Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

AMD Radeon Adrenalin Edition 21.5.1 drivers

https://www.guru3d.com/files-details/amd-radeon-adrenalin-edition-21-5-1-driver-download.html

Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 21.5.1 Highlights

Support For

• Resident Evil Village
    • Up to 13% increase in performance in Resident Evil Village @ 4K MAX settings, with Radeon™ Software Adrenalin 21.5.1 on the 16GB Radeon™ RX 6800XT graphics card, versus the previous software driver edition 21.4.1.RS-362
  • Metro Exodus PC Enhanced Edition™

Fixed Issues

• Disco Elysium may experience texture flickering on trees with Radeon RX 6000 series graphics products.
  • Performance metrics may incorrectly report temperatures on Ryzen™ 5 1600 series processors.
  • Lower than expected performance may be experienced at 4K resolutions on Radeon RX 6000 series graphics products in some Payday 2 missions.
  • Moonlight Blade™ may experience an application crash when entering a game with ray tracing enabled.
  • Green corruption may be observed in some video previews on the Radeon Software media pages or thumbnails.
  • Radeon Software hotkeys using the numpad may sometimes fail to correctly save or work after upgrading to a newer Radeon Software version.
  • Radeon Software recording and media files may intermittently fail to detect and tag Rainbow Six Siege™ screenshots, replays, or recordings.
  • Added Radeon Software game detection for some recently added Xbox Game Pass games.

Known Issues

• Uninstalling or upgrading Radeon Software using the factory reset option may delete AMD chipset driver folders if they are stored in the same directory as the Radeon Software installation. Users who wish to perform a factory reset are recommended to use the AMD cleanup utility instead.
  • Resident Evil Village™ may experience an intermittent application hang or TDR on AMD Radeon VII graphics products in the first mission of the game.
  • Enhanced Sync may cause a black screen to occur when enabled on some games and system configurations. Any users who may be experiencing issues with Enhanced Sync enabled should disable it as a temporary workaround.
  • Connecting two displays with large differences in resolution/refresh rates may cause flickering on Radeon RX Vega series graphics products.
  • Radeon performance metrics and logging features may intermittently report extremely high and incorrect memory clock values.
  • Radeon Software may experience a crash when Record & Stream tab is in use and a display is hot plugged.
  • Radeon FreeSync™ may intermittently become locked while on desktop after performing task switching between extended and primary displays upon closing a game, causing poor performance or stuttering. A system restart is a potential workaround if this is experienced.
  • Cyberpunk 2077™ may experience shadow corruption on Radeon RX 6000 series graphics when ray tracing is enabled.
  • The download or launch Ryzen Master buttons in Radeon Software may intermittently disappear or may fail to initialize Ryzen Master.
  • If Ryzen Master is not detected in Adrenalin software after installation, a system restart may be required.
  • DOTA®2 may experience flickering and corruption on RyzenTM Mobile 5000 series.
  • FPS logging may log incorrectly or fail to log on RyzenTM Mobile 4000 series and RyzenTM Mobile 5000 series.

AMD Link for Windows Known Issues

• AMD is investigating isolated reports of intermittent loss of signal during Stream Optimization if HEVC is used on Radeon RX 5000 series graphics products or later. A workaround is to use the AVC encoding setting instead.
  • Intermittent grey frame corruption might be observed when streaming with HEVC on certain configurations via an Internet connection. A workaround is to use the AVC encoding setting instead.

Footnotes

• RS-362, Testing conducted by AMD Performance Labs as of April 30, 2021 on the 16GB Radeon™ RX 6800XT, using a test system comprising of AMD Ryzen 9 5900X CPU (3.7 GHz), 16GB DDR4-3200MHz memory, and Windows 10x64 with Radeon Software Adrenalin 21.5.1 versus the previous driver edition 21.4.1 on Resident Evil Village @ 4k MAX settings. Performance may vary.
  • Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

AMD Radeon Adrenalin 21.6.1 drivers (with FidelityFX Super Resolution support)

https://www.guru3d.com/files-details/amd-radeon-adrenalin-21-6-1-driver-download.html

Support For

• AMD Radeon™ RX 6800M Graphics
  • Dungeons & Dragons: Dark Alliance™
  • AMD FidelityFX Super Resolution (FSR) support for select titles.

Fixed Issues

• Radeon FreeSync™ may intermittently become locked while on desktop after performing task switching between extended and primary displays upon closing a game, causing poor performance or stuttering.
  • Anno 1800™ may crash upon launching this game when running DirectX®12.
  • AMD cleanup utility may clean up chipset/RAID installer related folders/registries from the system.
  • Some Radeon Graphics products may experience lower than expected performance in Destiny 2™ when compared to previous Radeon Software versions.
  • Upon joining the AMD User Experience Program, the AMD User Experience Program Master service may have higher than expected CPU utilization.
  • Enabling Ray Tracing while running Ring of Elysium™ on DirectX®12 may cause this game to crash.

Known Issues

• Resident Evil Village™ may experience an intermittent application hang or TDR on AMD Radeon VII graphics products in the first mission of the game.
  • Enhanced Sync may cause a black screen to occur when enabled on some games and system configurations. Any users who may be experiencing issues with Enhanced Sync enabled should disable it as a temporary workaround.
  • Connecting two displays with large differences in resolution/refresh rates may cause flickering on Radeon RX Vega series graphics products.
  • An Oculus service error may be received on Radeon RX 5000 & 6000 series graphics products which prevents the Oculus Link setup software from running.
  • Radeon performance metrics and logging features may intermittently report extremely high and incorrect memory clock values.
  • If Ryzen Master is not detected in Adrenalin software after installation, a system restart may be required.
  • If Blue or Black screen is observed in mobile systems, temporarily disable Enhanced sign-in
  • A driver mismatch error may appear when two versions of Radeon software (Windows Store & AMD Support versions) are installed on your system. As a temporary workaround, launch the Windows Store version of Radeon software.
  • AMD is investigating an issue that may cause a small impact to battery life on AMD Ryzen 5000 notebooks.
  • A Blue or Black screen may be observed after updating to the latest Radeon Software. A workaround is to disable core isolation.
  • AMD is investigating a D3 error code that may be seen in some motherboard after updating to the latest Radeon Software.
  • Lower than expected performance may be observed on select AMD Athlon™ mobile systems.
  • Like 1
Δημοσ.

Με RX580 8GB έχω να δω σωστό driver σχεδόν από τον 20.9.1. Αναρωτιέμαι αν έχει και κανείς άλλος παρόμοια προβλήματα που έχω εγώ. Το κυριότερο πρόβλημα είναι ότι το pc δε κάνει σωστά awake από sleep.

Έχω μία οθόνη DP 144Hz και μία HDMI 60Hz, και αυτο που συμβαίνει είναι ότι η DP συνήθως αργεί πολύ να ξυπνήσει, ενώ η HDMI έχει ξυπνήσει σωστά, αλλά επειδή η main είναι η DP, η HDMI δείχνει απλά κενή επιφάνεια εργασίας. Αν η DP ξυπνήσει σωστά, τότε είναι όλα οκ, αλλά κάποιες φορές δε ξυπνάει σωστά, και πχ μπορεί να λείπει η task bar των windows, ή κάποια προγράμματα έχουν μαύρη εικόνα και δεν επανέρχεται ούτε με κλείσιμο και άνοιγμα της εφαρμογής. Τα παραπάνω λύνονται είτε με log out/login είτε με restart.

Επίσης από amd drivers 20.11.2 και μετά, τα παραπάνω προβλήματα γίνονται πιο συχνά και πιο έντονα, και επίσης πολλές φορές κρασάρει ο driver στο άσχετο, πχ απλά κάνοντας browsing στον chrome, ή ακόμα και όσο είναι idle και δε τρέχει τίποτα (γυρίζω δηλαδή στο pc 5-10 λεπτά μετά, και βλέπω το crash message της amd). Ειδικά οι τελευταίοι drivers (μαζί με τον χθεσινό) κρασάρει σχεδόν κάθε 10-15 λεπτά.

Να σημειώσω ότι πάντα κάνω clean install (factory reset από amd + ddu), έχω κάνει και φορμάτ στα windows και δεν έχω δει καμία αλλαγή στη συμπεριφορά των drivers. Γενικά δεν είναι ότι ο 20.9.1 παίζει άριστα, κάνει τα μικρά θεματάκια παραπάνω με τη μαύρη οθόνη ή μαύρες εφαρμογές, αλλά πολύ πιο σπάνια από τις πιο καινούριες. Θυμάμαι πάντως πριν ~3 χρόνια που πήρα τη κάρτα, σίγουρα δεν είχα τα παραπάνω προβλήματα καθόλου. Δυστυχώς πάει για μένα από το κακό στο χειρότερο ο κάθε driver, και δυστυχώς είναι εντελώς κακή εποχή για αλλαγή κάρτας γραφικών... Εσείς με την RX580 έχετε παρόμοια θέματα;

Δημοσ.
Στις 24/6/2021 στις 2:24 ΜΜ, thanasis00 είπε

Με RX580 8GB έχω να δω σωστό driver σχεδόν από τον 20.9.1. Αναρωτιέμαι αν έχει και κανείς άλλος παρόμοια προβλήματα που έχω εγώ. Το κυριότερο πρόβλημα είναι ότι το pc δε κάνει σωστά awake από sleep.

Έχω μία οθόνη DP 144Hz και μία HDMI 60Hz, και αυτο που συμβαίνει είναι ότι η DP συνήθως αργεί πολύ να ξυπνήσει, ενώ η HDMI έχει ξυπνήσει σωστά, αλλά επειδή η main είναι η DP, η HDMI δείχνει απλά κενή επιφάνεια εργασίας. Αν η DP ξυπνήσει σωστά, τότε είναι όλα οκ, αλλά κάποιες φορές δε ξυπνάει σωστά, και πχ μπορεί να λείπει η task bar των windows, ή κάποια προγράμματα έχουν μαύρη εικόνα και δεν επανέρχεται ούτε με κλείσιμο και άνοιγμα της εφαρμογής. Τα παραπάνω λύνονται είτε με log out/login είτε με restart.

Επίσης από amd drivers 20.11.2 και μετά, τα παραπάνω προβλήματα γίνονται πιο συχνά και πιο έντονα, και επίσης πολλές φορές κρασάρει ο driver στο άσχετο, πχ απλά κάνοντας browsing στον chrome, ή ακόμα και όσο είναι idle και δε τρέχει τίποτα (γυρίζω δηλαδή στο pc 5-10 λεπτά μετά, και βλέπω το crash message της amd). Ειδικά οι τελευταίοι drivers (μαζί με τον χθεσινό) κρασάρει σχεδόν κάθε 10-15 λεπτά.

Να σημειώσω ότι πάντα κάνω clean install (factory reset από amd + ddu), έχω κάνει και φορμάτ στα windows και δεν έχω δει καμία αλλαγή στη συμπεριφορά των drivers. Γενικά δεν είναι ότι ο 20.9.1 παίζει άριστα, κάνει τα μικρά θεματάκια παραπάνω με τη μαύρη οθόνη ή μαύρες εφαρμογές, αλλά πολύ πιο σπάνια από τις πιο καινούριες. Θυμάμαι πάντως πριν ~3 χρόνια που πήρα τη κάρτα, σίγουρα δεν είχα τα παραπάνω προβλήματα καθόλου. Δυστυχώς πάει για μένα από το κακό στο χειρότερο ο κάθε driver, και δυστυχώς είναι εντελώς κακή εποχή για αλλαγή κάρτας γραφικών... Εσείς με την RX580 έχετε παρόμοια θέματα;

Έτσι έλεγα και εγώ με τέτοια συμπτώματα. Το μόνο που δεν φταίει είναι η κάρτα και οι drivers. Σε εμένα έφταιγε κάποιο oc του υπόλοιπου συστήματος που φαινόταν "σταθερό". Γύρνα τα ΟΛΑ (εννοώ και ram κλπ.) stock και δες πως φτιάχνουν τα πάντα...

• Like 3
Δημοσ.
Στις 24/6/2021 στις 2:24 ΜΜ, thanasis00 είπε

Θα συμφωνήσω με τον Occultist, αλλά θα σου πω και αυτά τα δύο.
Οι πλέον σταθεροί για εμένα που δοκιμάζω τις stable εκδόσεις είναι οι 21.3.1 και πες και ποιας εταιρίας είναι η κάρτα και έλεγξε θερμοκρασίες γενικά της κάρτας, volts κτλ μέσω του HWinfo64 θα σου πρότεινα, μήπως παίζει κάτι με το τροφοδοτικό!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, konstantinos77g είπε

Οι πλέον σταθεροί για εμένα που δοκιμάζω τις stable εκδόσεις είναι οι 21.3.1 και πες και ποιας εταιρίας είναι η κάρτα και έλεγξε θερμοκρασίες γενικά της κάρτας, volts κτλ μέσω του HWinfo64 θα σου πρότεινα, μήπως παίζει κάτι με το τροφοδοτικό!

Εμένα όλες μετά από την 21.3.1 δεν παίζουν καμία φυσιολογικά. μου κάνουν μπλε οθόνες 

Επεξ/σία από jack124
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, jack124 είπε

Εμένα όλες μετά από την 21.3.1 δεν παίζουν καμία φυσιολογικά. μου κάνουν μπλε οθόνες 

Δοκίμασα μόνο την επόμενη stable από την 21.3.1 και ενώ δεν είχα μπλε οθόνες κτλ, είχα αυξημένες θερμοκρασίες κατά το gaming λίγο παραπάνω από το φυσιολογικό, κάτι που το περίμενα ότι θα υπάρχουν προβλήματα στην τελευταία stable γιατί στο release notes είχαν κάνει υπερβολικά πολλές αλλαγές!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Occultist είπε

Έτσι έλεγα και εγώ με τέτοια συμπτώματα. Το μόνο που δεν φταίει είναι η κάρτα και οι drivers. Σε εμένα έφταιγε κάποιο oc του υπόλοιπου συστήματος που φαινόταν "σταθερό". Γύρνα τα ΟΛΑ (εννοώ και ram κλπ.) stock και δες πως φτιάχνουν τα πάντα...

Δεν έχω κάνει OC ποτέ και σε κανένα hardware του PC μου, καθώς δεν με ενδιαφέρει να κερδίσω λίγες παραπάνω επιδόσεις, οπότε δεν έχω να κάνω κάτι revert. Αυτή τη στιγμή είμαι με τους 20.9.1 και είναι οι πιο σταθεροί που έχω δοκιμάσει εδώ και πάρα πολύ καιρό από τους πιο καινούριους. Μια χαρά το sleep και το wake up, ούτε ένα crash οι drivers, και παίζω και CoD Warzone που τη τερματίζει τη κάρτα και δεν γκρίνιαξε πουθενά. 4η μέρα σήμερα που παίζουν και πραγματικά μέρα με τη νύχτα με πιο καινούριους.

1 ώρα πριν, konstantinos77g είπε

Είναι μια XFX RX 580 8GB η οποία σε idle (που μου έχει κρασάρει πολλές φορές με καινούριους drivers σε idle) τώρα με αυτόν τον καύσωνα παίζει στους 53 βαθμούς. Σε full load χτυπάει 80άρια, αλλά οι drivers δε κράσαραν ποτέ από τη θερμοκρασία σε αυτή τη παλιότερη έκδοση που έχω βάλει. Και θέλω να σημειώσω ότι δεν έχω αλλάξει και τίποτα στο hardware εδώ και 2-3 χρόνια, δηλαδή πολύ πριν μπουν μεταγενέστεροι drivers της AMD. 

Απλά μου φαίνεται τραγικό και ξεκάθαρο ταυτόχρονα, με drivers 8 μηνών να ρολάρουν όλα καλά, και με πιο καινοιύριους να κρασάρουν, και να φταίει κάτι άλλο πέρα από τους drivers. Η κάρτα γενικά τη παλεύει πολύ καλά σε ό,τι παιχνίδι της πλασάρω (CoD Warzone, Death Stranding, AC: Origins, AC: Odyssey) και σε photo & video editing, χωρίς να κρασάρει κάτι. Απλά κάθε φορά που δοκιμάζω πιο καινούριους drivers, έχω μια ελπίδα ότι θα έχουν διορθωθεί κάποια προβλήματα αλλά δε το βλέπω ποτέ...

Όσο για τον 21.3.1, νομίζω αυτόν έτρεχα αρκετό καιρό (ή κάποιον κοντινό), απλά σε αυτόν καμιά φορά το pc δεν έμπαινε σε sleep. Θα τον ξαναδοκιμάσω όμως να δω αν θα έχει καλύτερη συμπεριφορά. Θα κάνω και monitor ρεύματα να δω τι παίζει (το HWinfo64 το χω ήδη και το τσεκάρω σποραδικά και δεν έχω δει κάτι περίεργο).

<tinfoil hat on>Δεθα μου έκανε εντύπωση να μην δίνεται η ανάλογη βαρύτητα σε κάρτες γραφικών που βγήκαν πριν 3-4 χρόνια, με σκοπό να αναβαθμίσεις σε πιο καινούρια...</tinfoil hat off>

EDIT: 21.3.1 τελικά δε μου έπαιζε καλά, για κάποιο λόγο τον μπέρδεψα με 20.12.1 που ήταν ο τελευταίος του 2020 και έπαιζε σχετικά καλά. Θα δοκιμάσω πάλι όμως 21.3.1 αν και δεν είχα περάσει καλά τότε που τον δοκίμασα μόλις βγήκε.

Επεξ/σία από thanasis00
Δημοσ.

Στην XFX πήγε το μυαλό μου γι'αυτό σου είπα να μου πεις ποιας εταιρίας είναι.
Δεν θα στο αναλύσω τώρα, γιατί είναι μεγάλη λίγο η ανάλυση...

Σου είναι εύκολο να βρεις από κάνα φίλο - γνωστό, για 1-2 μέρες, μία άλλη RX 580 άλλης εταιρίας;
Για να κάνεις τις δοκιμές σου και μετά θα καταλάβεις άμεσα αν είναι κάτι στην σύνθεση του συστήματος πχ τροφοδοτικό, αν είναι οι drivers που για εμένα δεν είναι οι drivers και θα σου εξηγήσω μετά τις δοκιμές σου γιατί.
Χρησιμοποιώ από το 2003 AMD GPUs και πρόβλημα σοβαρό με drivers δεν είχα ποτέ και το έχω ξανά πει εδώ μέσα.
Είναι πολύ συνηθισμένο μοντέλο η RX 580, αν μπορείς να βρεις!!
Και μετά θα σου εξηγήσω παρακάτω...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, konstantinos77g είπε

Στην XFX πήγε το μυαλό μου γι'αυτό σου είπα να μου πεις ποιας εταιρίας είναι.
Δεν θα στο αναλύσω τώρα, γιατί είναι μεγάλη λίγο η ανάλυση...

Σου είναι εύκολο να βρεις από κάνα φίλο - γνωστό, για 1-2 μέρες, μία άλλη RX 580 άλλης εταιρίας;
Για να κάνεις τις δοκιμές σου και μετά θα καταλάβεις άμεσα αν είναι κάτι στην σύνθεση του συστήματος πχ τροφοδοτικό, αν είναι οι drivers που για εμένα δεν είναι οι drivers και θα σου εξηγήσω μετά τις δοκιμές σου γιατί.
Χρησιμοποιώ από το 2003 AMD GPUs και πρόβλημα σοβαρό με drivers δεν είχα ποτέ και το έχω ξανά πει εδώ μέσα.
Είναι πολύ συνηθισμένο μοντέλο η RX 580, αν μπορείς να βρεις!!
Και μετά θα σου εξηγήσω παρακάτω...

Επειδή δε θα καταφέρω να βρω σύντομα από γνωστό (πραγματικά δεν έχει κανείς αυτή τη στιγμή που να είναι accessible), θα ήθελα να ακούσω όλες τις αναλύσεις, γιατί πραγματικά η κάρτα έχει διαφορετική συμπεριφορά με παλιότερους drivers και διαφορετική με τους τελευταίους. Γνωρίζω ότι δεν είναι top notch υλοποίηση, αλλά 3 χρόνια στο service και δεν έχει γκρινιάξει καθόλου, μόνο με τους drivers των τελευταίων μηνών. 

Είναι πιθανό να έχει κάποιο θέμα πλέον η κάρτα, κάθως ήταν και μέτρια τότε, αλλά έχει περάσει και πολλά full load sessions, όμως αυτή η περίεργη συμπεριφορά με τους drivers με κάνει να απορώ.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, thanasis00 είπε

Επειδή δε θα καταφέρω να βρω σύντομα από γνωστό (πραγματικά δεν έχει κανείς αυτή τη στιγμή που να είναι accessible), θα ήθελα να ακούσω όλες τις αναλύσεις, γιατί πραγματικά η κάρτα έχει διαφορετική συμπεριφορά με παλιότερους drivers και διαφορετική με τους τελευταίους. Γνωρίζω ότι δεν είναι top notch υλοποίηση, αλλά 3 χρόνια στο service και δεν έχει γκρινιάξει καθόλου, μόνο με τους drivers των τελευταίων μηνών. 

Είναι πιθανό να έχει κάποιο θέμα πλέον η κάρτα, κάθως ήταν και μέτρια τότε, αλλά έχει περάσει και πολλά full load sessions, όμως αυτή η περίεργη συμπεριφορά με τους drivers με κάνει να απορώ.

Λοιπόν όσο πιο σύντομα γίνεται...
Ήμουν στην αναζήτηση εταιρίας κατασκευής για την RX 580 8 GBs πριν 2 χρόνια, είμαι στον τρίτο αν δεν κάνω λάθος. Γενικά είμαι της Gigabyte σε Motherboards & GPUs πολλά χρόνια. Η 580 είναι ιδιαίτερη περίπτωση, πολύ δυνατή κάρτα για mid range, αλλά υπερχρονισμένη από την προηγούμενη σειρά, με αρκετά ανεβασμένη ανάγκη για ρεύματα και ανάλογες αυξήσεις στις θερμοκρασίες. Και εκεί χρειάζεται καλή υλοποίηση του συστήματος ψύξης.
Υπήρξα μία πενταετία πελάτης της Γαλλικής αν δεν κάνω λάθος Sapphire, πριν 10+ χρόνια, και λέω πενταετία γιατί κάθε χρόνο γινόταν εντός της εγγύησης αλλαγή της κάρτας και μάλιστα με το επόμενο μοντέλο, από το Πλαίσιο, πώς το έπαθαν τότε και δεν μου έβαζαν πιστωτικό δεν ξέρω. Με τα πολλά η Sapphire τότε από αξιοπιστία κατασκευής ήταν χάλια, λογικά το γνώριζαν και στο Πλαίσιο.
Στην αναζήτηση μου για 580 η Gigabyte για πρώτη φορά δεν με κάλυπτε απόλυτα, η Sapphire τα είπα πιο πάνω, και κατέληξα στην XFX, Αμερικάνικη εταιρία αν δεν κάνω λάθος, αξιόπιστη σαν εταιρία. Για την 580 της τα reviews του εξωτερικού ήταν ΟΚ, το σύστημα ψύξης φαινόταν δυνατό, το ίδιο και στα reviews.
Την παραγγέλνω και λόγο ελλείψεων και τότε, όχι όπως τώρα εννοείται, περιμένω να την παραλάβει το κατάστημα. Στο διάστημα αυτό συνεχίζω να ψάχνομαι για το συγκεκριμένο μοντέλο, πέρα από reviews, και σε ξενόφωνα forums βρίσκω λίγο έναν χαμούλη, για το σύστημα ψύξης! Δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί 2+ χρόνια, δεν εφάπτεται καλά το σύστημα ψύξης, ότι δεν ψύχει τις μνήμες ή τα voltage regulators κάτι τέτοια θυμάμαι και προβλήματα με τους drivers που δεν είχαν άλλοι κάτοχοι άλλων εταιριών της 580.
Καταλαβαίνεις τι έπαθα, ακυρώνω εννοείται την παραγγελία και συνεχίζω να ψάχνομαι και βρίσκω αυτό που δεν περίμενα ούτε εγώ, αλλά αλλάζουν αυτά με τα χρόνια. Ότι η Sapphire θεωρείται πλέον από το πιο αξιόπιστους κατασκευαστές σε GPUs της AMD!!
Γι'αυτό σου λέω κοίταξε να βρεις 580 άλλης εταιρίας, στην Αθήνα είσαι απ' όσο λέει το προφίλ σου, σε έναν τεχνικό κάπου τέλος πάντων, ένα κούμπωμα της κάρτας είναι και μερικές δοκιμές και εκεί θα γνωρίζεις άμεσα που οφείλονται τα προβλήματα που αναφέρεις... ;)
Αλλά μόλις το είδα θυμήθηκα αυτή την ιστορία γι' αυτό έγραψα αυτό το κατεβατό... ;)
Και κατά έναν περίεργο τρόπο ήμουν σίγουρος ότι έχεις την συγκεκριμένη κάρτα της XFX... :) 

Δημοσ.

Καλά αυτό ανά γενιά καρτών αλλάζει πολύ εύκολα. Η xfx ας πούμε είχε την καλύτερη υλοποίηση σε vrm/cooling/overclocking στην Rx 480. Η μόνη που την χτυπούσε ήταν η Asus ROG strix και αυτό με αρκετά περισσότερα λεφτά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, just getting started είπε

Καλά αυτό ανά γενιά καρτών αλλάζει πολύ εύκολα. Η xfx ας πούμε είχε την καλύτερη υλοποίηση σε vrm/cooling/overclocking στην Rx 480. Η μόνη που την χτυπούσε ήταν η Asus ROG strix και αυτό με αρκετά περισσότερα λεφτά.

Καλά ναι, εννοείται και είναι γνωστό. Απλά προσωπικά δεν είναι μόνο vrm/cooling/overclocking στις GPUs, είναι ποιότητα κατασκευής, υλικών, πυκνωτών κτλ... Γι'αυτό πάω προς Gigabyte, την Asus την πληρώνεις παραπάνω για την λένε Asus, που είναι στην αντίστοιχη ποιότητα της Gigabyte.
Αυτό με την Sapphire που ανέφερα έκανε μπαμ ότι ήταν πυκνωτές!! Αξέχαστη πενταετία... Απλά καιγόντουσαν, νεκρές χωρίς κανέναν σύμπτωμα πριν! Και τώρα η Sapphire Ιαπωνικούς πυκνωτές κτλ
Έχασε πολύ κόσμο τότε... ;) 

Επεξ/σία από konstantinos77g

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...