ektor7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Ναι μιλαω για το μεγαλο το οποιο και χρησιμοποιω,σε σχεση με ενα παλιο asus δερματινο pad που ειχα ειναι η μερα κ η νυχτα μεταμορφωσε το X5 μου,εχει και αυτες τις τρυπιτσες για περισσοτερη ακριβεια Tα πολυ μεγαλα τα αποφευγω,λογο χωρου και λογο λαπτοπ! Το μεσαιο ειναι αυτο που θα με βολεβε! Aν δε κανω λαθος τι τρυπιτσες τις εχει και το sphex,φυσικα καμια σχεση το ενα με το αλλο! Η αληθεια ειναι οτι ειμαι μεταξι των φτηνων sphex,SteelSeries QcK και του πιο ακριβου scarab!πιο πολυ παω προς scarab.
LeoNaXe Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 οι τρυπίτσες είναι περιττό άν έχεις ποντίκι με laser ακριβείας :mrgreen:
ektor7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Το Sphex πάντως δεν έχει τρυπίτσες. Εχεις δικαιο,απλα δε θυμομουνα καλα!Τωρα που το ξενασκευτικα,δεν εχει τρυπιτσες!
ektor7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 οι τρυπίτσες είναι περιττό άν έχεις καλό ποντίκι Για το xm 620 που εχω τωρα ισως να βοηθησει. Τωρα για το naga epic και για τη χρηση εκτος gaming,που το θελω,ενα πιο σκληρο pad σαν το scarab νωμιζω οτι θα με βολεψει περισσοτερο!
LeoNaXe Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Για το xm 620 που εχω τωρα ισως να βοηθησει. Τωρα για το naga epic και για τη χρηση εκτος gaming,που το θελω,ενα πιο σκληρο pad σαν το scarab νωμιζω οτι θα με βολεψει περισσοτερο! εγω πάντως το παρήγγειλα το παντ, περιμένω σε 2 ημέρες να έρθει. εγω προσωπικά έχω βολευτεί με sidewinder και που και να το χρησιμοποιώ μια χαρά μου είναι, έχει και τις βάσεις του απο κάτω για κατάλληλη επιφάνεια. ένα παντ μου έλειπε πάντ και είπα να το παρω, και μιας το έψαξα μέχρι τωρα όποιος το είχε πάρει ήταν ευχαριστημένος
ektor7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Ποιο sidewinder εχεις? Τωρα για το pad,πιστευω οποιο και να παρω απο τα πιο πανω που εχουν αναφερθει,πιστευω πως θα μεινω απολυτα ευχαρηστημενος! Mετα απο λιγο ψαξιμο με αφορμη τις συζητησει που εγιναν εδω,σκεφτικα οτι θα ηταν καλο να μην ξεπερασω τα 30ευρο,να μην ειναι πολυ μεγαλο σε μεγεθος,γιατι αλλαζω τοπο συχνα με το λαπτοπ και να ειναι σκληρο για να το εχω σε πιο μαλακες επιφανιες(αν και θα αποφευγω τη χρηση εκτος gaming για να μου κρατησει περισσοτερο)! Ακομη ενα συν που προσφερουν μερικα pad ειναι και η σκληρη θηκη που μπορω να το ριχνω μεσα στην ταξ.βαλιτσα οταν ταξιδευω! Νωμιζω σιγα σιγα αρχιζω να καταλυγω καπου! Δε πιστευω,οποιο και να παρω,οτι θα ειναι πεταμενα λεφτα.Ακομη και το ironclad που εχει 60ευρα(δεν ειναι στα υποψη )!
Dakonblackblade Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 κανενα mousepad δεν διπλωνετε στα 2 απο μονο του...χρειαζετε καποιανου την βοηθεια. Εμ έγινε το ατύχημα, καταλαθος πάντα, μας τέλειωσε το Mousepad. Αντιθέτως τα Cloth τα έχω μια ζωή.
ektor7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Τελικα,λεω να μην κανω 2 δωρακια στον ευτο μου σε συντομο χρωνικο διαστυμα μεταξι τους,γιατι ειναι κριμα,η χαρα του ενως θα επισκιασει αυτη για το αλλο! Ασε πρωτα να παρω το naga,να περιχαρησω λιγο,να ποροθω(να με τραβηξω βιντεο,την ωρα που θα το ανοιγω κατω απο το "πασχαλιατικο δεντρο") και οταν αρχισω να το συνηθιζω και να'ρχισω να εκνευριζομε για το pad του ενος ευρου που εχω,τοτε να παρω και το pad που θελω και ξανα απο την αρχη...! Δες τι μ@λ@κιες καθομαι και λεω,για να με πεισω οτι πρεπει να παραγγειλω το scarab!
Dakonblackblade Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Αδερφε το ζαλίζεις το θέμα και δεν κάνει. Πάρε ενα φτηνό cloth να κάνεις ωραία την δουλειά σου και μαζεύεις λεφτά για το scarab . http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.571003 ή το μικρότερο αδερφάκι του Αν και δεν θα το αλλάξεις ποτέ. Ακόμα και να φθαρεί με το πέρασμα του χρόνου είναι λίγα τα λεφτά. (μιλάμε για χρόνια) Το sphex είναι από τα Mousepad που χαλάνε. Αν χαρακτεί, διπλωθεί χαλάει. Για τα hard έχουν καλή επιφάνεια αλλά δεν μπορούν να μπουν σε χώρους , πχ κάτω από το keyboard αν είναι στριμωγμένο το pc, δεν μπορείς να το κουβαλήσεις σε ένα Lan, μπορεί να μην πατάει καλά κτλ.
ektor7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Αδερφε το ζαλίζεις το θέμα και δεν κάνει. Πάρε ενα φτηνό cloth να κάνεις ωραία την δουλειά σου και μαζεύεις λεφτά για το scarab . http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.571003 ή το μικρότερο αδερφάκι του Αν και δεν θα το αλλάξεις ποτέ. Ακόμα και να φθαρεί με το πέρασμα του χρόνου είναι λίγα τα λεφτά. (μιλάμε για χρόνια) Το sphex είναι από τα Mousepad που χαλάνε. Αν χαρακτεί, διπλωθεί χαλάει. Για τα hard έχουν καλή επιφάνεια αλλά δεν μπορούν να μπουν σε χώρους , πχ κάτω από το keyboard αν είναι στριμωγμένο το pc, δεν μπορείς να το κουβαλήσεις σε ένα Lan, μπορεί να μην πατάει καλά κτλ. Δε το ζαλιζω,απλα εγραψα την σκεψη μου.Λαθος μου! Δε θα παρω κατι προσωρινο,γιατι στην περιπτωση μου,συνηθως καταληγει μονιμο! Εχω καταληξει και δε νωμιζω να αλλαξω γνωμη.
FaRMaKhs Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 οι τρυπίτσες είναι περιττό άν έχεις ποντίκι με laser ακριβείας :mrgreen: Βρε LEon εχει,λεγε με διαχυση φωτος :Ρ Oσο λιγοτερη τοσο καλυτερη πληροφορια επιστρεφει αρα μιλαμε και για περισσοτερο accurancy κρατοντας βεβαια σταθερα τα dpi Χωρις πλακα παντως οπως ειπα και πριν το Μουse συμπεριφερεται διαφορετικα απο pad σε pad offtopic on: Να σου δωσω ενα παραδειγμα εχεις ενα cd player και του βαζεις ενα cdακι απο καλη ηχογραφηση αν το ιδιο cdακι το εχεις και σαν SBM (αυτα που ειναι απο πισω σαντου παλιου PlayStation μαυρα) η διαφορα που θα ακουσεις θα ειναι παραπανω απο αντιληπτη οσο αφορα την καθαροτητα και αυτο μονο και μονο επειδη λογο χρωματος πετυχαινεις ελαχιστη διαχυση φωτος(απ'οτι στην επιφανεια καθρεφτη) offtopic off Δε το ζαλιζω,απλα εγραψα την σκεψη μου.Λαθος μου! Mη το συζητας εχω αλλαξει 4 μεχρι να βρω κατι που να με βολευει
LeoNaXe Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 τι διαφορά έχει ενα πάντ με τρύπες και ένα χωρις τρυπεσ?
FaRMaKhs Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Νταξει δεν ειμαι και ζωγραφος αλλα καταλαβαινεις τι θελω να πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.