Heatspreader Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Κοιτάω τις τιμές των iMac 27" και βλέπω ότι διαφέρουν πολύ από κατάστημα σε κατάστημα. Για παράδειγμα ο iMac 27" i7, ο οποίος είναι ο πιο γρήγορος στα παρακάτω μαγαζιά έχει χαοτική διαφορά τιμής. 2,100 Ευρώ 2,450 Ευρώ Ο δεύτερος και ο πιο ακριβώς, έχει καλύτερη κάρτα γραφικών, ok. Υπάρχει κάτι άλλο?
Heatspreader Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 1 x Intel Core i7 2.8 GHz ( Quad-Core ) Ε, ο δεύτερος έχει λίγο παραπάνω μεγαλύτερη συχνότητα... 2.93GHz pfff... Απλά ρωτάω μήπως υπάρχουν σιωπηλές αλλαγές λόγω διαφορετικού μοντέλου σε Panels, ποιότητα μνημών, δίσκων, κλπ.
kebinB Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Ε, ο δεύτερος έχει λίγο παραπάνω μεγαλύτερη συχνότητα... 2.93GHz pfff... Απλά ρωτάω μήπως υπάρχουν σιωπηλές αλλαγές λόγω διαφορετικού μοντέλου σε Panels, ποιότητα μνημών, δίσκων, κλπ. καμια διαφορά σε αυτά που είπες. οι διαφορές ειναι σε επεξεργαστη και σε κάρτα γραφικών.
Heatspreader Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Τα πιο μικρά μοντέλα και πολύ προσιτά με i3 - i5, λένε τίποτα ή σέρνονται?
kebinB Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 τι να σου πω. ειναι σχετικο για το καθένα ανάλογα τι το θες. για τα βασικά σου φτάνει και ενας i3. ανάλογα τη χρηση που θες και το budget που θες να διαθέσεις.
Heatspreader Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Αν η διαφορά είναι χαοτική και πεις ότι θα κρατήσεις το Computer πολύ καιρό ίσως να αξίζει να κάνει υπομονή και το σκ@το σου παξιμάδι για έναν i7. Παιχνίδια πάντως και Video Rendering όχι... Internet, καμιά ταινία, mkv 1080p, είναι αυτά που κάνω. Για παιχνίδια έχω το PC της υπογραφής μου που δεν σκοπεύω να του κάνω αναβάθμιση σίγουρα για τον επόμενο χρόνο μιας και αυτή τη στιγμή ότι παιχνίδι θέλω το παίζω σε High Settings. Ε πιο μετά ίσως ρίξω κάνα Detail. Απλά η μ@λ@κία είναι ότι πλέον έχω ξενερώσει με τα Console Ports. Έχω και ένα PS3...
kebinB Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 και θα σκάσεις για internet ταινειες 2400? ξανασκέψου το. αυτά τα κάνει και ένα μηχάνημα των 400€.
tr3quart1sta Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Κοιτάω τις τιμές των iMac 27" και βλέπω ότι διαφέρουν πολύ από κατάστημα σε κατάστημα. Για παράδειγμα ο iMac 27" i7, ο οποίος είναι ο πιο γρήγορος στα παρακάτω μαγαζιά έχει χαοτική διαφορά τιμής. 2,100 Ευρώ 2,450 Ευρώ Ο δεύτερος και ο πιο ακριβώς, έχει καλύτερη κάρτα γραφικών, ok. Υπάρχει κάτι άλλο? Αν η διαφορά είναι χαοτική και πεις ότι θα κρατήσεις το Computer πολύ καιρό ίσως να αξίζει να κάνει υπομονή και το σκ@το σου παξιμάδι για έναν i7. Παιχνίδια πάντως και Video Rendering όχι... Internet, καμιά ταινία, mkv 1080p, είναι αυτά που κάνω. Για παιχνίδια έχω το PC της υπογραφής μου που δεν σκοπεύω να του κάνω αναβάθμιση σίγουρα για τον επόμενο χρόνο μιας και αυτή τη στιγμή ότι παιχνίδι θέλω το παίζω σε High Settings. Ε πιο μετά ίσως ρίξω κάνα Detail. Απλά η μ@λ@κία είναι ότι πλέον έχω ξενερώσει με τα Console Ports. Έχω και ένα PS3... 1. το πρωτο ειναι μοντελο 2009! εχει χειροτερο επεξεργαστη, καρτα γραφικων και πιο αργες μνημες ram (1066 εναντι 1333) 2. κατεβασε το MacTracker περιεχει πολλες λεπτομεριες για ολα τα μοντελα που εχουν κυκλοφορησει καθως και benchmarks 3. για τις δουλειες που θες σου φτανει και ενας C2D και ο i7 που ψαχνεις ειναι υπερβολικος για τωρα (αλλα καλυτερη επιλογη εαν σκοπευεις να το κρατησεις καποια χρονια οπως λες!) 4. οπου ναναι βγαινουν τα καινουρια iMac (Απριλιο - Μαιο)
Heatspreader Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 και θα σκάσεις για internet ταινειες 2400? ξανασκέψου το. αυτά τα κάνει και ένα μηχάνημα των 400€. Όπως? Με Windows λες? Αν ναι, τότε είσαι Offtopic. Φιλικά 1. το πρωτο ειναι μοντελο 2009! εχει χειροτερο επεξεργαστη, καρτα γραφικων και πιο αργες μνημες ram (1066 εναντι 1333) 2. κατεβασε το MacTracker περιεχει πολλες λεπτομεριες για ολα τα μοντελα που εχουν κυκλοφορησει καθως και benchmarks 3. για τις δουλειες που θες σου φτανει και ενας C2D και ο i7 που ψαχνεις ειναι υπερβολικος για τωρα (αλλα καλυτερη επιλογη εαν σκοπευεις να το κρατησεις καποια χρονια οπως λες!) 4. οπου ναναι βγαινουν τα καινουρια iMac (Απριλιο - Μαιο) Μάλιστα. Μέχρι τότε μάλλον στα καινούρια θα πάω αν πάω... Απλά χρειάζομαι ένα Mac Computer οπωσδήποτε!
Heatspreader Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δεν είναι κακή ιδέα και αυτή. Άλλη η αίγλη του iMac 27" όμως. Φυσικά και άλλα τα λεφτά.
mindtrapper Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Με κίνδυνο να με βγάλεις και εμένα off-topic πρέπει να πω ότι 2400 για Internet και ταινίες είναι σίγουρα πολλά. Ειδικά μιας και το Internet θα το κάνεις μάλλον με τον ίδιο browser απλά σε άλλο λειτουργικό και για ταινίες 1080p δεν έχεις DVXA (εκτός αν έχει βγει κάτι). Αλλά από αυτό "Άλλη η αίγλη του iMac 27" όμως." καταλαβαίνω ότι δεν θες τον υπολογιστή γι αυτά που λες μόνο. Οπότε περίμενε τους καινούργιους iMac και πάρε ένα να το ευχαριστηθείς.
Heatspreader Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 iPhoτο, iMovie, άλλη φάση γενικότερα. Συγχρονίζεις πιο εύκολα το iPhone με το iPhoto, κλπ... Δεν ακούς τον δίσκο να χαρχαλίζει χωρίς λόγο, δεν κάνει Format ή αν κάνεις αμέσως με το Time Machine είσαι όπως ήσουν χωρίς να πρέπει να σετάρεις όλο το PC από την αρχή κλπ... Επίσης ένα διαφορετικό λειτουργικό. Πάντα το διαφορετικό είναι κάτι ωραίο. Ε και χωρίς PC Windows δεν γίνεται. Θέλεις να παίξεις ένα παιχνίδι ή να βάλλεις κάποιο πρόγραμμα που δεν υπάρχει σε OSX. Τα PC νομίζω οι περισσότεροι από εμάς εδώ, τα έχουν για τις παραπάνω εργασίες που είπα. Επαγγελματίες κλπ, δουλεύουν συνήθως με κάτι χρέπια... Το αναφέρω για να μη μου πει κανείς ότι είναι για επαγγελματίες. Τα PC είναι για επαγγελματίες που για να σετάρεις σωστά τα WIndows πρέπει να είσαι τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών και δικτύων...
leroy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Ο i7 @ 2.93 πετάει. Δεν παίζεται.Μην ξεχνάς ότι είναι κ hyperthreading οπότε σου διαμοιράζει 8 cores!Απροβλημάτιστο multitasking κ full res games κ μεγάλη επεξεργαστική ισχύς που σίγουρα θα σε καλύψει αξιοπρεπώς στα επόμενα 4 χρόνια. Αν όμως οι ανάγκες σου θα παραμείνουν οι ίδιες, τότε μια χαρά είσαι κ με τον i3 επεξεργαστή. Όπως κ να έχει μην πας με τίποτα στον 2,8. Δεν αξίζει τον κόπο η διαφορά τιμής του από τον 2,93 Φιλικά Γιώργος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.