Προς το περιεχόμενο

bios balanced - power balance

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

dld όταν σε ρωτάνε, τι είναι αυτό, θα τους λες απάτη βραχιόλι που δεν κάνει τίποτα?

χάχα, κοίτα να δεις πως πλουτίζουν τα λαμόγια...

τώρα εξηγείται

Δημοσ.

Λοιπόν, το πήρε ο πατέρας μου, και τώρα το φοραω εγώ. Αυτό είναι για αθλητές και όχι για εμάς που λιωνουμε στο κινητο και τον υπολογιστή!

iphone.png

Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ,για να παρεις απαντηση πρεπει να κανεις δυο τουμπες στον αερα κτλ

Η ερωτηση μου ηταν απο που μπορω να το παρωρω γιατι μαρεσει στο ματι,και εχουν βγει 10 ποστ χωρις να μου εχουν απαντησει σε αυτο το ποστ.Θα ρωτησω καπου αλλου,ευχαριστω πολυ..

Δημοσ.

Λοιπόν, το πήρε ο πατέρας μου, και τώρα το φοραω εγώ. Αυτό είναι για αθλητές και όχι για εμάς που λιωνουμε στο κινητο και τον υπολογιστή!

iphone.png

μάλλον σου ξέφυγε η είδηση

Απάτη τα "μαγικά" βραχιολάκια

http://www.cosmo.gr/...lia/303880.html

Δημοσ.

Δεν βλάπτει άμεσα την υγεία, όντως. Η επικράτηση όμως μαγικών βραχιολιων, αστρολόγων, μέντιουμ, ομοιοπαθητικών φαρμάκων χωρίς δραστική ουσία, προλήψεων, δεισιδαιμονιών και χίλιων δυο άλλων αντιεπιστημονικών θεωριών και πρακτικών είναι πολύ επιβλαβής για την κοινωνία, για πολλούς και διάφορους λόγους.

Το θέμα δεν είναι τα 10 ή 20 ευρώ που θα δώσει κάποιος για μια βλακεία, αν και μου τη δίνει ότι κάποιος γίνεται εκατομμυριούχος από αυτή τη βλακεία. Είναι κάτι ευρύτερο.

Δίκιο έχεις αλλά εδώ ο κόσμος πάει στην εκκλησία, προσεύχεται, ελπίζει σε θαύματα, φοβάται μη πάει στην κόλαση και χαρίζει περιουσίες ολόκληρες στην εκκλησία... Τα βραχιολάκια μας μάραναν;

Δημοσ.

Και εγώ έχω,το ειχα πάρει απο ebay 5μιση ευρώ,δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά περι δύναμης,ψυχικής ισορροπίας κτλπ εγώ το πήρα γιατί ήθελα ενα βραχιόλι για το χέρι και αυτό είναι γουστόζικο.

υ.γ στο τέννις πάντως που παίζω μπορώ να πώ πως είδα διαφορά,μάλλον.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ,για να παρεις απαντηση πρεπει να κανεις δυο τουμπες στον αερα κτλ

Η ερωτηση μου ηταν απο που μπορω να το παρωρω γιατι μαρεσει στο ματι,και εχουν βγει 10 ποστ χωρις να μου εχουν απαντησει σε αυτο το ποστ.Θα ρωτησω καπου αλλου,ευχαριστω πολυ..

Εγω πηρα τα δικα μου απο το attica, εχουν και στα intersport. Μαλιστα στο δευτερο σου δινουν δωρο κ παγουρι

iphone.png

Δημοσ.

http://www.axd.gr/product_info.php?products_id=12331

Δημοσ.

Σου απάντησα πιο πάνω, απο φαρμακείο.

iphone.png

Στο φρμακειο της γειτονιας θα το βρω?Λιγο δυσκολο,αλλα θα ειναι φαρμακειο η τιμη :-D :-D :-D

Δημοσ.

Παντού ακριβά είναι.Και δεν είναι και τόσο ωραία.Το μόνο ωραίο που βρήκα ήταν collectible και είχε 100€.Αν είναι να δώσεις 20-30€ πήγαινε σε κανένα μαγαζί με σκειτάδικα ρούχα θα έχει σίγουρα πιο ωραία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...