Προς το περιεχόμενο

Σύνθεση νέου pc

rangel450

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδιά! Χρειάζομαι τη βοήθειά σας και τη γνώμη σας στην επιλογή των υλικών για τη σύνθεση του νεου pc που θα παρω συντομα...

Έχω ήδη επιλέξει ήδη μερικά και δημιουργώ αυτό το θέμα για να δω και τη δική σας γνώμη, αν έχετε να προτείνετε να βελτιωθεί κάτι κλπ... Να επισημάνω ότι η το ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 680 ευρώ (έχω 30 ευρώ έκπτωση xD) και αποκλειστικά από το e-shop για να μου τα συναρμολογήσουν δωρεάν! :D Μα ας περάσω στο κυρίως θέμα...

>http://img851.imageshack.us/i/37223937.png/

Στην εικόνα βλέπετε τη δική μου σύνθεση...

Τα υλικά μπορείτε να τα βρείτε εδώ:

CASE

CPU

MOBO

RAM (x3)

GPU

HDD

Recorder

Τροφοδοτικό

Ααα, και κάτι τελευταίο.. Όσο αναφορά την κάρτα γραφικών, διάβασα στα σχόλια ότι κάποιοι αντιμετώπισαν πρόβλημα με τους drivers... Και αναφέρθηκε κάτι για hotfix, το οποίο δεν ξέρω τι είναι ακριβώς.... :S

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων παιδιά,

Άγγελος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πες μας για τι χρήση προορίζεται το σύστημα σου

Ποια οθόνη έχεις

Αν θέλεις μπορείς να τον συναρμολογήσεις και μόνος σου δες στην υπογραφή μου.

Π.ς με πρόλαβες :P

λοιπόν έχω Viewsonic VA1916w

και θέλω για επεξεργασία βίντεο, γενικά να μην κολλάει σχεδόν καθόλου, να είναι δυνατό, και να σηκώνει και κάνα παιχνίδι αμα χρειαστεί...

και δεν ξέρω αν πάω να το συναρμολογήσω μόνος μου μπορεί να κάνω πατάτα, αλλά τέσπα στην χειρότερη μπορεί να δοκιμάσω.. :S

Ευχαριστω πολυ... Τωρα τ κοιταω απο κινηυο... Τ

Εχω κανα δυο ερωτησεις... Φτανουν 500 watt ; Κ επισης... Γτ πρπ να ειν ακριβο το κουτι; Ειμαι ασχετος σαυτα οπως καταλαβς...

Οκ εσεις ξερετε ;) τρ π τ κοιταξα λιγο μαρεσε πολυ! Θα τ δω κ αναλυτικοτερα στο σπιτι μ τ βραδυ...

Ααα επισης δν κτλβα με τις μνημες ραμ τ γινεται... Ειναι ρ των 4 gb και κανουν συνολικα

• 2 εβδομάδες αργότερα...

κάτι ακόμα... το έχω παραγγείλει από την παρασκευή που πέρασε την 25η δηλαδή, και από τότε η παραγγελία έχει προχωρήσει ελάχιστα..... Για να γίνω συγκεκριμένος είναι στο στάδιο "Έλεγχος Διαθεσιμότητας Προϊόντων" από τις 26 Μαρτίου... Μήπως τυχαίνει κανείς να ξέρει τι παίζει;; Δηλ. γίνεται συχνά αυτό, ή πχ δεν υπάρχουν τα υλικά πια.. ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...