Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με κάρτα δικτύου.

aneurysm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα στο φορουμ. Εχω ένα μικρο θεματακι με την καρτα δικτυου. Μερικες φορες οταν ανοιγω το Pc δεν συνδεεται στο δίκτυο, και τα φωτακια της καρτας δικτίου ανάβουν με τον εξής συνδιασμο: πράσινο-πορτοκαλι-πορτοκαλί-πορτοκαλι αντί για συνεχόμενο πράσινο και το πορτοκαλί να αναβοσβήνει. Αφου βγαλω το καλώδιο της τροφοδοσίας και κλείσω το τροφοδοτικό για κανα λεπτάκι όλα καλά. Καμια ιδέα ρε παιδια για το τι μπορει να κολλάει την καρτα δικτυου?

Δημοσ.

Την onboard που εχει η gigabyte 890gpa-ud3h, με τους οδηγους του cd. Οταν ειχα μονο windows 7 πανω δεν ειχε παρουσιαστει κανενα προβλημα. Το προβλημα εμφανιστηκε οταν εβαλα και ubuntu και εμφανιζεται μετα απο εναλλαγή των 2 λειτουργικών.

Δημοσ.

Η καρτα παιζει, απλά μετα απο reboot lin-->win και τουμπαλιν δεν εχω δικτυο, πριοσπαθουν τα win να συνδεθουν και αποτυγχανουν, η καρτα αναγνωριζεται κανονικα απο τον device manager, αλλά δικτυο γιοκ, και τα λαμπακια αναβοσβήνουν μη φυσιολογικα. Οταν τον βγάλω απο το ρευμα συνερχεται..

Δημοσ.

Για δοκίμασε μία επανεγκατάσταση των driver για αρχή...

Επίσης ρώτα και τα τσακάλια στο linux section του φόρουμ.Μπορεί να ξέρουν κάτι παραπάνω..!

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω... έβαλες ubuntu και μετά σταμάτησε να διαβάζει την ethernet και στα windows ενώ πριν την έβλεπε;

Απίθανο μου φαίνεται να σχετίζονται αυτά τα γεγονότα.

Δημοσ.

Μακριά από λύσεις τύπου wubi. Είτε βάζεις linux κανονικά είτε δεν τα βάζεις καθόλου.

Το wubi είναι ενδιάμεση λύση.

Για δοκιμές υπάρχουν τα livecd ή το virtualbox.

Για χρήση ubuntu ένα απλό setup αρκεί. Μόνο του κάνει όλα τα partition και είναι πλέον πιο εύκολο στην εγκατάσταση και από τα windows.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...