Προς το περιεχόμενο

ξαφνικο κλεισιμο υπολογιστη

brigand

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα

εχω ενα προβλημα με το λαπτοπ μου το οποιο εχει παρουσιαστει τις τελευτεες 2 εβδομαδες.Την ωρα που παιζω καποιο παιχνιδι(Lol,medieval total war κτλ) το λαπτοπ κλεινει ξαφνικα χωρις να κανω τιποτα(Ειναι μαρκας Lenovo και το εχω απο το περασμενο καλοκαιρι).ΜΠορει καποιος να μου πει γιατι συμβαινει αυτο?

*επισης εχω παρατηρησει πως ο ανεμιστηρας δεν βγαζει καθολου αερα εαν βαλω το χερι μου διπλα,ισως εχει καποια σχεση αυτο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το προφανές είναι λόγω υψηλής θερμοκρασίας.

Το ότι δε βγάζει καθόλου αέρα το ανεμιστήρι, είναι κι αυτό πρόβλημα. Είσαι σίγουρος ότι δε λειτουργεί;

απλα στο game ζοριζεις περισοτερο το pc ανεβαινει η θερμοκρασια και κανει shutdown για self protect.

τσεκαρε το fan μην δεις το laptop να βγαζει καπνους.

Κάπως άσχετο αλλά σημαντικό. Να το έχεις πάντα πάνω σε λεία επιφάνεια και όχι σε κουβέρτα, σεντόνι/ύφασμα/κρεβάτι έτσι ώστε οι οδοί αέρος να είναι ανοιχτοί να μπαίνει και να βγαίνει αέρας προκειμένου να ψυχθούν τα εξαρτήματά του.

Και κάνε όλα όσα σου είπαν οι φίλοι παραπάνω :)

κλείνει λόγου ότι ο επεξεργαστής ανεβάζει θερμοκρασία και απο το σύστημα που εχει το bios για ασφάλεια όταν φτάνει σε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία κλίνει ο υπολογιστής για να μην πάθει καμία βλάβη.....

το πιο πιθανό η ψήκτρα να έχει μαζέψει σκόνη και να μην γίνετε καλή ροη αέρα και να ζεσταίνετε...

το είχε πάθει αυτό ο ξάδερφος μου και του καθάρισαν τον επεξεργαστή και του είπαν πως έχει μαζέψει σκόνη (πράγμα απίθανο κατ'εμού)

άμα δεν έχει εγγύηση ακόμα άνοιξέ το απο κάτω και καθάρισε το αλλιώς καλύτερα πήγαινέ το στο κατάστημα να το περιποιηθούν αυτοί...

και μια συμβουλή το λαπτοπ μην το κρατάς πάνω σε κουβέρτες και τέτοια για να βουλώνουν απο κάτω οι τρύπες και να μην παίρνει αέρα (μαζεύει και παραπάνω σκόνη)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...