Προς το περιεχόμενο

Καταλάθος αντικατασταση αρχειου .doc

lolek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια φίλη μου είχε ενα αρχειο word αποθηκευμενο σε ενα φλασακι.Στην επιφανεια εργασίας είχε

κι αλλο ενα αρχειο με το ιδιο ονομα με αυτο στο φλασακι.Έκανε αντιγραφή του αρχειου από το φλασακι

στην επιφανεια εργασιας και στο μηνυμα που της εβγαλε για την αντικατασταση πατησε yes.Οποτε

το αρχειο που ειχε στην επιφανεια εργασιας(πτυχιακη) αντικατασταθηκε.Υπάρχει τρόπος να ανακτηθεί?

Δημοσ.

Όχι,αν το επεξεργαζόταν μέσα από το word ίσως να έχει μείνει κάποια έκδοση backup αλλά «μην κρατάς και την ανάσα σου» όπως θα λέγαν και η Αμερικάνοι.

Δημοσ.

Μαλλον λεω βλακεια αλλα αν γινει επαναφορα συστηματος το αρχειο παραμενει αλλαγμενο? :rolleyes:

Δημοσ.

Noμίζω επανέρχνται όλα....αρχεία κτλ κτλ κτλ

Δεν θέλω να σε πάρω όμως στο λαιμό μου,απλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έτσι γίνεται.... ήταν πολύ σημαντικό το αρχείο,ε? :/

Δημοσ.

Νομίζω οτι με επαναφορά του συστήματος επανέρχονται μόνο οι ρυθμίσεις του σε προηγουμενη κατάσταση.

το δοκίμασα το πρόγραμμα αλλά δεν δούλεψε

Δημοσ.

Υπάρχει η εντολή undo move (από tab επεξεργασία) ακόμα στον windows explorer ?

Μάλλον θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις κάποιο από τα undelete προγράμματα που κυκλοφορούν εδώ και καιρό. Πιθανότατα θα τα καταφέρεις, αρκεί να σταματήσεις να κάνεις νέες εγγραφές στο φλασάκι.

http://www.google.gr/search?hl=el&source=hp&biw=1472&bih=663&q=file+recovery&aq=6&aqi=g10&aql=&oq=file+

• Moderators
Δημοσ.

Aν υπαρχει restore point του συγκεκριμενου σκληρου που ηταν αποθηκευμενο το doc οταν υπηρχε η εργασια, μπορεις να πας με δεξι κλικ πανω στο υπαρχον αρχειο(το αχρηστο)-->tab Previous Versions-->Restore.

(Yποθετω πως μιλαμε για windows vista/7)

Δημοσ.

Ξέχασα να το γράψω οτι το λειτουργικό είναι xp.Είδα και εγω αυτο που λες με το previous version κάπου

αλλά στα xp δεν υπάρχει.Δοκίμασα κάποια undelete προγράμματα αλλά δεν βοήθησαν

• Moderators
Δημοσ.

αλλά στα xp δεν υπάρχει.

Οντως δεν υπαρχει. Στη θεση σου θα εξαντλουσα οτι restore/undelete προγραμμα υπαρχει μια και μιλαμε για διπλωματικη (..ειδικα αν ειναι και στα τελειωματα).

Μια ιδεα ειναι να ελεγξεις με τα προγραμματα που θα τρεξεις και τον temp folder που αποθηκευει τα saves του το word καθως γραφεις και επεξεργαζεσαι το αρχειο. Ισως βρεις εκει κατι με λιγη τυχη.

Δημοσ.

Πω πω πίκρα...Ολόκληρη πτυχιακή...Κρίμα και μακάρι (αλλά δεν το βλέπω) να την ανακτήσει.

Μελλοντικά, οτιδήποτε σημαντικό αρχείο να το έχετε backup σε τουχάλιστον 3 διαφορετικά σημεία (σκληροί,dvd,κλπ).

Και να βάζετε και ημερομηνίες στο τελος του ονόματος του αρχείου.Είναι τρομερά βολικό.

Πx Ptixiaki 19-12-2010.doc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...