Προς το περιεχόμενο

Κολλάει το PC μου :/

ZaNorStyle

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αλλα οταν εβαζα το cd για το φορματ δεν ανοιγε απο μονο του δλδ Auto setup...δεν ξερω

Επειδή δεν το είχες κάνει bootable.

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το gamebooster που ειπες το κατεβασα θα πρεπει να κανω κατι οταν καθε φορα ανοιγω το game?? δεν το γνωριζω το προγραμμα...

Πριν το game δουλευεις το προγραμματακι και σου κλεινει τα προγραμματα που επιλεγεις απο την λιστα του. Aλλα μην περιμενεις να σε "σωσει" αυτο μονο, ή θα κανεις ολο το κατεβατο που σου υπεδειξα και αν ακομη ΔΕΝ δουλευει σωστα το pc μετα απο ολα αυτα, τουλαχιστον εχουμε αποκλεισει τα βασικα ενδεχομενα σχετικα με software issues.

Αν και 70-80%+ πιστευω οτι εισαι ΟΚ μετα απο αυτα.. αν οχι.. τοτε παμε εδω:

α) Ο server που παιζεις μπορει να σoυ προκαλει LAG ασχετα με το τι pc εχεις.

β) Εχεις προβλημα στο hardware ή internet.

Δημοσ.

τα windows 7 να βαλω??? ειναι ελαφρια εχω ακουσει...ακουω τις γνωμες σας γτ λεω να το κανω φορματ μπας κ ησυχασω

Δημοσ.

οχι απο εμενα, windows xp sp3.

τα windows 7 τα εχω και σε cd αυθεντικα...τωρα για XP SP3..θα πρεπει να τα βρω free για download και να τα περασω με stick γτ αυτην την στιγμη δεν εχω cd κ θελω να το κανω τωρα...αλλα δεν ξερω πως ακριβως περναω τα windows μεσα στο stick που μολις το βαλω να κανει aytoSetup αν γνωριζεις πες μου

Δημοσ.

Φιλε Zanor,

Πρεπει να αρχισεις να μαθαινεις υπευθυνα πως να χειριζεσαι διαφορα hardware και software προβληματα του PC σου.Και το πρωτο πραγμα που δεν ειναι και δυσκολο,ειναι ποτε να μην κατεβαζεις διαφορα προγραμματα του κωλου που σου λενε καποιοι φιλοι σου,που πιθανον ειναι εντελως ασχετοι,η που βλεπεις εσυ στο internet.Και ποτε να μην ξαναβαλεις Windows Black και αλλες τετοιες παπαριες.Δηλαδη αφηνεις το καθε λαμογιο να σου παραμετροποιησει το δικο σου συστημα?

Επισης ,χωρις να θελω να σε στεναχωρησω αλλα φιλικα και με λιγο χιουμορ,εισαι τοσο ασχετος που ακομη και τις συμβουλες που σου εδωσαν καποια παιδια εδω ,δεν ξερεις να τις αξιοποιησεις.Ακομη και για συμβουλες σαν και αυτες που ρωτας ,πρεπει το ατομο που τις θετει να ξερει καποια βασικα πραγματα για να τις ακολουθησει.

Αν μενεις Αθηνα ζητα απο καποιο παιδι εδω να ερθει και να προσπαθησει να σου το φτιαξει,δινοντας του ενα μικρο ποσο σαν πληρωμη.Οποιος δεν ξερει,πληρωνει.

(Δεν θελω να νομισεις οτι σε ειρωνευομαι,πριν πολλα χρονια ειμουν και εγω σαν εσενα,αλλα απο την στιγμη που αρχισα να ασχολουμαι,εμαθα, και ειμαι τωρα ο απολυτος κυρισρχος του PC μου και δεν εξαρταμαι απο κανεναν.)

Δημοσ.

Φιλε Zanor,

Πρεπει να αρχισεις να μαθαινεις υπευθυνα πως να χειριζεσαι διαφορα hardware και software προβληματα του PC σου.Και το πρωτο πραγμα που δεν ειναι και δυσκολο,ειναι ποτε να μην κατεβαζεις διαφορα προγραμματα του κωλου που σου λενε καποιοι φιλοι σου,που πιθανον ειναι εντελως ασχετοι,η που βλεπεις εσυ στο internet.Και ποτε να μην ξαναβαλεις Windows Black και αλλες τετοιες παπαριες.Δηλαδη αφηνεις το καθε λαμογιο να σου παραμετροποιησει το δικο σου συστημα?

Επισης ,χωρις να θελω να σε στεναχωρησω αλλα φιλικα και με λιγο χιουμορ,εισαι τοσο ασχετος που ακομη και τις συμβουλες που σου εδωσαν καποια παιδια εδω ,δεν ξερεις να τις αξιοποιησεις.Ακομη και για συμβουλες σαν και αυτες που ρωτας ,πρεπει το ατομο που τις θετει να ξερει καποια βασικα πραγματα για να τις ακολουθησει.

Αν μενεις Αθηνα ζητα απο καποιο παιδι εδω να ερθει και να προσπαθησει να σου το φτιαξει,δινοντας του ενα μικρο ποσο σαν πληρωμη.Οποιος δεν ξερει,πληρωνει.

(Δεν θελω να νομισεις οτι σε ειρωνευομαι,πριν πολλα χρονια ειμουν και εγω σαν εσενα,αλλα απο την στιγμη που αρχισα να ασχολουμαι,εμαθα, και ειμαι τωρα ο απολυτος κυρισρχος του PC μου και δεν εξαρταμαι απο κανεναν.)

ναι ομως επειδη εγω ακομα δν ασχολουμαι αρκετα δν ξερω για αυτο μπαινω σε forum ενημερωνομαι ρωταω μεχρι κ λεπτομερειες..καλο θα ηταν να δινεις μονο τις συμβουλες σου σε αυτα π ξερεις π εχεις εξασκησει χρονια κ να μν χαρακτιρηζεις ''ασχετος'' απο την πρωτη στιγμη που μπηκα εδω ξεκαθαρισα οτι δν ξερω κ για αυτο μπηκα εδω αν ξερεις κ θες να με βοηθησεις καλως..ευχαριστω :)(αν δεν παθεις δεν θα μαθεις)

Δημοσ.

Παιδια , μηπως αρχιζει και «τα παιζει» ο σκληρος του δισκος; Αφου ειν κ καπως παλιο μηχανημα!

φιλε ειχες πολυ δικιο τελικα...ο σκληρος εφταιγε για ολα...εβαλα εναν σκληρο π ειχα απο το αλλο pc που ειχε καει...μια χαρα δουλευει το pc τωρα...κ ουτε κολλαω ουτε τπτ..εβαλα κ xp pro κ ολα ειναι κομπλε :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...