Προς το περιεχόμενο

bios balanced - power balance

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως κατι φιλοι μου που το τεσταραν, ειπαν οτι οντως λειτουργει.

yeah......

και εγω το φορεσα μια φορα κα νομιζω οτι το ποντικι που εγινε 10 ιντσες μεγαλυτερο,απιστευτα πραγματα να ουμε

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν ξερω,το ιδιο πιστευα και εγω αλλα μου εκανε το τεστ ενας φιλος μου και δεν ξερω πως αλλα λειτουργει!!!!!!!!!

Δημοσ.

δεν μπορω να πιστεψω οτι ενα βραχιολι σου δινει δυναμη ,ειναι καθαρα στοιχειο αυθυποβολης....

Πραγματικα ουτε εγω το πιστευα,το εχει παρει ενας φιλος μου και δεν εχω λογο να πω ψεματα.

Δεν ξερω για δυναμη,αλλα ισορροπια σιγουρα δινει.Ειναι ακατανοητο,αν δεν το δοκιμασεις δεν μπορεις να το πιστεψεις.

Δημοσ.

Γιατί τι είναι,το βραχιολάκι του Σαμσών;

Θα σου προτινα να το δοκιμάσεις, τα ίδια έλεγα και εγώ πριν το δοκιμάσω.

Δεν ξέρω τι κάνει....αλλά στα τεστ είδα μεγάλη διαφορά.

Δημοσ.

Θα σου προτινα να το δοκιμάσεις, τα ίδια έλεγα και εγώ πριν το δοκιμάσω.

Δεν ξέρω τι κάνει....αλλά στα τεστ είδα μεγάλη διαφορά.

Δεν δινει τιπτοα,εχω το αυθεντικο και δεν εχω δει καμια διαφορα.Πολυ ωραιο παντως ειναι.

Δημοσ.

κοιτάχτε ότι και να βγει οτι δεν δούλευει οτι ήταν απάτη κλπ (όχι μονο για το βραχιόλι) αλλά για διάφορα πράγματα που υπόσχονται πράγματα άμα δεν τα δοκιμάσει κάποιος προσωπικά δεν μπορεί να εκφέρει γνώμη

ούτε εγώ το έχω δοκιμάσει ούτε όμως εκφέρω γνώμη...

δεν μου φαίνεται αληθινό αλλά έχω δοκιμάσει πράγματα απίθανα προιόντα στο παρελθόν και όντως είχαν αποτέλεσμα οπτικό...

Δημοσ.

κοιτάχτε ότι και να βγει οτι δεν δούλευει οτι ήταν απάτη κλπ (όχι μονο για το βραχιόλι) αλλά για διάφορα πράγματα που υπόσχονται πράγματα άμα δεν τα δοκιμάσει κάποιος προσωπικά δεν μπορεί να εκφέρει γνώμη

ούτε εγώ το έχω δοκιμάσει ούτε όμως εκφέρω γνώμη...

δεν μου φαίνεται αληθινό αλλά έχω δοκιμάσει πράγματα απίθανα προιόντα στο παρελθόν και όντως είχαν αποτέλεσμα οπτικό...

Το ναργιλέ πόσο τον πουλάς; Απότι βλέπω σου έχει κάνει ζημιά :lol:

Δημοσ.

χαχαχαχα μπες πατα το λινκ να δεις χαχαχαχα

παιδιά περα απο την πλάκα υπάρχουν πολλά παπατζιλίκια που όντως κάνουν αν όχι όλο κομμάτι από αυτό που λένε αλλά φαίνεται/ακούγεται απίθανο...

δεν αναφέρομαι στο βραχιόλι γιατί δεν με πολυενδιαφέρει ούτε έχω ασχοληθεί....αν είναι θα πάρω το νανο-γιλέκο χαχαχα

Δημοσ.

Τζάπα τον δίνεις....Μόνο 100 ευρώ; Τζάπα μαστούρα δηλαδή :lol:

Δεν το ήξερα πάντως οτι έχουν και οι ναργιλέδες φλάντζες....Μόνο για τα αμάξια ήξερα...

Αυτό είναι που λέει "Σου έκαψε φλάντζα ο ναργιλές" :lol:

Δημοσ.

Η ξαδερφη μου που δουλευει σε φαρμακειο το πηρε κ αυτο επειδη προσπαθουσε η άλλη κοπελα να το πουλησει σε πελατη κ τελικα το πηρε η ιδια!! :P

Καμια διαφορα ,λεει δεν ειδε.

Το αυθεντικο που το διαφιμιζει κ μια αθλητρια εχει οντως 35-40 ευρω.Υπαρχουν κ απομιμησεις πολυ πιο φθηνα για τους επιδειξιες που δε θελουν να δωσουν τοσα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...