tool1983 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Γεια σας. 1)Κατεβαζω το βιντεο με το you tube downloader. 2)Το μετατρεπω σε mpeg2 (το θελω να παιζει στο dvd player στη tv) με το any video converter. 3)Κανω ενα απλο dvd (χωρις μενου κτλ.) με το roxio. Ελα ομως που γεμιζει το dvd στα 80-90 λεπτα (τα βιντεο δεν ειναι hd ),ενας φιλος μου μου ειχε γραψει μια ολοκληρη συναυλια 90+λεπτα σε dvd κ ειχε πιασει μονο το μισο σχεδον. Τι κανω λαθος κ δεν μπορω να γραψω περισσοτερη ωρα σε dvd?
TheELF Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Τα 90 λεπτά είναι το στάνταρ για το DVD. Βάζεις(το αφήνεις δηλαδή) το Any στης δικές του ρυθμίσεις που έχει για DVD;Αυτές είναι για να μετατρέψεις ποιοτικό υλικό σε DVD.Όταν μιλάμε για βίντεο από το Youtube μπορούμε να κατεβάσουμε πολύ της ρυθμίσεις μικραίνοντας έτσι το αποτέλεσμα σε GB χωρίς να δεις διαφορά στην ποιότητα.
tool1983 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Εγω οταν κατεβαζα ενα βιντεο απο 320*240 αναλυση,το εκανα με τον converter γυρω στα 800+, μου επαιρνε ωρες η μετατροπη κ η εικονα ηταν χαλια. Θα το βαλω γυρω στο 120*60 αναλυση, ελπιζω να ειναι καλα. Εγω ελεγα μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα συμπιεσης για dvd κ δεν το ηξερα. thanks
TheELF Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Μην κατεβάζεις την ανάλυση,δες στης ρυθμίσεις εξόδου να χαμηλώσεις το bitrate. Όπως βλέπεις στην εικόνα,απλά χαμήλωσε το Video Bitrate σε κάτι ανθρώπινο. Ενδέχεται να ευθύνεται και το roxio όμως και να έχεις κάτι λάθος σε αυτό,αφού το any βγάζει έτοιμα αρχεία DVD γιατί το τρέχεις;;
parsifal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Εγω οταν κατεβαζα ενα βιντεο απο 320*240 αναλυση,το εκανα με τον converter γυρω στα 800+, μου επαιρνε ωρες η μετατροπη κ η εικονα ηταν χαλια. Θα το βαλω γυρω στο 120*60 αναλυση, ελπιζω να ειναι καλα. Εγω ελεγα μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα συμπιεσης για dvd κ δεν το ηξερα. thanks Υπάρχουν διάφορα τέτοια προγράμματα. Από δωρεάν δες το DVD Flick, από εμπορικά το ConvertXToDVD. Και τα δύο μπορούν να δεχτούν ως είσοδο απευθείας το αρχείο που κατεβάζεις από YouTube (φαντάζομαι είναι είτε σε FLV είτε σε MP4 format) και μπορούν επίσης να γράψουν το τελικό αποτέλεσμα ως ταινία DVD-Video σε δισκάκι DVDR. Οπότε, δεν χρειάζεται να κάνεις τη δουλειά σε δύο στάδια με δύο διαφορετικά προγράμματα (Any Video Converter + Roxio) και επιπλέον αποφεύγεις το ενδεχόμενο το Roxio να κάνει περιττή επανακωδικοποίηση του αρχείο MPEG-2 που παίρνεις στην έξοδο του Any Video Converter). Σε κάθε περίπτωση, να ξέρεις ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι πάντα πολύ χαμηλής ποιότητας αν ξεκινάς από τόσο μικρής ανάλυσης (320x240) YouTube videos. Νομίζω πως δεν αξίζει να ασχοληθείς με οτιδήποτε έχει στο YouTube ένδειξη ποιότητας μικρότερη από 480p.
tool1983 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Οταν λες οτι το any v.c. βγαζει ετοιμα αρχεια για dvd(mpeg-2) δηλαδη μπορω να το γραψω χωρις να χρησιμοποιησω το roxio ή καποιο προγραμμα εγγραφης(πχ. με drug and drop κατευθειαν στο dvd )??? Το flick μου ειχε σπασει τα νευρα κ το σβησα. Οσο για τη χαμηλη ποιοτητα οταν κατσω να δω ενα live δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα αρκει ο ηχος να ειναι καλος.
TheELF Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Οταν λες οτι το any v.c. βγαζει ετοιμα αρχεια για dvd(mpeg-2) δηλαδη μπορω να το γραψω χωρις να χρησιμοποιησω το roxio ή καποιο προγραμμα εγγραφης(πχ. με drug and drop κατευθειαν στο dvd )??? Το flick μου ειχε σπασει τα νευρα κ το σβησα. Οσο για τη χαμηλη ποιοτητα οταν κατσω να δω ενα live δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα αρκει ο ηχος να ειναι καλος. Ναι αν επιλέξεις το To DVD σου φτιάχνει κανονικά την δομή του DVD δηλαδή δύο φακέλους τους AUDIO_TS και VIDEO_TS που απλά τους πετάς σε ένα άδειο δισκάκι. Πρόσεχε στης επιλογές να διαλέξεις PAL και την διάρκεια που θες να έχει το αποτέλεσμα.
tool1983 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Λοιπον μειωσα το bitrate στο μισο απο 1800 σε 600 αλλα αν κ μειωθηκε το μεγεθος του βιντεο (40 λεπτο) στο μισο,οταν το εβαζα στο roxio το βιντεο στο για να το γραψω παλι σχεδον γεμιζε το dvd(3gb). Αφου εψαξα στο μενου του roxio βρηκα μια επιλογη που ελεγε quality κ εχει 5 επιλογες:fit to disc,extra long play,long play standard play,hq.Η επιλογες long play αυξανουν αρκετα την χωριτικοτητα του dvd (αυτη ηταν η λυση). Αφου σε ευχαριστησω θα ηθελα να μου πεις σε πια επιλογη να αφησω το bitrate κ πια το roxio (μιλαμε παντα για βιντεο απο ytube χαμηλης ποιοτητας) για να σταματησω τα πειραματα.
TheELF Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Πρώτα από όλα αποφάσισε με ποιο πρόγραμμα θες να κάνεις μετατροπές,το any σου δίνει τελικό αποτέλεσμα οπότε δεν χρειάζεται να το ξανά μετατρέψει το roxio. Δεν ξέρω ποιο προϊών της roxio έχεις αλλά δες αν έχει επιλογή DATA εγγραφής έτσι ώστε να μην αλλάξει τα αρχεία που κάνεις με το any(ή γράψε τα αρχεία με οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα εγγραφείς δεδομένων).
tool1983 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Ωραια αφου εφαγα ολο το βραδυ πανω στο λαπτοπ καταλαβα τι εννοεις. Το roxio επανακωδικοποιει οτι κ να του βαλω να γραψει σε dvd ,ακομα κι αν ειναι στη μορφη που το θελω. Πες μου ενα (απλο)προγραμμα που θα γραψει το αρχειο σε dvd χωρις να το ξαναμετατρεψει;
TheELF Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Ακόμα και με την απλή Αντιγραφή/επικόλληση των Windows μπορείς να γράψεις τους δύο φακέλους δες οδηγίες. Αν δεν εμπιστεύεσαι την Microsoft κατέβασε το InfraRecorder όταν το τρέξεις διάλεξε το DATA,διάλεξε τους δύο φακέλους(μόνο τους δυο φακέλους) και είσαι έτοιμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.