michaelcom Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Σημερα ανοιξα το λαπτοπ μου και του αλλαξα επεξεργαστη απο celeron του εβαλα ενα core 2 duo στα 2.10 συγκεκριμενα ο επεξεργαστης ειναι ο T8100 το θεμα ειναι οτι οταν τον ανοιξα και μπηκα στα linux δεν μ εβγαζε τπτ στην οθονη για καμποσα δευτερολεπτα και μετα μ εβγαζε κατι ακυρα πραγματα ασπρα κουτια κι τετοια μετα μπηκα στα windows και μου εβγαζε.... ηταν λες και ειχα κοψει σε λοριδες την οθονη και τις ειχα βαλει λιγο ποιο περα την μια απο την αλλη........ Τα παραξενα ειναι οτι τον δειχτη του ποντικου τον εδειχνε κανονικατατα και στα δυο λειτουργικα.... Και το ακομα ποιο παραξενο ειναι οτι οταν μπαινω σε ασφαλη λειτουργια στα windows και μετα πατησω επαννακινηση και μπω ειτε στα windows ειτε στα linux ολα πανε μια χαρα δουλευουν ολα τελεια... μεχρι και stress τεστ εκανα ολα μια χαρα κανενα προβλημα στην λειτουργια του λαπτοπ..... Καμοια ιδεα.... Εχω ανοιξει πολλα λαπτοπ και ξερω πως να τα ανοιγω και γενικα δεν προκαλεσα ζημια στην μητρικη η πουθενα αλλου..... το λαπτοπ ειναι το compaq 6720s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Νομίζω ένα format θα λύσει το πρόβλημα...! Εναλλακτικά δοκίμασε repair με το cd των windows. Επίσης δοκίμασε και με ένα linux live cd να δεις αν σου κάνει τα ίδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 αλλαξε ο επεξεργαστης αρα αλλαξε ο kernel αρα υποθετω χρειαζεσαι ξανα νεα εγκατασταση του λινουξ. αν ο επεξεργαστης δεν ηταν συμβατος απλα ο υπολογιστης δε θα ανοιγε καθολου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michaelcom Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Πηγα να κανω φορματ και να βαλω linux αλλα με το που πηγε να μου βγαλει τα μενου για να βαλω τα στοιχεια μου και αυτα(ubuntu) παλι τα ιδια....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pblithis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Τσεκαρe αν εχει βγει κανενα bios update, αν η ψικτρα του cpu ειναι ενιαια με της καρτας γραφικων βγαλτην καθαρισε την και βαλε καινουρια παστα σε cpu και gpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michaelcom Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Για το bios update το σκεφτηκα και γω δεν το εχω κανει ακομα αλλα θα το κανω τωρα! οσο για παστα παντα βαζω καινουργια και θεματα θερμοτητασ δεν εχουμε μπορω να σου πω οτι με τον celeron υπηρχαν μεγαλυτερες θερμοκρασιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μήπως έχει μεγάλη διαφορά με τον παλιό επεξεργαστή,και πρέπει να ρυθμίσεις από την αρχή της συχνότητες μνήμης και fsb για να συγχρονιστούν όλα μεταξύ τους;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Η αλλαγη του επεξεργαστη δεν ειναι λογος για να χεις προβλημα σε linux, ειδικα αφου μιλαμε για ιδιο socket. Δοκιμασες το live cd που ρωτησε ο filip123go πριν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michaelcom Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 ναι το δοκιμασα τα ιδια.... εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι συμβατος με την καρτα γραφικων ....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Με το 965 είναι ή με το 960? Αν είναι με το 960, δεν υποστηρίζει άνω του 533 http://bizsupport1.austin.hp.com/bc/docs/support/SupportManual/c01293339/c01293339.pdf σε αντίστοιχο Vaio με το 960 το είχα δουλέψει με 7700.... αλλά και πάλι οι αναφορές στο net για "κλειδωμένα" bios σε φορητά με 960 είναι αρκετές. Αυτό με τις γραμμές το έχω ξαναδεί σε ΗΡ σειράς 550 με GL960, πάλι με κάποιον Τ8ΧΧΧ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michaelcom Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 η 965 ειναι.... BIOS update δεν υπαρχει ξαναεβαλα τον celeron και δουλευει παλι κανονικα και μετα ξαναεβαλα τον core 2 duo παλι τα ιδια.... τι να συμβαινειιι???????? μου φαινετε οτι μολις πεταξα τα λεφτα μου....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michaelcom Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μηπως φταιει η αρχιτεκτονικη του επεξεργαστη?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.