Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jim_p είπε

Εχει κανεις προβλημα με το ublock αυτες τις μερες? Εδω πρεπει να εχει κλεισει και 2 βδομαδες που κοβει μονο οτι... βλεπει η πεθερα, δηλαδη μονο διαφημησεις που βγαζουν ματι, αν και αφηνει μερικες, και οχι popups που βγαινουν 2-2 σε ορισμενες σελιδες. Το εχει κανεις αλλος? Τις στοκ λιστες εχω, συν 2 για youtube και fb, και συμβαινει σε οτι browser χρησιμοποιω σε λινουξ και windows (opera, chrome, chromium, ff esr και ff beta).

Δεν θυμαμαι να εχω δει διαφημιση τις τελευταιες μερες σε σερφαρισμα που κανω. Θα εχω το νου μου περισσοτερο ομως. Δωσε καποιο λινκ σελιδας να καταλαβουμε τι βλεπεις και τι βλεπουμε.

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ζητώ συγγνώμη αν έχει αναφερθεί, αλλα βρέθηκε επιτέλους μια αξιόπιστη εναλλακτική επέκταση για το δοξασμένο "session manager"...λέγεται "session boss" και θα το βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/session-boss/

Ό,τι σχετική επέκταση είχα βρει μέχρι στιγμής αποθήκευε τις συνεδρίες στους σελιδοδείκτες, μια αθλιότατη πρακτική κατά τη γνώμη μου, για όσους από εμάς αφενός "καταπίνουμε" με το κιλό τα άρθρα στο διαδίκτυο και αφετέρου προσπαθούμε να κρατήσουμε τα σημαντικότερα τακτοποιημένα.

Αυτή η νέα επέκταση φαίνεται να λειτουργεί όπως το "session buddy" στον Chrome, που είναι μια καλή εναλλακτική.

Το μόνο που λείπει - ως "feature"/λειτουργία - είναι η μετατροπή συνεδριών του παλιού session manager σε συνεδρίες του Session Boss....αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικό, παρακαλώ ας ενημερώσει

Επεξ/σία από vgiozo
  • Thanks 2
Δημοσ.
Στις 3/9/2018 στις 1:46 ΜΜ, vgiozo είπε

Ζητώ συγγνώμη αν έχει αναφερθεί, αλλα βρέθηκε επιτέλους μια αξιόπιστη εναλλακτική επέκταση για το δοξασμένο "session manager"...λέγεται "session boss" και θα το βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο

Ωραίος, ευχαριστούμε! Για να δούμε κι αυτό τι λέει, προς το παρόν χρησιμοποιώ το απλούστερο Tab Session Manager (https://github.com/sienori/Tab-Session-Manager) που υποστηρίζει import απο το session manager.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, pigeon είπε

Ωραίος, ευχαριστούμε! Για να δούμε κι αυτό τι λέει, προς το παρόν χρησιμοποιώ το απλούστερο Tab Session Manager (https://github.com/sienori/Tab-Session-Manager) που υποστηρίζει import απο το session manager.

έχει τόσες αρνητικές κριτικές, ειδικά το ότι μπορεί να σου σβήσει όλες τις αποθηκευμενες συνεδρίες...

Πώς λειτουργεί πάντως; Αποθηκεύει τις ιστοσελίδες της συνεδρίας στους σελιδοδείκτες ή με άλλο τρόπο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχω τα προβλήματα που διαβάζω αλλά είναι λίγο δυσχρηστο. Αποθηκεύει σε αρχειο json, στο φάκελο

<profile>\browser-extension-data\Tab-Session-Manager@sienori\

Το session boss που πρότεινες μου φαίνεται πιο εύχρηστο αν μη τι άλλο. ;)

Για τις κριτικές στο spoiler.

Spoiler

Ναι πράγματι έχει πολλές αρνητικές γιατι έκανε ενα update πρόσφατα και σε κάποιους έσβησε το αρχειο με τα sessions. Προσωπικά κάνω ένα manual export κάθε λίγες μέρες, επιπλέον δεν είχα πρόβλημα με το update του. Τι να πω, για να το γράφουν κάποιοι ίσως συνέβη, αλλά έχουμε δει τέρατα σε χαλασμένα προφιλ τους φταίνε τα extensions. Δεν δίνω μεγάλη σημασία στις "κριτικές", έχω διαβάσει τέρατα και για το ublock ή το umatrix από ανθρώπους που δεν ξέρουν πως να το χρησιμοποιήσουν.   ¯\_(ツ)_/¯ 

Επεξ/σία από pigeon
Δημοσ.

Αν το Session Boss υποστηρίξει

- εξαγωγή/εισαγωγή συνεδριών σε/από αρχείο
- μετατροπή συνεδριών session manager > Session Boss

τότε θα είναι με διαφορά το καλύτερο.

Προς το παρόν κι αυτό έχει περίεργα, πχ δεν σε αφήνει να ρυθμίσεις τη περιοδικότητα των αυτόματων αποθηκεύσεων (ή και να την απενεργοποιήσεις), έχει και στο γενικό μενού και στο μενού των επιμέρους συνεδριών παρόμοιες επιλογές, κάποιες επιλογές δεν λειτουργούν παρά μόνο αν η λίστα των συνεδριών είναι "διπλωμένη" / μαζεμένη κ.α.

Δημοσ.

Περίεργο "πρόβλημα" με τον 58.0.2. Τον έχω σε δυο διαφορετικούς υπολογιστες, 64bit και οι δυο και οι φωτογραφίες στον ένα εμφανίζονται σκοτεινότερες απ' ότι στον άλλο.  Δεν είναι θέμα ρύθμισης φωτεινότητας καθώς στον δεύτερο που τα δείχνει ποιο σκούρα, ο Chrome τα δείχνει σωστά.

Ο νους μου πάει στα Color Profiles, αλλά πως ορίζονται αυτα στον FFox;

Δημοσ.

@Paragontas-x

Ανοιξε τον task manager και κλειστον απο εκει. Και ναι, η συγκεκριμενη συμπεριφορα ειναι "feature" του ff που, για μενα, σταματησε γυρω στην εκδοση 45.

@spectaculator

Κλεισε το color management του ff για αρχη: about:config > gfx.color_management.mode > 0

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, jim_p είπε

@Paragontas-x

Ανοιξε τον task manager και κλειστον απο εκει. Και ναι, η συγκεκριμενη συμπεριφορα ειναι "feature" του ff που, για μενα, σταματησε γυρω στην εκδοση 45.

@spectaculator

Κλεισε το color management του ff για αρχη: about:config > gfx.color_management.mode > 0

Σ' ευχαριστώ πολύ! Δούλεψε μια χαρά!.

Btw, μόλις βγήκε ο 59. Τον τρέχω και μέχρι τώρα πρόβλημα ουδέν.

v59
64bit
32bit

Ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί οι αλλαγές από τον 58.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι έχω βάλει στις ρυθμίσεις του ff και δεν μου εμφανίζονται  οι παραθέσεις από twitter;

απενεργοποίησα ublock origin, αλλά δεν έφταιγε αυτό

Επεξ/σία από McNerd
Δημοσ.
1 ώρα πριν, McNerd είπε

τι έχω βάλει στις ρυθμίσεις του ff και δεν μου εμφανίζονται  οι παραθέσεις από twitter;

απενεργοποίησα ublock origin, αλλά δεν έφταιγε αυτό

Tracking protection. Αν εισαι σε σελιδα με παραθεση twitter, θα σου βγαλει οτι εχει γινει μπλοκαρισμα.

Capture.PNG

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jonkyr είπε

Tracking protection. Αν εισαι σε σελιδα με παραθεση twitter, θα σου βγαλει οτι εχει γινει μπλοκαρισμα.

Ευχαριστώ. Μήπως υπάρχει τρόπος να βάλω μόνιμα σεττινγκς ώστε να μην κόβεται ειδικά το τουίττερ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, McNerd είπε

Ευχαριστώ. Μήπως υπάρχει τρόπος να βάλω μόνιμα σεττινγκς ώστε να μην κόβεται ειδικά το τουίττερ;

Θα υπαρχει, απλα δεν τον γνωριζω εγω διοτι δεν τον εχω ψαξει. Λογικα θα βαζεις σε καποια whitelist ολο το σαιτ. Αλλα δεν με ενδιεφερε να το ψαξω, προτιμω το no tracking και δεξι κλικ στο τουιτ για να το δω στην πηγη του, παρα τις ειδικες εντολες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια μπορειτε να μου προτεινετε καποιες επεκτασεις για τον quantum?

με ενδιαφερουν τα παρακατω που εχω στον 56:

session manager -αναφερθηκε πιο πανω ηδη

tab grouping

download manager tweak (να ανοιγει τον download manager σε tab και να μπορεις να κανεις start/pause κλπ)

extended statusbar (οπως ηταν παλια στον opera δειχνει progress, ταχυτητα του download κ αλλα)

noscript alternative (για ελεγχο του τι φορτωνει απο scripts κλπ)

συν οτιδηποτε αλλο σας εχει φανει χρησιμο...

εχει πλακα παντως

για πολλα χρονια ειχα τον opera. ηταν για μενα ο πιο πληρης και γρηγορος browser, δε του ελειπε τιποτα. τελικα αποφασισε να γινει "chrome" και να τα πεταξει ολα στα σκουπιδια

γυρισα σε firefox βαζοντας οσα  plugins και tweaks μπορουσα για να τον κανω να εχει τη χρηστικοτητα του παλιου opera. αποφασισε να γινει "chrome" και αυτος

τωρα πρεπει να κανω τον quantum χρηστικο οπως τον προηγουμενο κλπ κλπ...δλδ ελεος :lol:

Επεξ/σία από duende

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...