N0tisOO7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Έχω το παρακάτω σύστημα με 2 GB RAM και θέλω να βάλω άλλα 2 επιπλέον. Υπάρχει χώρος χώρος για άλλες 2 και δεν είμαι σίγουρος αν παίρνει αυτές λόγω άλλης συχνότητας (266.7GHz) και διαμόρφωσης (4-4-4-12). Ο λόγος της αναβάθμισης είναι για να βάλω 64bit Ubuntu, τίποτα παραπάνω, καθώς σε παινχνίδια και σε άλλες απαιτητικές λειτουργίες είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Απαιτεί >2GB το Ubuntu; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N0tisOO7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Για 64 bit πάνω από 3 θέλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Αναφέρεσαι σε αυτό; Note: All 64-bit (x86-64) CPUs should be fast enough to run Ubuntu and can run the 32-bit (x86) version; for an optimized installation (and especially for those wishing to run more than ~3 GiB of RAM) however, a 64-bit installation CD is available. The 32bit version tends to be easier to use and runs into less problems Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N0tisOO7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Ναι, μάλλον το παρερμήνευσα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FasTaker Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 βασικα δεν θέλει σωνει και ντε 4gb μνημη για να τρεξει απλα για να κανει adress πανω απο 3.1gb μνημης θέλεις απαραιτητα χ64 λειτουργικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Ναι, η ουσία είναι ότι τα 32bit λειτουργικά δε διαβάζουν/αξιοποιούν πάνω από 3.25GB μνήμης. Άρα χρειάζεσαι 64bit αν έχεις 4GB+ και θες να τα αξιοποιείς όλα. Το πόσο χρειάζονται για να τρέχουν ανθρώπινα είναι άλλο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N0tisOO7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Πολλές φορές δεν τα βλέπει και τα 4 θεωρούνται σχεδόν σίγουρα. Μπορεί να αναβαθμίσω και τα 32bit Windows 7, απλά με λίγα λόγια τα 4 GB τα χρειάζομαι για μετάβαση στα 64bit συστήματα. Ναι, η ουσία είναι ότι τα 32bit λειτουργικά δε διαβάζουν/αξιοποιούν πάνω από 3.25GB μνήμης. Άρα χρειάζεσαι 64bit αν έχεις 4GB+ και θες να τα αξιοποιείς όλα. Το πόσο χρειάζονται για να τρέχουν ανθρώπινα είναι άλλο θέμα. Ακριβώς αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Αυτό είναι άλλο θέμα, πάντως για να τρέχεις τώρα τα 7 με 2GB, το Ubuntu φαντάζομαι θα τρέχει ακόμα πιο άνετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N0tisOO7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Αυτό είναι άλλο θέμα, πάντως για να τρέχεις τώρα τα 7 με 2GB, το Ubuntu φαντάζομαι θα τρέχει ακόμα πιο άνετα. Χαλαρά πάει κανένα πρόβλημα. Όπως γράφω αρχικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με το σύστημα, το αξιοποιώ και το συντηρώ κατάλληλα και μένω ικανοποιημένος. Τα επιπλέον 2 είναι για την μετάβαση και δεν είμαι σίγουρος αν παίρνει και άλλες κάρτες με διαφορετική συχνότητα ή διαμόρφωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Αυτές που έχεις τώρα είναι 533άρες με 4άρια. Αν πάρεις κάποιες με μεγαλύτερη συχνότητα, απλά θα υποχρονιστούν στη συχνότητα των πιο αργών. Κάτι παρόμοιο θα γίνει και με τα timings. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N0tisOO7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Πιο πολύ δηλαδή συμφέρει να αγοράσω καινούργιες 2Χ2GB για να μην χάσω συγχρονισμό; Αντίστοιχες ίδιες δεν βλέπω να έχει το πλαίσιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Eπειδή έχω παρόμοιες απορίες,μπορώ να ποστάρω εδω; (για να μην ανοίγω τοπικ με ολόιδιο σχεδόν θέμα). Στην μητρική της υπογραφής μου θέλω να προσθέσω άλλα 4GB μνήμης.Μου προτείνετε να τοποθετήσω 2Χ4GB μνήμης (μόνο μια εταιρία βγάζει και πάλι πρεπει να τις βρώ μεταχειρισμένες) ή να τοποθετήσω άλλα 2Χ2GB ίδιας μάρκας που έχω τώρα; (πάλι μτχ,μιας και δεν υπάρχουν στην αγορά. Αν τοποθετήσω 2Χ2GB μνήμη της "σειράς" στα 800MHz, θα πέσει και η συχνότητα των υπολοίπω. Θα έχω εμφανή διαφορά ή μπα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Notis007, Η μητρική σου δέχεται έως και 800άρες. Αν μπορείς να πουλήσεις ή να αξιοποιήσεις αλλιώς αυτές που ήδη έχεις, ναι, πήγαινε σε 2*2GB. kanesaxo, Ελεύθερα :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N0tisOO7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Notis007, Η μητρική σου δέχεται έως και 800άρες. Αν μπορείς να πουλήσεις ή να αξιοποιήσεις αλλιώς αυτές που ήδη έχεις, ναι, πήγαινε σε 2*2GB. Ευχαριστώ για το χρόνο σου, να ΄σαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.