SSJ Vejita Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Καλημερα έχω ενα θεματακι με το HDMI του PS3. Κατα τη διάρκεια λειτουργίας της κονσολας, χανετε η εικονα και κανει χιόνια πολλές φορες. Το καλώδιο οταν το βάζω στο laptop δεν παρουσιαζει τέτοια προβλήματα. Μήπως ξέρει κανένας τι μπορεί να είναι?????? Μήπως θέλει καθάρισμα με σπρέι η θύρα του PS3 ???? Eυχαριστώ καλή βδομάδα.......!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 επειδη ειχα το ιδιο προβλημα,εφταιγε η θυρα hdmi της τηλεορασης!!! Με το ιδιο καλωδιο σε αλλη τηλεοραση κλπ δεν ειχα προβλημα οπως εσυ.Επειση φροντιζε να μην τσακιζεις το καλωδιο(να το διπλωνεις δλδ πολλες φορες κλπ)το χαλας ετσι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μια απο τα ιδια αλλα δεν ειναι προβλημα του PS3 αλλα του HDMI την ιδιας της τηλεορασης. Σαν να κρεμαει το καλωδιο ειναι και χανει την εικονα. Βαλε το σε αλλη θυρα, κατα προτιμηση σε καθετη αν εχει η τηλεοραση σου αντι για οριζοντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 να φανταστεις οτι εχω πρωτοπαρει την κονσολα,τη συνδεω ξεκιναω να παιξω και αρχιζει να αναβοσβηνει η οθονη και να βγαζει χιονια ενω παραλληλα ακουγοταν ενα δυνατο τσαφ!Δεν προλαβαινω να σηκωθω απ τον καναπε να κουνησω το καλωδιο να δω τι επαιζε και κανει 3 μπιπ η κονσολα και σβηνει!!! Εκει να δεις πως τα εκανα πανω μου ουτε 2 ωρες κονσολα δεν ηταν Τελικα σε 2 απο τις 3 θυρες hdmi κανει το ιδιο ενω πχ το dvd recorder που ειναι κ αυτο με hdmi δεν εχει κανενα προβλημα η τηλεοραση... τι να πει κανεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μια απο τα ιδια στο 360 εγω, αλλα σε εμενα φταιει το καλωδιο, ειναι κομμενο (απο μεσα απο οσο καταλαβα) και δεν κανει καλη επαφη (ειναι και επισημο Μ$ μη χεσω.. ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.