puma1991 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Γιατί τι είναι,το βραχιολάκι του Σαμσών; Θα σου προτινα να το δοκιμάσεις, τα ίδια έλεγα και εγώ πριν το δοκιμάσω. Δεν ξέρω τι κάνει....αλλά στα τεστ είδα μεγάλη διαφορά.
tarantules Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Το βραχιόλι που δίνει ισορροπία. Μύθος ή πραγματικότητα;Link
santana99 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 κοιτάχτε ότι και να βγει οτι δεν δούλευει οτι ήταν απάτη κλπ (όχι μονο για το βραχιόλι) αλλά για διάφορα πράγματα που υπόσχονται πράγματα άμα δεν τα δοκιμάσει κάποιος προσωπικά δεν μπορεί να εκφέρει γνώμη ούτε εγώ το έχω δοκιμάσει ούτε όμως εκφέρω γνώμη... δεν μου φαίνεται αληθινό αλλά έχω δοκιμάσει πράγματα απίθανα προιόντα στο παρελθόν και όντως είχαν αποτέλεσμα οπτικό...
tarantules Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 κοιτάχτε ότι και να βγει οτι δεν δούλευει οτι ήταν απάτη κλπ (όχι μονο για το βραχιόλι) αλλά για διάφορα πράγματα που υπόσχονται πράγματα άμα δεν τα δοκιμάσει κάποιος προσωπικά δεν μπορεί να εκφέρει γνώμη ούτε εγώ το έχω δοκιμάσει ούτε όμως εκφέρω γνώμη... δεν μου φαίνεται αληθινό αλλά έχω δοκιμάσει πράγματα απίθανα προιόντα στο παρελθόν και όντως είχαν αποτέλεσμα οπτικό... Το ναργιλέ πόσο τον πουλάς; Απότι βλέπω σου έχει κάνει ζημιά
santana99 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 χαχαχαχα μπες πατα το λινκ να δεις χαχαχαχα παιδιά περα απο την πλάκα υπάρχουν πολλά παπατζιλίκια που όντως κάνουν αν όχι όλο κομμάτι από αυτό που λένε αλλά φαίνεται/ακούγεται απίθανο... δεν αναφέρομαι στο βραχιόλι γιατί δεν με πολυενδιαφέρει ούτε έχω ασχοληθεί....αν είναι θα πάρω το νανο-γιλέκο χαχαχα
tarantules Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Τζάπα τον δίνεις....Μόνο 100 ευρώ; Τζάπα μαστούρα δηλαδή Δεν το ήξερα πάντως οτι έχουν και οι ναργιλέδες φλάντζες....Μόνο για τα αμάξια ήξερα... Αυτό είναι που λέει "Σου έκαψε φλάντζα ο ναργιλές"
mary Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Η ξαδερφη μου που δουλευει σε φαρμακειο το πηρε κ αυτο επειδη προσπαθουσε η άλλη κοπελα να το πουλησει σε πελατη κ τελικα το πηρε η ιδια!! Καμια διαφορα ,λεει δεν ειδε. Το αυθεντικο που το διαφιμιζει κ μια αθλητρια εχει οντως 35-40 ευρω.Υπαρχουν κ απομιμησεις πολυ πιο φθηνα για τους επιδειξιες που δε θελουν να δωσουν τοσα..
santana99 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Τζάπα τον δίνεις....Μόνο 100 ευρώ; Τζάπα μαστούρα δηλαδή Δεν το ήξερα πάντως οτι έχουν και οι ναργιλέδες φλάντζες....Μόνο για τα αμάξια ήξερα... Αυτό είναι που λέει "Σου έκαψε φλάντζα ο ναργιλές" χαχαχα καλο!! :-D
ssof Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Τα καθρεφτάκια στους ινδιάνους συνεχίζοντε με το nanoγιλέκο.
val007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 http://www.e-matrix.gr/y-a/personal-health/power-balance-m-m Αυθεντικο?
The_Judas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Είχα πετύχει σκηνικό με γιατρό που το προωθούσε και έκανε επίδειξη σε μια κοπελιά! Εν τω μεταξύ εγώ που τους κοιτούσα δεν είδα καμία διαφορά. Αυτοί που συμμετείχαν στην επίδειξη ήταν πεπεισμένοι ότι έκανε δουλειά Τέτοια προϊόντα θα έπρεπε να απαγορεύονται.Ας το πουλάνε ως διακοσμητικό, όχι ως μαγικό βραχιόλι που προσφέρει ευεξία.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Κι αλλοι γινονται πρωθυπουργοι επειδη το πιστεψαν νταξ, αυτό το πίστεψαν πολλοί αλλά για λίγο
McDuck Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 ακουω κατι 40αρια ευρω που δεινουν για να παρουν τα παρακατω...(μαλιστα τους πειθουν 1Φωτογραφία=1000 Λέξεις
Aplostra Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 παιδιά είπα κι εγω να παρω ενα,για καλύτερη απόδοση. Το ξεκίνησα απο το αυτοκίνητο και οταν είδα οτι το όχημα πέταγε,εβαλα και σ'εμενα,τι βραχιολακια και χαζομάρες...Εδω ειναι η λυση!!! Επίσης λύνει το πρόβλημα των αερίων(φασολάδα κλπ)γιατι κάνει τέλεια καύση!! επίσης,σκέφτηκα να παρω και για το σπίτι!! Λεω να βαλω αυτο: Να ολοκληρώσω λέγοντας,οτι οαν παω για καφέ,βάζω πάντα την τρεζ σικ φορμιτσα μου(καθότι ειμαι αθλητικός τύπος) και...Πεταωωωωωω http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CxZOkLXJY5U
Orgasmic Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Ολες αυτες ειναι ψιλοαπατεωνιτσες μπροστα στην μεγαλυτερη και μακροβιοτερη απατη αυτου του ειδους:τα ζωδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα