marlia Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Καλημερα!λοιπον εχω ενα λαπτοπ ασερ και πριν καμια βδομαδα κ επιπλεον εκει που δουλευε κανονικα(δεν εκανα κατι διαφορετικο) την επομενη μερα που πηγα να τον ανοιξω μολις μπηκε επιφανεια εργασιας κολλησε χωρις να κανει τιποτα,παγωσε η εικονα δηλαδη και ο κερσορας.σε ασφαλη λειτουργια δουλευει κανονικα.τον εκανα επαναφορα 3-4 φορες και τιποτα.το εδωσα στον αδερφο μου να το κανει φορματ και να το κρατησει γι'αυτον γιατι πηρα αλλο λαπτοπ και μου ειπε οτι παλι κολλαει μετα απο φορματ.τι μπορει να φταει??
Tmark Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Αφού κολλάει και μετά το φορματ είναι θέμα hardware.
phanispal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μπορεί να τσεκάρει θερμοκρασίες στο BIOS; Αν είναι ιός ή κάτι συναφές, δεν είναι απαραίτητο ότι έφυγε με το format.
marlia Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 αυτο με την θερμοκρασια θελω να ρωτησω..επειδη τον ειχα λιγο παραπεταμενο..δεν χρησιμοποιουσα κουλερ και απο κατω θερμενεται πολυ γρηγορα.υπαρχει περιπτωση να μην δουλευουν καλα τα ανεμιστηρακια? ειχα κανει ελεγχο με malwarebytes και απ'οτι θυμαμαι ήταν καλα.
phanispal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Ποιο είναι το laptop; Ένα καθαρισματάκι δε θα έκανε κακό. Αν υπάρχει δυνατότητα να δοκιμάσετε σε πιο κρύο περιβάλλον, ή με βάση με ανεμιστήρια, καλό θα 'ταν.
marlia Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 acer aspire 3633...λίγο αρχαίος το δοκιμασε και σε βάση.θα του πω αν ειναι να το καθαρισει και αν μπορει να δει και την θερμοκρασια στο ΒΙΟS!
TheELF Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Πες του να τρέξει το Speccy που σου λέει της θερμοκρασίες,αν κολλάει όταν είναι υψηλές ισχύουν αυτά που είπανε από πάνω. Αν κολλάει και με χαμηλές θερμοκρασίες κάνε έλεγχο του σκληρού στην αρχή με το έλεγχο σφαλμάτων.
marlia Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Καλησπερα!επαναφερω το θεμα παλι για να ρωτησω το εξης. Ο υπολογιστης δουλευει κανονικα εαν βγει η μπαταρια και παιρνει ρευμα μονο απο το καλωδιο. Αυτο σημαινει οτι εφταιγε η μπαταρια? Η μπαταρια παντως τα ειχε φτυσει γιατι η διαρκεια της ηταν 1-2 λεπτα
ati8assos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Ο υπολογιστης δουλευει κανονικα εαν βγει η μπαταρια και παιρνει ρευμα μονο απο το καλωδιο. Ναι Αυτο σημαινει οτι εφταιγε η μπαταρια? Ναι Η μπαταρια παντως τα ειχε φτυσει γιατι η διαρκεια της ηταν 1-2 λεπτα Γενικά στα Acer αν η μπαταρία τους χαλάσει, βγάζουν διάφορα κουλά λόγω των drivers διαχείρησης ενέργειας. Μπορεί π.χ να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις καθόλου το πληκτρολόγιο σε normal mode, αλλά σε safe mode να δουλεύει μιά χαρά.
marlia Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 οκ ευχαριστω! Δηλαδη αν εχω βγαλμενη την μπαταρια κ χρησιμοποιω μονο καλωδιο δεν προκειται να εχει καποια επιπτωση σε κατι..?
ati8assos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Οχι, αλλά σαν πρόσθετη ασφάλεια έχε το συνδεμένο στο ρεύμα με πολύμπριζο που προστατεύει από υπερτάσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.