Προς το περιεχόμενο

bios balanced - power balance

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Τα Υγιεινά / Αθλητικά προϊόντα Ampli5 έχουν σχεδιαστεί για να αυξήσουν την απόδοση του σωματός σας με την εξισορρόπηση του φυσικού ενεργειακού σας πεδίου και με την αποκατάσταση των φυσικών σας εσωτερικών συχνοτήτων.

Η Ampli5 τεχνολογία περιέχεται σε ιδιόκτητο κράμα που περιλαμβάνει κάθε προϊόν Ampli5. Αφού κάθε κύτταρο στο σώμα μας είναι ηλεκτρομαγνητικό, το Ampli5 είναι κατασκευασμένο για να διορθώσει και να αποκαταστήσει την ισορροπία του φυσικού ενεργειακού πεδίου του σωματός σας έτσι ώστε να βελτιώσει τις επιδόσεις του οργανισμού σας ."

wat8_zps5b85d1da.jpg

• 1 μήνα μετά...
Επισκέπτης
Δημοσ.

οπότε είναι φέικ ε; η γιαγιά μου έχει πρόβλημα ισορροπίας και θεώρησα καλό το να της πάρω ένα τέτοιο βραχιόλι. Αλλά είναι απάτη ε; Δεν κάνει τίποτα;

Δημοσ.

οπότε είναι φέικ ε; η γιαγιά μου έχει πρόβλημα ισορροπίας και θεώρησα καλό το να της πάρω ένα τέτοιο βραχιόλι. Αλλά είναι απάτη ε; Δεν κάνει τίποτα;

Δεν αποκλείεται να τη βοηθήσει να μάθει ποδήλατο.

Δημοσ.

Δηλαδη διαβασες τις προηγουμενες 7 σελιδες του θεματος εχεις ακομα αμφιβολιες;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δηλαδη διαβασες τις προηγουμενες 7 σελιδες του θεματος εχεις ακομα αμφιβολιες;

κοιταξε αρκ, βασικα επεμεινα επειδη το εχω δει να το προωθουν ακομη και αθλητες. γι'αυτο μονο. Ενταξει βεβαια, πειστηκα τωρα, αφου ειναι κοροιδια φυσικα και δεν χρειαζεται να δωσω λεφτα για κατι τετοιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...