SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μπορει καποιος να μου πει απο μπορω να προμηθευτω το original?
tsakonas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 dld όταν σε ρωτάνε, τι είναι αυτό, θα τους λες απάτη βραχιόλι που δεν κάνει τίποτα? χάχα, κοίτα να δεις πως πλουτίζουν τα λαμόγια... τώρα εξηγείται
TwitterLover Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Λοιπόν, το πήρε ο πατέρας μου, και τώρα το φοραω εγώ. Αυτό είναι για αθλητές και όχι για εμάς που λιωνουμε στο κινητο και τον υπολογιστή!
doctorkostis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 http://gizmodo.com/5723577/powerbalance-admits-their-wristbands-are-a-scam Νομιζω οτι αυτο αρκει.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Σας ευχαριστω πολυ,για να παρεις απαντηση πρεπει να κανεις δυο τουμπες στον αερα κτλ Η ερωτηση μου ηταν απο που μπορω να το παρωρω γιατι μαρεσει στο ματι,και εχουν βγει 10 ποστ χωρις να μου εχουν απαντησει σε αυτο το ποστ.Θα ρωτησω καπου αλλου,ευχαριστω πολυ..
tsakonas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Λοιπόν, το πήρε ο πατέρας μου, και τώρα το φοραω εγώ. Αυτό είναι για αθλητές και όχι για εμάς που λιωνουμε στο κινητο και τον υπολογιστή! μάλλον σου ξέφυγε η είδηση Απάτη τα "μαγικά" βραχιολάκια http://www.cosmo.gr/...lia/303880.html
DhZou Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δεν βλάπτει άμεσα την υγεία, όντως. Η επικράτηση όμως μαγικών βραχιολιων, αστρολόγων, μέντιουμ, ομοιοπαθητικών φαρμάκων χωρίς δραστική ουσία, προλήψεων, δεισιδαιμονιών και χίλιων δυο άλλων αντιεπιστημονικών θεωριών και πρακτικών είναι πολύ επιβλαβής για την κοινωνία, για πολλούς και διάφορους λόγους. Το θέμα δεν είναι τα 10 ή 20 ευρώ που θα δώσει κάποιος για μια βλακεία, αν και μου τη δίνει ότι κάποιος γίνεται εκατομμυριούχος από αυτή τη βλακεία. Είναι κάτι ευρύτερο. Δίκιο έχεις αλλά εδώ ο κόσμος πάει στην εκκλησία, προσεύχεται, ελπίζει σε θαύματα, φοβάται μη πάει στην κόλαση και χαρίζει περιουσίες ολόκληρες στην εκκλησία... Τα βραχιολάκια μας μάραναν;
JimxxZe Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Και εγώ έχω,το ειχα πάρει απο ebay 5μιση ευρώ,δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά περι δύναμης,ψυχικής ισορροπίας κτλπ εγώ το πήρα γιατί ήθελα ενα βραχιόλι για το χέρι και αυτό είναι γουστόζικο. υ.γ στο τέννις πάντως που παίζω μπορώ να πώ πως είδα διαφορά,μάλλον.
margaritagr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Σας ευχαριστω πολυ,για να παρεις απαντηση πρεπει να κανεις δυο τουμπες στον αερα κτλ Η ερωτηση μου ηταν απο που μπορω να το παρωρω γιατι μαρεσει στο ματι,και εχουν βγει 10 ποστ χωρις να μου εχουν απαντησει σε αυτο το ποστ.Θα ρωτησω καπου αλλου,ευχαριστω πολυ.. Εγω πηρα τα δικα μου απο το attica, εχουν και στα intersport. Μαλιστα στο δευτερο σου δινουν δωρο κ παγουρι
nikos21aek Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Σας ευχαριστω πολυ,για να παρεις απαντηση πρεπει να κανεις δυο τουμπες στον αερα κτλ Η ερωτηση μου ηταν απο που μπορω να το παρωρω γιατι μαρεσει στο ματι,και εχουν βγει 10 ποστ χωρις να μου εχουν απαντησει σε αυτο το ποστ.Θα ρωτησω καπου αλλου,ευχαριστω πολυ.. http://www.axd.gr/product_info.php?products_id=12331
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 http://www.axd.gr/product_info.php?products_id=12331 Αυθεντικο?THanks
greekparot Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μπορει καποιος να μου πει απο μπορω να προμηθευτω το original? Σου απάντησα πιο πάνω, απο φαρμακείο.
nikos21aek Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Αυθεντικο?THanks Ε λογικά ναι.Τώρα για 10000% καλύτερα να πας σε κανένα intersport
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Σου απάντησα πιο πάνω, απο φαρμακείο. Στο φρμακειο της γειτονιας θα το βρω?Λιγο δυσκολο,αλλα θα ειναι φαρμακειο η τιμη :-D
nikos21aek Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Παντού ακριβά είναι.Και δεν είναι και τόσο ωραία.Το μόνο ωραίο που βρήκα ήταν collectible και είχε 100€.Αν είναι να δώσεις 20-30€ πήγαινε σε κανένα μαγαζί με σκειτάδικα ρούχα θα έχει σίγουρα πιο ωραία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα