Προς το περιεχόμενο

bios balanced - power balance

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί τι είναι,το βραχιολάκι του Σαμσών;

Θα σου προτινα να το δοκιμάσεις, τα ίδια έλεγα και εγώ πριν το δοκιμάσω.

Δεν ξέρω τι κάνει....αλλά στα τεστ είδα μεγάλη διαφορά.

Δημοσ.

κοιτάχτε ότι και να βγει οτι δεν δούλευει οτι ήταν απάτη κλπ (όχι μονο για το βραχιόλι) αλλά για διάφορα πράγματα που υπόσχονται πράγματα άμα δεν τα δοκιμάσει κάποιος προσωπικά δεν μπορεί να εκφέρει γνώμη

ούτε εγώ το έχω δοκιμάσει ούτε όμως εκφέρω γνώμη...

δεν μου φαίνεται αληθινό αλλά έχω δοκιμάσει πράγματα απίθανα προιόντα στο παρελθόν και όντως είχαν αποτέλεσμα οπτικό...

Δημοσ.

κοιτάχτε ότι και να βγει οτι δεν δούλευει οτι ήταν απάτη κλπ (όχι μονο για το βραχιόλι) αλλά για διάφορα πράγματα που υπόσχονται πράγματα άμα δεν τα δοκιμάσει κάποιος προσωπικά δεν μπορεί να εκφέρει γνώμη

ούτε εγώ το έχω δοκιμάσει ούτε όμως εκφέρω γνώμη...

δεν μου φαίνεται αληθινό αλλά έχω δοκιμάσει πράγματα απίθανα προιόντα στο παρελθόν και όντως είχαν αποτέλεσμα οπτικό...

Το ναργιλέ πόσο τον πουλάς; Απότι βλέπω σου έχει κάνει ζημιά :lol:

Δημοσ.

χαχαχαχα μπες πατα το λινκ να δεις χαχαχαχα

παιδιά περα απο την πλάκα υπάρχουν πολλά παπατζιλίκια που όντως κάνουν αν όχι όλο κομμάτι από αυτό που λένε αλλά φαίνεται/ακούγεται απίθανο...

δεν αναφέρομαι στο βραχιόλι γιατί δεν με πολυενδιαφέρει ούτε έχω ασχοληθεί....αν είναι θα πάρω το νανο-γιλέκο χαχαχα

Δημοσ.

Τζάπα τον δίνεις....Μόνο 100 ευρώ; Τζάπα μαστούρα δηλαδή :lol:

Δεν το ήξερα πάντως οτι έχουν και οι ναργιλέδες φλάντζες....Μόνο για τα αμάξια ήξερα...

Αυτό είναι που λέει "Σου έκαψε φλάντζα ο ναργιλές" :lol:

Δημοσ.

Η ξαδερφη μου που δουλευει σε φαρμακειο το πηρε κ αυτο επειδη προσπαθουσε η άλλη κοπελα να το πουλησει σε πελατη κ τελικα το πηρε η ιδια!! :P

Καμια διαφορα ,λεει δεν ειδε.

Το αυθεντικο που το διαφιμιζει κ μια αθλητρια εχει οντως 35-40 ευρω.Υπαρχουν κ απομιμησεις πολυ πιο φθηνα για τους επιδειξιες που δε θελουν να δωσουν τοσα..

Δημοσ.

Τζάπα τον δίνεις....Μόνο 100 ευρώ; Τζάπα μαστούρα δηλαδή :lol:

Δεν το ήξερα πάντως οτι έχουν και οι ναργιλέδες φλάντζες....Μόνο για τα αμάξια ήξερα...

Αυτό είναι που λέει "Σου έκαψε φλάντζα ο ναργιλές" :lol:

χαχαχα καλο!! :-D :-D

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είχα πετύχει σκηνικό με γιατρό που το προωθούσε και έκανε επίδειξη σε μια κοπελιά!

Εν τω μεταξύ εγώ που τους κοιτούσα δεν είδα καμία διαφορά. Αυτοί που συμμετείχαν στην επίδειξη ήταν πεπεισμένοι ότι έκανε δουλειά :-(

Τέτοια προϊόντα θα έπρεπε να απαγορεύονται.Ας το πουλάνε ως διακοσμητικό, όχι ως μαγικό βραχιόλι που προσφέρει ευεξία.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ακουω κατι 40αρια ευρω που δεινουν για να παρουν τα παρακατω...(μαλιστα τους πειθουν

papandreou_bracelet.jpg

1Φωτογραφία=1000 Λέξεις :P

Δημοσ.

παιδιά είπα κι εγω να παρω ενα,για καλύτερη απόδοση.

Το ξεκίνησα απο το αυτοκίνητο και οταν είδα οτι το όχημα πέταγε,εβαλα και σ'εμενα,τι βραχιολακια και χαζομάρες...Εδω ειναι η λυση!!!

6201039314000000_1f.jpg

Επίσης λύνει το πρόβλημα των αερίων(φασολάδα κλπ)γιατι κάνει τέλεια καύση!!

επίσης,σκέφτηκα να παρω και για το σπίτι!!

Λεω να βαλω αυτο:

cern-magnet.jpg

Να ολοκληρώσω λέγοντας,οτι οαν παω για καφέ,βάζω πάντα την τρεζ σικ φορμιτσα μου(καθότι ειμαι αθλητικός τύπος) και...Πεταωωωωωω

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CxZOkLXJY5U

Δημοσ.

Ολες αυτες ειναι ψιλοαπατεωνιτσες μπροστα στην μεγαλυτερη και μακροβιοτερη απατη αυτου του ειδους:τα ζωδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...