Hambos19 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Το PC μου μαζεύει απίστευτη σκόνη. Το έχω περίπου 3 μήνες (desktop είναι) και τώρα άρχισε να ακούγεται σαν αεροπλάνο. Τα fans φταίνε; Αν ναι, πως μπορώ να τα καθαρίσω; Και γενικά να διώξω όλη την σκόνη που υπάρχει μέσα; Και κάτι άλλο, το τροφοδοτικό μου ξαφνικά κάνει έναν ήχο --κκκρρρρρρρρ-- όποτε ναναι. Μια μέρα; το άνοιξα για να δω τι παίζει αλλά δεν το βρήκα. Μου είπαν πως παίζει να είναι πυκνωτής αλλά δεν νομίζω να κάνει σαν τζιτζίκι ο πυκνωτής Ευχαριστώ
LeoNaXe Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 στο τροφοδοτικό το πιο πιθανόν να ακουμπάει σταδιακά κάποιο καλώδιο στον ανεμιστήρα και να το κάνει αυτό. τωρα για την σκότη ωγάλε τους ανεμιστήρες (και τπο την ψήκτρα) και καθάρισε τα καλά καλά με αέρα η σκούπα. και μέσα απο τον υπολογιστή βάλε μια σκούπα (με προσοχή πάντα) και ρούφα την σκόνη αν έχεις την πατάτα που βάζεισ στην σκούπα και γίνετε λεπτό θα ήταν μια χαραά για να τραβήξεις όλη την σκόνη
Hambos19 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 να σαι καλά. Δεν νομίζω να ακοθμπάει καλώδιο στο τροφοδοτικό γιατί το είχα βγάλει τελείως το τροφοδοτικό από το pc και απλώς το σύνδεσα με το ρεύμα, ενώ είχα ανοιχτό το κουτί του τροφοδοτικού, για να τσεκάρω αν ακουμπάει τίποτα στο ανεμιστίρη του. Σχετικά με την σκόνη, μπορώ να χρησιμοποιήσω σπρέυ αιθέρα;
phanispal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 http://www.toolshouse.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=3757&category_id=71&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart και «καθάρισες» :Ρ Έχει ένα σχεδόν ίδιο το Praktiker στα 17.5€ (και μάλιστα στα 500W), το πήρα πριν μερικές μέρες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την απόδοσή του αναλογιζόμενος τα χρήματά του. Με την ηλεκτρική σκούπα δεν κάνεις τίποτα.
phanispal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Τι εννοείς πολλά; Έτσι κι αλλιώς ονομαστική ισχύς είναι, άσε που είναι ακριβώς το ίδιο με άλλο χρώμα και επωνυμία.
phanispal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Όχι, το μόνο που έχει είναι ένα κουμπί που αν είναι πατημένο δε χρειάζεται να έχεις συνεχώς πατημένη τη σκανδάλη. Επίσης λειτουργεί και σαν αναρροφητήρας.
The_Judas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δεν μπορείς να βρεις την πηγή του θορύβου; Το ξεσκόνισμα δεν θα σε βοηθήσει σε αυτή την περίπτωση. Αν είναι κάποιος ανεμιστήρας θορυβώδης ή χαλασμένος χρειάζεται αλλαγή ή λίγο λάδωμα.
Doc1355 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Ε ναι απλά λέω μήπως τα 500 watt είναι πάρα πολλά και λόγο του πολύ αέρα είναι δύσκολο στον χειρισμό (για το pc) Πάντως αυτά είναι η καλύτερη λύση για τον υπολογιστή φεύγουν όλα και αυτά που μένουν μετά είναι λίγα και εύκολα.
tarantules Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Εγώ πήρα αυτό το σετάκι της Hama και μου έλυσε τα χέρια. Το συνδέεις στην ηλεκτρική σου σκούπα και καθαρίζεις τα πάντα.Όχι μόνο το εσωτερικό του υπολογιστή αλλά και άλλα σημεία του σπιτιού που έχεις δύσκολη πρόσβαση. Ο φυσητήρας που πρότεινε κάποιος παραπάνω για μένα είναι πεταμένα λεφτά.Φυσάει τη σκόνη και πάει κάπου αλλού μετά.Εκτός εαν το κάνεις σε εξωτερικό χώρο.Αλλά έτσι δεν γλυτώνεις το κουβάλημα του υπολογιστή.
antonl Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Πάντως 3 μήνες και να χει πιάσει σκόνη σε τέτοιο βαθμό μου φαίνεται λίγο δύσκολο. Εκτός αν το περιβάλλον που βρίσκεται έχει ιδιαίτερο θέμα σκόνης.
phanispal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Κουτιά σαν τα HAF για παράδειγμα θέλουν κάθε μήνα περίπου καθάρισμα. Πεταμένα λ7 τα 12€; Μάλιστα. Ας συγκρίνουμε το φυσητήρι με την ηλεκτρική σκούπα καμια φορά να δούμε ποιο κάνει καλύτερη δουλειά.
Hambos19 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Και εγω πιστεύω πως το φυσητήρι κάνει καλύτερη δουλειά Πάντως 3 μήνες και να χει πιάσει σκόνη σε τέτοιο βαθμό μου φαίνεται λίγο δύσκολο. Εκτός αν το περιβάλλον που βρίσκεται έχει ιδιαίτερο θέμα σκόνης. Στο σημείο που έχω τον υπολογιστή, έχω και 1000000 άλλες συσκευές. Όλες τραβάνε σκόνη σε απίστευτο βαθμό
tarantules Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Κουτιά σαν τα HAF για παράδειγμα θέλουν κάθε μήνα περίπου καθάρισμα. Πεταμένα λ7 τα 12€; Μάλιστα. Ας συγκρίνουμε το φυσητήρι με την ηλεκτρική σκούπα καμια φορά να δούμε ποιο κάνει καλύτερη δουλειά. Αν αναλογιστείς οτι το ένα τινάζει τη σκόνη ενώ το άλλο τη ρουφάει , ε ναι πεταμένα λεφτά είναι ακόμα και 1 ευρώ να έκανε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα