνεις; Τώρα τα ψάχνω γιατί τώρα τα χρειάστηκα.. Και δεν αξίζει τον κόπο δεδομένης της αξίας τους η ενέργεια που θα καταναλώσεις εκτός και το κάνεις για το γαμ...το Σίγα μην κάτσω και ασχοληθώ με τους μαλ...ες για 2€... 1: Τι να κάνω για να πάρω αυτά που μου ανήκουν? Άκυρο αυτό.. Έχει δίκιο ο probe.. Απλά το αναφέρω για να ξέρει και ο υπόλοιπος κόσμος...
Benton Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Το manual της μητρικης δεν σου εδωσαν? Μηπως θ αρχισουν να βαζουν στο stock τους και τα manual για πουλημα?... Δεν τη καταλαβαινω την πολιτικη τους με το να μη δινουν οτι παρελκομενα εχει η μητρικη,καρτα γραφικων κτλ!
TheELF Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Το manual της μητρικης δεν σου εδωσαν? Μηπως θ αρχισουν να βαζουν στο stock τους και τα manual για πουλημα?... Δεν τη καταλαβαινω την πολιτικη τους με το να μη δινουν οτι παρελκομενα εχει η μητρικη,καρτα γραφικων κτλ! Είναι καθαρά πρακτικοί οι λόγοι πιστεύω,σκέψου σε έναν περιορισμένο χώρο να πρέπει να στήσεις π.χ. 10 Η/Υ(και μάλλον λίγα λέω) και παράλληλα να γίνεται και επισκευή σε ακόμα περισσότερα,θα βουλιάξεις στα κουτιά αν τα κρατήσεις όλα στον χώρο του service. Αν και συμφωνώ ότι θα έπρεπε να βρούνε λύση και να τα δίνουν όλα στον πελάτη.
nikos_studio Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Είναι καθαρά πρακτικοί οι λόγοι πιστεύω,σκέψου σε έναν περιορισμένο χώρο να πρέπει να στήσεις π.χ. 10 Η/Υ(και μάλλον λίγα λέω) και παράλληλα να γίνεται και επισκευή σε ακόμα περισσότερα,θα βουλιάξεις στα κουτιά αν τα κρατήσεις όλα στον χώρο του service. Αν και συμφωνώ ότι θα έπρεπε να βρούνε λύση και να τα δίνουν όλα στον πελάτη. Μα δεν είναι κάτι το οποίο το επιλέγουν αυτοί είναι αναγκασμένη να τα δίνουν εφόσον ο πελάτης τα έχει πληρώσει... Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να δω τη συμπεριλαμβάνεται μαζί με την motherboard όταν την αγοράζω? Εγώ έχω την gigabyte GA-X58A-UD3R αλλά ρωτάω γενικά για όλες τις MB που το βλέπεις αυτό?
^VAMPIRE^ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μα δεν είναι κάτι το οποίο το επιλέγουν αυτοί είναι αναγκασμένη να τα δίνουν εφόσον ο πελάτης τα έχει πληρώσει... Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να δω τη συμπεριλαμβάνεται μαζί με την motherboard όταν την αγοράζω? Εγώ έχω την gigabyte GA-X58A-UD3R αλλά ρωτάω γενικά για όλες τις MB που το βλέπεις αυτό? Link γενικα εχει unboxing για πολλα πραγματα!
nikos_studio Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Link γενικα εχει unboxing για πολλα πραγματα! Ωραίος... Υπάρχει και κάνα site που να το λέει επίσημα... Υ.Γ. @^VAMPIRE^ Εσύ δεν είσαι αυτό που ήθελε να αλλάξει το nick του??
phanispal Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Γιατί να μην το αξιοποιεί αφού σου λέω ο δίσκος είναι sata3 Αυτός εδώ ειναι.. Man, είτε σε Sata 2.0 τον έχεις, είτε σε Sata 3.0, δεν πρόκειται να γίνει ούτε πιο αργός, ούτε πιο γρήγορος. Ο δίσκος σου δεν τερματίζει για κανένα λόγο την ταχύτητα του Sata 2.0, τι να το κάνεις το 3.0;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.