thearas45 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Γεια σας παιδιά,λοιπόν...το προβλημά μου είναι το εξής...επειδή θέλω να κάνω μια αγορά μέσω e-bay και στην κάρτα(πιστωτική) του πατέρα μου αυτή τη στιγμή δεν έχει χρήματα, μπορώ εγώ να πάω να καταθέσω στον λογαριασμό του; (είμαι ανήλικος)...επειδή τις πρωινές ώρες δουλεύει...Ευχαριστώ προκαταβολικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis123 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 ναι μπορεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thearas45 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 ναι μπορεις σίγουρος ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Να δώσει λεφτά σε τράπεζα μπορεί ο οποιοσδήποτε(τα παίρνουν από όλους «no questions asked»),στο να πάρει... εκεί αρχίζουν τα βάσανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thearas45 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Να δώσει λεφτά σε τράπεζα μπορεί ο οποιοσδήποτε(τα παίρνουν από όλους «no questions asked»),στο να πάρει... εκεί αρχίζουν τα βάσανα. έγινε ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis123 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 σίγουρος ε; 1000000% απο 15 χρονών εκανα το ιδιο πραγμα με σενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 μηπως η καρτα ειναι χρεωστικη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thearas45 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 μηπως η καρτα ειναι χρεωστικη? debit card λεει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 η καρτα ειναι χρεωστικη. μπορεις να κανεις αυτο που θες ανετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 και με χρεωστικες καρτες ψωνιζεις απο ebay δεν εχεις θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markosf1 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 αν λέει επάνω maestro δεν την δέχονται εύκολα, αν λέει Visa είναι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 ναι debit card maestro Και κατι τετοια δυστυχως δεν ειναι οτι καλυτερο.βεβαια σε ebay με Paypal θα πληρωσει. η alpha bank και η Πειραιως εχουν visa που περναει παντου.της millenium ειναι visa αλλα τιποτα.του ταχυδρομικκου ταμιευτηριου ειναι visa επισης αλλα δεν εχω δοκιμασει.μιλαω για χρεωστικες atm καρτες παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 εχω μια debit visa electron tbank και δε τη δεχεται κανενα site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 αρα μαλλον μονο alpha και πειραιως.ειναι το ιδιο στυλ με την Millenium μαλλον του ΤΤ οποτε και δεν περνανε.το γιατι δεν το καταλαβαινω.αχρηστη καρτα μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 από αλφα maestro. μια χαρά. μς της εθνικής είχα θέμα. όλες οι visa είναι λειτουργικές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.