ZAKKWYLDE Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Παιδιά καλημέρα, Έχει κανείς ιδέα του τι κάνει αυτή η εταιρεία; Έχω συνέντευξη τη δευτέρα...αλλά δεν ξέρω με μια έρευνα που έκανα μου φάνηκε ότι είναι γαλέρα. Ειδικά στο glassdoor.com διαβάζω τα χειρότερα. Αν το συνδυάσεις με Ελλάδα κτλ καταλαβαίνει κανείς ότι ήδη έχω μια αρνητική προκατάληψη. Αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει εργαστεί όντως κανείς εκεί να μου πει γνώμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sireag Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα, Τι εννοείς οτι είναι γαλέρα.. Τι εταιρεία είναι αυτή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsifotis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 μαλλον εννοει... ε, και δε πας να δεις/μιλησεις; εχεις τοσες πολλες προτασεις και κανεις φιλτραρισμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_widow Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Έκανες που έκανες το topic δε μας είπες τι είναι αυτή η εταιρεία τελικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsifotis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 δηλαδη σορρυ αλλα ανοιγοντας το πρωτο link με glassdoor.com+Datamonitor+Employee+Review+place+to+work τι σε χαλασε; παραθετω το πρωτο αποτελεσμα υποψιν δε εχω προσωπικη πειρα και δεν κανω πλακα απλα μαλλον δεν καταλαβα... http://lmgtfy.com/?q=glassdoor.com+Datamonitor+Employee+Review+place+to+work&l=1 Datamonitor Anonymous in London, England (United Kingdom): (Current Employee) Pros - Meritocracy - The 'people' - cliche but very true - Striving to constantly improve in a very challenging market - CEO - motivator and good communicator, truly wants Datamonitor to be a better company for its employees - Big ambitions for future Cons - perception that there is bias toward sales has been long standing issue and one that doesn't seem to go away. I do believe things have changed for better and will continue to do so Advice to Senior Management - continue to speak to people at all levels to understand concerns. Many people have insights and ideas that can contribute to Datamonitor moving forward. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μιλάμε για την Datamonitor την εταιρεία συμβούλων? Αυτή νομίζω δεν έχει γραφείο στην Ελλάδα. Υπάρχει κάποια ελληνική που έχει "δανιστεί" το όνομά της? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAKKWYLDE Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 δηλαδη σορρυ αλλα ανοιγοντας το πρωτο link με glassdoor.com+Datamonitor+Employee+Review+place+to+work τι σε χαλασε; παραθετω το πρωτο αποτελεσμα υποψιν δε εχω προσωπικη πειρα και δεν κανω πλακα απλα μαλλον δεν καταλαβα... http://lmgtfy.com/?q=glassdoor.com+Datamonitor+Employee+Review+place+to+work&l=1 Απο το συγκεκριμένο review τίποτα...απο τα υπόλοιπα 20 όμως με χάλασαν αρκετά. Anyway, πήγα και με το που είδα το πανάθλιο κτήριο του 1940 που στεγαζόταν στη Στουρνάρη κοντά την έκανα Λούης...δεν πήγα καν. Βασικά πέτυχα και μια πρώην στο δρόμο και πιάσαμε κουβέντα οπότε είχα αργήσει έτσι κι αλλιώς. Οπότε τελικά δεν θα μάθουμε ποτέ περι τίνος πρόκειται A ξέχασα το σημαντικότερο...έκανα αναζήτηση για Αγγελίες της "εταιρίας" σε διάφορα site και πέτυχα αυτή: http://www.skywalker.gr/showAdvert.aspx?advertID=38172 30.000 μισθός; Ε εντάξει...δεν είμαστε και τόσο ηλίθιοι...Σταθερό τηλ δεν υπάρχει, ούτε ένα βασικό site...έστω κατι σε Joomla! Γενικότερα είμαι καχύποπτος πάντως... Απ'ότι καταλαβαίνω πάντως...μάλλον κάποια εταιρεία προσπαθεί να ανοίξει παράρτημά της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsifotis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 χμμ μαλλον δεν εχεις παρει το θεμα αγορα εργασιας - καριερα ζεστα! Οπως και να 'χει καλη τυχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAKKWYLDE Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 χμμ μαλλον δεν εχεις παρει το θεμα αγορα εργασιας - καριερα ζεστα! Οπως και να 'χει καλη τυχη. Ακριβώς επειδή έχω χάσει αρκετά χρόνια δουλεύοντας για λαμόγια, χωρίς καμία απολύτως επαγγελματική προοπτική, το έχω πάρει ζεστά και δεν θέλω να ασχολούμαι άλλο με αυτοαποκαλούμενες εταιρείες που εκμεταλλεύονται το κόσμο. Το ότι έχεις ανάγκη απο δουλειά δεν σημαίνει ότι θα πείς ΝΑΙ στη πρώτη %$# που θα δείς...ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ αν μιλάς για Καριέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.