drakoulin Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 εκτός από το internet explorer που ήταν πριν το mozilla δεν έχω χρησιμοποίηση κάποιο άλλο και μέχρι στιγμής όλα καλά
gkpapad Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Καλο μεσημερι παιδια.Εχω μια απορια.Οταν ανοίγεις τον μοζιλλα,ανοιγει στο τελος της γραμμης εργασιας ή στο σημειο που τον εχεις βαλει στην γραμμη εργασιας;
Gtr34 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Καλο μεσημερι παιδια.Εχω μια απορια.Οταν ανοίγεις τον μοζιλλα,ανοιγει στο τελος της γραμμης εργασιας ή στο σημειο που τον εχεις βαλει στην γραμμη εργασιας; Το δεύτερο.
gkpapad Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Το δεύτερο. εμενα ανοιγει στο τελος της μπαρας εργασιων.Πως μπορω να το φτιαξω;
Gtr34 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 εμενα ανοιγει στο τελος της μπαρας εργασιων.Πως μπορω να το φτιαξω; Αφαίρεσε το εικονίδιο από την μπάρα και πρόσθεσε το ξανά, ελπίζω να φτιάξει.
8elwADSL Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω πόση ραμ δεσμεύουν μόνο τα addons;
Tzimmys Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Στο ublock βάζουμε φίλτρα όπως βάζαμε στο adblock plus?
GMod Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Αν νομίζεις ότι θες κάποιο συγκεκριμένο φίλτρο επέλεξε το. Αν δεν το έχει στην λίστα προσθέτεις το url στο τέλος της καρτέλας 3rd-party filters Η μπορείς να φτιάξεις και την δική σου λίστα, κανόνες, λίστα εξαίρεσης. Για αυτά πας Ctrl+Shift+A --> Extensions --> Options (στο ublock) -->Show Dashboard.
NikosKallithea Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Να κανω και εγω μια ερώτηση μηπως ξερει κανείς, γιατι δεν εχω βρει λυση Μπορω να παρω τα usernames, τα passwords και τις σελίδες στις οποίες αντιστοιχούν σε ενα τεχτ αρχείο?
sakisvele Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Να κάνω και εγώ μια ερώτηση μήπως ξέρει κανείς το εορτολόγιο για 37.0.1 πως να το κάνω να δουλεύει?
GMod Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Να κανω και εγω μια ερώτηση μηπως ξερει κανείς, γιατι δεν εχω βρει λυση Μπορω να παρω τα usernames, τα passwords και τις σελίδες στις οποίες αντιστοιχούν σε ενα τεχτ αρχείο? Δεν βρήκα κάτι πέρα από πρόσθετο. Φαίνεται αξιόπιστο. Έχει επιλογή για XML ή CSV. Password Exporter Να κάνω και εγώ μια ερώτηση μήπως ξέρει κανείς το εορτολόγιο για 37.0.1 πως να το κάνω να δουλεύει? Τι είναι αυτό το εορτολόγιο; Πρόσθετο;
pigeon Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Να κανω και εγω μια ερώτηση μηπως ξερει κανείς, γιατι δεν εχω βρει λυση Μπορω να παρω τα usernames, τα passwords και τις σελίδες στις οποίες αντιστοιχούν σε ενα τεχτ αρχείο? Το κορυφαίο PasswordFox --> http://www.nirsoft.net/utils/passwordfox.html
Tzimmys Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Στην 24, οι διανοιες της mozilla αλλαξανε αυτη τη συμπεριφορα. Κοβει ακομα τα plugins, αλλα - πατωντας σε ενα απο ολα τα elements σε μια σελιδα, ενεργοποιει ολα οσα υπαρχουν στη σελιδα. Πχ αν ειμαι σε μια σελιδα που εχει ενα βιντεο στο κεντρο και 10 φλασακια γυρω γυρω, πατωντας στο βιντεο ενεργοποιουνται και τα φλασακια επειδη απλα ειναι στην ιδια σελιδα! Βασικα, αυτη ειναι η σημαντικοτερη διαφορα με την παλια συμπεριφορα. - o ff θυμαται τις σελιδες που επετρεψα το plugin να εκτελειται και που οχι. Αν δηλαδη στο παραπανω παραδειγμα πατησω το βιντεο, φυγω απο τη σελιδα και ξαναμπω μετα απο 1 μηνα, ο ff θυμαται οτι εχω επιτρεψει την εκτελεση του flash εκει και τα ενεργοποιει παλι ολα. Click to Play per-element Δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει. Στο In about:config "plugins.click_to_play" το έκανα "true". Στο about:addons (δεν έχω πουθενά επιλογή "Ask to activate" για το συγκεκριμένο Plugin.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα