Doc1355 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Καλημέρα παιδιά, όλο και πιο συχνά ακούω για εταιρίες οι οποίες προσφέρουν φθηνότερο ρεύμα και ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε τί παίζει με αυτό το θέμα. Αν είναι αξιόπιστες, πώς ακριβώς γίνεται αυτό και διάφορα τέτοια οπότε όσοι γνωρίζεται σας παρακαλώ ας μου πείτε 2-3 λόγια πάνω στο θέμα αυτό... Σας ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Κανείς ρε παιδιά??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δε μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να προκύψει θέμα αξιοπιστίας. Στη τελική στο ίδιο δίκτυο συνδέεσε, οι χρεώσεις μεταξύ πελάτη-εταιρείας και εταιρείας-δικτύου αλλάζουν. Το χειρότερο που μπορεί να γίνει είναι μια εταιρεια να φουντάρει που και σε αυτή τη περίπτωση δε νομίζω να συμβαίνει τίποτα απλά θα γυρνάς σε ΔΕΗ. τώρα για το αν συμφέρει ή όχι δε γνωρίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Με λίγο ψάξιμο που έκανα βρήκα μία που έχει ας πούμε ένα πρόγραμμα με 1300-1400kwh με 187 ευρώ το τρίμηνο χωρίς ΦΠΑ Κανένας που να το κατέχει το θέμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xania4ever Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Και εγώ ψάχνω για κάτι τέτοιο και παράδειγμα βλέπω εδώ αυτό το πακέτο της συγκεκριμένης εταιρία και δεν μπορώ να καταλάβω το πάγιο των 45 ευρώ είναι για χαμηλότερες χρεώσεις?Αφου η δεή δίνει την ημερήσια kWh 7 λεπτά περίπου και αυτοί την δίνουν 19 σχεδόν οπότε τι κερδίζεις?Μήπως δεν έχω καταλάβει κάτι καλά? P.S Η μήπως είναι 45 ευρώ για τις 1700 kWh?Που τότε συμφέρει τρελά αλλά μου φένεται αδύνατο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Και εγώ στο ψάξιμο είμαι φίλε κάτσε να δούμε μήπως μας πεί κανένας που να ξέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 http://www.insomnia.gr/topic/344468-%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B4%CE%B5%CE%B7/page__st__10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.