Προς το περιεχόμενο

HTC Thread.

Eversor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αφορμή το παρών topic, πήρα τη πρωτοβουλία, για τη δημιουργία ενός θέματος, όπου ο καθένας μας μπορεί να συζητήσει γύρω από τη γκάμα της HTC.

Επί ευκαιρίας, η HTC παρουσιάζει μια νέα γκάμα κινητών που Windows λογισμικό. Η συγκεκριμένη εταιρεία, ανακοίνωσε την έλευση 3 συσκευών:

Μπορείτε να "κλικάρετε" τα παραπάνω για να δείτε τα χαρακτηριστικά των κινητών.

Η εταιρεία έχει δώσει μεγάλο βάρος στα κινητά της που θα πλαισιώνονται από το λογισμικό των Windows. Στην Ελλάδα μπορεί να βρίσκουμε τα 3 παραπάνω, αλλά στην Ευρώπη η γκάμα της εταιρείας για αυτή τη κατηγορία, αποτελείται από 5 μοντέλα.

Δημοσ.
Επί ευκαιρίας, η HTC παρουσιάζει μια νέα γκάμα κινητών που Windows λογισμικό. Η συγκεκριμένη εταιρεία, ανακοίνωσε την έλευση 3 συσκευών:

Να το εκλάβω ως αστείο αυτό;

Έχεις ιδέα πόσο καιρό κυκλοφορούν αυτές οι συσκευές; whistling.png

Δημοσ.

Να το εκλάβω ως αστείο αυτό;

Έχεις ιδέα πόσο καιρό κυκλοφορούν αυτές οι συσκευές; whistling.png

Ξέρω φίλε athanaso, αλλά για να ξεκινήσω το thread με ένα "θέμα" το έγραψα. Άν σε ενοχλεί τόσο το σβήνω, no worries

Δημοσ.

Είχα trophy και το μετάνιωσα που το πούλησα. Ξανά ψάχνομαι για wp7 καθώς μου άρεσε πάρα πολύ.

Σε γενικές γραμμές και χωρίς να ξέρω τον λόγο, μου φαίνονται πολύ δύσκολα στον χειρισμό τα Windows σε κινητό. Αν και όλα είναι θέμα συνήθειας.

Όπως φαίνεται πάντως HTC + Windows είναι συνδυασμός που σκοτώνει :mrgreen:

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχεις δουλέψει καθόλου windows phone 7 αλλά όπως είχα γράψει και στο review μου είναι απίστευτα ευκολόχρηστα και προπάντων ξεκάθαρα (για μένα τουλάχιστον)

Δημοσ.

Ξέρω φίλε athanaso, αλλά για να ξεκινήσω το thread με ένα "θέμα" το έγραψα. Άν σε ενοχλεί τόσο το σβήνω, no worries

Από εμένα κανένα πρόβλημα. Απλά το "Η συγκεκριμένη εταιρεία, ανακοίνωσε την έλευση 3 συσκευών:" μου φάνηκε εντελώς ετεροχρονισμένο μιας και οι εν λόγω συσκευές αυτές κοντεύουν να "παλιώσουν" στην αγορά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...