Προς το περιεχόμενο

Βγαλατε σημαια εξω σημερα?

ioannnis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προσαρμοστικοτητα και ελιγμοι με βαση τις αναγκες της συζητησης λεγεται. Δεν επιασε το επιχειρημα Α, παμε στο επιχειρημα Β που φανταζει ισχυροτερο, παμε στο επιχειρημα Γ που φανταζει πιο ισχυροτερο, ανεξαρτητα αν το καθε επιχειρημα αναιρει εμεσσως το προηγουμενο.

Δεν νομιζω να εγραψα κατι τετοιο καπου. Φυσικα αναμεσα σε ολα τα ποστ σου που βασιζονται σε γενικευσεις, υπερβολες και εντυπωσιασμους, δεν μου κανει εντυπωση οτι σου δημιουργειται η αναγκη να προσαπτεις λογια που δεν ειπωθηκαν για να διευκολυνεις τη θεση σου επιχειρηματολογωντας απεναντι σε υπερβολες που σκεφτηκες οτι θα ηταν ωραια να εχω γραψει.

Και οι Αλβανοι που ζησαν 10 χρονια Ελλαδα, Ελληνες λενε οτι ειναι.

Θαρρω πως ενας Βρετανος σε ενα φορουμ, θα ειχε τελειως διαφορετικη φιλοσοφια αντιμετωπισης μιας αντιθετης γνωμης. Η δικη σου φιλοσοφια στην διαμαχη και τον τονο της κουβεντας δειχνουν καθαροαιμη ως το κοκκαλο ελληνικοτατη ιδιοσυγκρασια. Excuse moi

YΓ. Και το "οτι δηλωσω ειμαι" παραπεμπει σε καθαροαιμο Ελληνα με τα ολα του :rolleyes: Αρα δηλωνω Βρετανος κλπ

Βασικα αυτο που λες ειναι διαστρεβλωση.Εξ αλλου σε περιπτωση που το εχασες για την θεια μου το αναφερω πολυ νωριτερα.Απλα τωρα εσυ το προσεξες,ενδεικτικο του ποση σημασια δινεις προφανως σε οτι γραφω κ τα παραποιεις οπως βολευει.Δλδ μας λες για επιχειρημα Α,Β,Γ τα οποια εσυ ομως τα μεταφραζεις οπως κατσει.

Απο την αλλη εχω την εντυπωση οτι αυτος που καθαρα εντυπωσιαζει εισαι εσυ.Να σου θυμισω λιγο τι εγραφες?

Η Κυπρος σημερα ειναι γεματη Ελληνικες σημαιες.

Επισης υπαρχουν παρα πολλα σπιτια που εχουν Ελληνικη σημαια ολο το χρονο, κατι που πχ στην Ελλαδα δεν συμβανει ουτε με τους ακροδεξιους που επικαλεισαι.

Και τελος, αν αυτο εχει καμια σημασια, οι εφημεριδες τους, ανεξαρτητως πολιτικου προσανατολισμου, την Ελλαδα την αναφερουν ως μητερα πατριδα.

Ενταξει,δλδ τι μας λες εδω κ το μεταφραζω λαθος?Ουτε λιγο ουτε πολυ οτι η Κυπρος εχει την Ελλαδα πιο ψηλα κ απο την ιδια την Ελλαδα.Δλδ μας πασαρεις μια Κυπρο ως κοπτομενη για την Ελλαδα οσο κανενας αλλος.Εκει παταω ωστε να αναδιπλωθεις,διοτι απλα οποιος εχει στοιχειωδη εικονα για την Κυπρο κ εαν του κοβει λιγο το νιονιο γνωριζει πολυ καλα οτι οι Κυπριοι σημερα ειναι ουσιαστικα αδιαφοροι στην πλειοψηφια τους για την Ελλαδα,την σημαια κ τα εσωτερικα της στον βαθμο που εκεινη δεν επηρεαζει την δικη του καθημερινη πραγματικοτητα.

Κ τελος ας μην κοροιδευομαστε,υπαρχει κ το ιστορικο θεμα των συνεχων επεμβασεων της Ελλαδας στα εσωτερικα της Κυπρου το οποιο πολλα ''αδερφια'' μας Κυπριοι δεν το περνανε κ πολυ στο ντουκου.Οπως ειπα καλες οι γενικευσεις κ οι υπερβολες αλλα ανεξαρτητα απο το τι θελουμε να πιστευουμε για να νιωθουμε καλα η ουσια ειναι οτι η Ελλαδα εχει φερει βαρεια σημαδια στην ιστορια της Κυπρου κ για εμενα ειναι εξισου συνυπευθηνη με την Τουρκια για την διαιρεση της Μεγαλονησου.Οσο οι Ελληνοκυπριοι δεν αποδεσμευονται απο τις επηρροες της Ελλαδας τοσο θα συνεχιζεται η διαιρεση του νησιου σε national lines.

ΥΓ.Βρετανος ειμαι ρε συ μη το κουραζεις λεμε :mrgreen:

Δημοσ.

Ενταξει,δλδ τι μας λες εδω κ το μεταφραζω λαθος?Ουτε λιγο ουτε πολυ οτι η Κυπρος εχει την Ελλαδα πιο ψηλα κ απο την ιδια την Ελλαδα.Δλδ μας πασαρεις μια Κυπρο ως κοπτομενη για την Ελλαδα οσο κανενας αλλος.Εκει παταω ωστε να αναδιπλωθεις,διοτι απλα οποιος εχει στοιχειωδη εικονα για την Κυπρο κ εαν του κοβει λιγο το νιονιο γνωριζει πολυ καλα οτι οι Κυπριοι σημερα ειναι ουσιαστικα αδιαφοροι στην πλειοψηφια τους για την Ελλαδα,την σημαια κ τα εσωτερικα της στον βαθμο που εκεινη δεν επηρεαζει την δικη του καθημερινη πραγματικοτητα.

Κ τελος ας μην κοροιδευομαστε,υπαρχει κ το ιστορικο θεμα των συνεχων επεμβασεων της Ελλαδας στα εσωτερικα της Κυπρου το οποιο πολλα ''αδερφια'' μας Κυπριοι δεν το περνανε κ πολυ στο ντουκου.Οπως ειπα καλες οι γενικευσεις κ οι υπερβολες αλλα ανεξαρτητα απο το τι θελουμε να πιστευουμε για να νιωθουμε καλα η ουσια ειναι οτι η Ελλαδα εχει φερει βαρεια σημαδια στην ιστορια της Κυπρου κ για εμενα ειναι εξισου συνυπευθηνη με την Τουρκια για την διαιρεση της Μεγαλονησου.Οσο οι Ελληνοκυπριοι δεν αποδεσμευονται απο τις επηρροες της Ελλαδας τοσο θα συνεχιζεται η διαιρεση του νησιου σε national lines.

ΥΓ.Βρετανος ειμαι ρε συ μη το κουραζεις λεμε :mrgreen:

Δε σου πασαρω τιποτα. Εγραψα ενα γεγονος χωρις καμια υπερβολη. Ξαναδιαβασε το ποστ και δες αν γενικευω, αν λεω υπερβολες, αν παραποιω, αν αν αν.

Ειτε αυτο σ'αρεσει ειτε οχι ειναι γεγονος. Εγω ειμαι εδω, εσυ δεν εισαι. Εγραψα απλα το τι συνεβαινε εδω, χωρις γενικευσεις, χωρις υπερβολες και χωρις να ειμαι απολυτος πανω σε μια αποψη. Το επομενο σταδιο ειναι να σου τραβηξω photos ακομα και τωρα που δεν εχουν εθνικη εορτη με γειτονιες απο σπιτια με ελληνικες σημαιες, ιδιαιτερα σε χωρια. Αλλα τοτε φανταζομαι οτι θα ακουσω πως χρησιμοποιω photoshop για να κανω την προσαρμογη μου στην Κυπρο ευκολοτερη :-D

Τωρα αν τα γεγονοτα σου φαινονται τοσο απολυτα, βαλτα μαζι τους. Κοινως μαλωσε με την αληθεια, δεν εχω προβλημα.

ΥΓ. Ξερεις γιατι δεν εισαι πειστικος? Περαν του οτι ειναι φανερο πως δεν εχεις ιδεα τι συμβαινει στη χωρα αυτη -και λογικο ειναι-, φαινεται οτι εχεις μια πολυ συγκεκριμενη πολιτικη αποψη, την οποια προσπαθεις να την επεκτεινεις και στα θεματα της Κυπρου. Αν ελεγες ακουσα αυτο, ακουσα το αλλο, πιστευω πως ειναι ετσι τοτε οκ. Αυτη τη στιγμη καθεσαι και αναλυεις πολιτικες αποψεις ενος λαου τον οποιο

Α. δεν εζησες ποτε σου, απλα γνωρισες περιστασιακα καποιους νεαρους

Β. Γενικευεις τις 10-20-100 αποψεις που ακουσες για ολους τους Κυπριους και αυτοματως μετατρεπεις σε συντριπτικη μειονοτητα, αυτους που σε συμφερει χαριν της κουβεντας να πεις ως μειονοτητα

Γ. Προσπαθεις να μεινεις πιστος σε μια πολιτικη σου αποψη (αυτην της αριστερας), ασχετη με την Κυπρο, χρησιμοποιωντας την Κυπρο.

Δ. Και συνολικα, προσπαθεις να ταιριαξεις την πολιτικη αποψη ΟΛΩΝ των Κυπριων με τη δικη σου πολιτικη αποψη, με το επιχειρημα οτι ειχες θειους, συμφοιτητες, μπατζανακηδες, Κυπραιες που σου ειπαν οτι ολη η Κυπρος ειναι ειτε ανθελληνες, ειτε αδιαφοροι για την Ελλαδα.

Ειναι ας πουμε, σαν να λεω εγω οτι επειδη ειμαι Παναθηναικος και γνωρισα 5 Ισπανους που ειναι Παναθηναικοι, τοτε ολη η Ισπανια ειναι πρασινοκρατουμενη. Και να ρχεται ο Ισπανος να μου λεει "φιλε δεν ειναι ετσι οπως τα λες, εδω ειμαι και βλεπω οτι γραμμενο τον εχουν τον ΠΑΟ οι Ισπανοι" και να επιμενω στους 5 Ισπανους και στον μπατζανακη μου που εζησε Ισπανια οτι ολοι μα ολοι ειναι τριφυλλαρα και λιγοι εξ'αυτων ειναι Ρεαλ και Μπαρτσελονα.

Ελπιζω εστω κι ετσι να καταλαβαινεις ποσο σουρεαλ ειναι η επιμονη σου και η απολυτη αποψη σου για κατι που στην ουσια δεν γνωριζεις.

Δημοσ.

Αυτο λεγεται συνθεση αποψεων ομως.Φυσικα κ θα αναφερω παραδειγματα.

Με όλο το σεβασμό μου φαίνεται πως απλά ψάχνεις αβάντες για να πεις ξανά και ξανά το ίδιο πράγμα. Είπες τις παρατηρήσεις σου, ανέφερες τις πηγές σου, ανάλυσες τα συμπεράσματά σου.

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα, χωρίς να προκαταβάλεις πως η δική σου άποψη δεν είναι "ακυροσυνη".

Δημοσ.

Την οποία πραγματικότητα, κατέχεις εσύ, που δεν έχεις πατήσει το πόδι σου στην Κύπρο. Έλεος με τον κάθε πανεπιστήμονα. Έτσι όπως πας, σε κάποια χρόνια, θα είσαι στα παράθυρα των καναλιών, για να αναλύεις, τα πάντα.

Oχι, εγω δε λεω οτι κατεχω αποκλειστικα τη πραγματικοτητα. Τη λογικη εκφραζω.

Η χούντα, δεν έφερε τους Τούρκους στο νησί. Απλά ήταν η αφορμή για να μπουκάρουν.

A, εισαι και fan?.. Δηλαδη η χουντα δεν εφταιγε σε τιποτα?

Χαίρομαι που επιτέλους συμφωνήσαμε και σε κάτι. Άλλη μια διαφορά μας, είναι πως έχω μάθει και να σκέφτομαι, και να διαβάζω, οπότε και να ξεχωρίζω το σωστό από το λάθος.

Ειναι σωστο να λες οτι"Ο Κύπριος, θα είναι ή πολύ φιλικός απέναντί σου, ή θα σε κοιτάει με μισό μάτι. Ενδιάμεσο δεν υπάρχει" ? Αυτα ειναι γενικοτητες, απλοποιησεις, ρατσιστικα. Ασφαλως και υπαρχει ενδιαμεσο. Παντα. Οι ζωη δεν ειναι ασπρο-μαυρο. Ασπρο-μαυρο ειναι οι ακραιοι. Οι λογικοι ανθρωποι ξερουν οτι υπαρχει και το ενδιαμεσο.

Δημοσ.

Δε σου πασαρω τιποτα. Εγραψα ενα γεγονος χωρις καμια υπερβολη. Ξαναδιαβασε το ποστ και δες αν γενικευω, αν λεω υπερβολες, αν παραποιω, αν αν αν.

Ειτε αυτο σ'αρεσει ειτε οχι ειναι γεγονος. Εγω ειμαι εδω, εσυ δεν εισαι. Εγραψα απλα το τι συνεβαινε εδω, χωρις γενικευσεις, χωρις υπερβολες και χωρις να ειμαι απολυτος πανω σε μια αποψη. Το επομενο σταδιο ειναι να σου τραβηξω photos ακομα και τωρα που δεν εχουν εθνικη εορτη με γειτονιες απο σπιτια με ελληνικες σημαιες, ιδιαιτερα σε χωρια. Αλλα τοτε φανταζομαι οτι θα ακουσω πως χρησιμοποιω photoshop για να κανω την προσαρμογη μου στην Κυπρο ευκολοτερη :-D

Τωρα αν τα γεγονοτα σου φαινονται τοσο απολυτα, βαλτα μαζι τους. Κοινως μαλωσε με την αληθεια, δεν εχω προβλημα.

ΥΓ. Ξερεις γιατι δεν εισαι πειστικος? Περαν του οτι ειναι φανερο πως δεν εχεις ιδεα τι συμβαινει στη χωρα αυτη -και λογικο ειναι-, φαινεται οτι εχεις μια πολυ συγκεκριμενη πολιτικη αποψη, την οποια προσπαθεις να την επεκτεινεις και στα θεματα της Κυπρου. Αν ελεγες ακουσα αυτο, ακουσα το αλλο, πιστευω πως ειναι ετσι τοτε οκ. Αυτη τη στιγμη καθεσαι και αναλυεις πολιτικες αποψεις ενος λαου τον οποιο

Α. δεν εζησες ποτε σου, απλα γνωρισες περιστασιακα καποιους νεαρους

Β. Γενικευεις τις 10-20-100 αποψεις που ακουσες για ολους τους Κυπριους και αυτοματως μετατρεπεις σε συντριπτικη μειονοτητα, αυτους που σε συμφερει χαριν της κουβεντας να πεις ως μειονοτητα

Γ. Προσπαθεις να μεινεις πιστος σε μια πολιτικη σου αποψη (αυτην της αριστερας), ασχετη με την Κυπρο, χρησιμοποιωντας την Κυπρο.

Δ. Και συνολικα, προσπαθεις να ταιριαξεις την πολιτικη αποψη ΟΛΩΝ των Κυπριων με τη δικη σου πολιτικη αποψη, με το επιχειρημα οτι ειχες θειους, συμφοιτητες, μπατζανακηδες, Κυπραιες που σου ειπαν οτι ολη η Κυπρος ειναι ειτε ανθελληνες, ειτε αδιαφοροι για την Ελλαδα.

Ειναι ας πουμε, σαν να λεω εγω οτι επειδη ειμαι Παναθηναικος και γνωρισα 5 Ισπανους που ειναι Παναθηναικοι, τοτε ολη η Ισπανια ειναι πρασινοκρατουμενη. Και να ρχεται ο Ισπανος να μου λεει "φιλε δεν ειναι ετσι οπως τα λες, εδω ειμαι και βλεπω οτι γραμμενο τον εχουν τον ΠΑΟ οι Ισπανοι" και να επιμενω στους 5 Ισπανους και στον μπατζανακη μου που εζησε Ισπανια οτι ολοι μα ολοι ειναι τριφυλλαρα και λιγοι εξ'αυτων ειναι Ρεαλ και Μπαρτσελονα.

Ελπιζω εστω κι ετσι να καταλαβαινεις ποσο σουρεαλ ειναι η επιμονη σου και η απολυτη αποψη σου για κατι που στην ουσια δεν γνωριζεις.

Μα ξερεις κατι,φαινεται οτι εκει θα φταναμε.Δλδ στις πολιτικες αποψεις.Παιζεις με τις λεξεις νομιζω.Σου εκανα παραθεση ακριβως του σημειου στο οποιο λες οτι στην Κυπρο την Ελληνικη σημαια την εχουν σε πιο τρομερη υποληψη απο οτι οι ακροδεξιοι στην ιδια την Ελλαδα!!Δλδ αυτο τι ειναι τωρα?Δεν ειναι μια τρελη γενικευση για δημιουργεια εντυπωσεων?

Βγαλε οσες φωτο θελεις.Ξερουμε οτι η Ελληνικη σημαια ειδικα μετα την εισβολη υψωνεται παραλληλα με την Κυπριακη σημαια αυτο ειναι γνωστο.Απο εκει κ περα το οτι εσυ βλεπεις την Ελληνικη σημαια στην Κυπρο να ανεμιζει δεν σημαινει οτι η δικη σου απολυτη αποψη που θελει τους Κυπριους να τιμουν την Ελληνικη σημαια περισσοτερο απο τους ακροδεξιους Ελλαδιτες σημαινει κ κατι.

Ας ερθουμε ομως σε αυτο στο οποιο αναποφευκτα φαινοταν οτι καιγοσουν να ερθεις.Στο θεμα των πολιτικων πεποιθησεων κ θεσεων.Ξερεις κατι?Πολυ ευκολα μπορω να στο επιστρεψω κ εγω το παραπανω,διοτι πολυ απλα η θεωρηση των οσων λες,προσπαθεις να περασεις κ να πασαρεις για την πραγματικοτητα στην Κυπρο δειχνει μια συγκεκριμενη πολιτικη πεποιθηση.Αλλα ας μην κολαμε στα πολιτικα (μιας κ δεν επιτρεπεται ουτε στο φορουμ).Ας μεινουμε στην ουσια που για μενα παραμενει οτι στην δικη σου απολυτη αποψη υπαρχει ο απαραιτητος αντιλογος.

Δημοσ.

θα σε κοιτάει με μισό μάτι.

Αν κρίνω από αυτά που είχα ακούσει στο στρατό, νομίζω ναι. Σε κοιτάνε με μισό μάτι.

(τους ελδυκάριους)

Δημοσ.

Αν κρίνω από αυτά που είχα ακούσει στο στρατό, νομίζω ναι. Σε κοιτάνε με μισό μάτι.

(τους ελδυκάριους)

Tους φανταρους σε γενικες γραμμες τους κοιτανε με μισο ματι. Και οι Ελληνες στις ακριτικες περιοχες πχ.

@Toξοβολος: νιπτω τας χειρας μου. Δεν συνεχιζω.

Δημοσ.

Για σενα ειναι περιττες. Για αλλον οχι. ΠΧ για εναν ακριτα που τους εχει διπλα του και τους νιωθει καθε μερα ολο και πιο κοντα και ξερει οτι εχουν βαλει στο ματι τα εδαφη που περνα ηρεμα τη ζωη του, οχι...

Για τον Αθηναιο η τον Θεσσαλονικιο που μεγαλωσε με ολες τις ανεσεις και χωρις να εχει προφανη λογο να νιωσει καποιο εθνικο συναισθημα ναι ειναι φυσιολογικο να ειναι περιττη η σημαια. Ειτε με τη σημαια ειτε χωρις η ζωη του δεν θα αλλαξει.

Εγώ, για την αξία της σημαίας, θα σταθώ σε αυτό.

Δημοσ.

@Toξοβολος: νιπτω τας χειρας μου. Δεν συνεχιζω.

Τουλαχιστον για να κλεισουμε κ λιγο χιουμοριστικα την ''αντιπαραθεση'' μας,βλεπω οτι υπαρχει ενα θεμα στο οποιο συμφωνουμε αν κρινω απο το αβαταρ σου :mrgreen:

Παναθα ρε!! B)

Δημοσ.

Τουλαχιστον για να κλεισουμε κ λιγο χιουμοριστικα την ''αντιπαραθεση'' μας,βλεπω οτι υπαρχει ενα θεμα στο οποιο συμφωνουμε αν κρινω απο το αβαταρ σου :mrgreen:

Παναθα ρε!! B)

Οι Βρετανοί συνήθως στηρίζουν την ομάδα της πόλης τους...

Δημοσ.

Oχι, εγω δε λεω οτι κατεχω αποκλειστικα τη πραγματικοτητα. Τη λογικη εκφραζω.

Άρα η λογική σου, δεν συμβαδίζει με την πραγματικότητα. Μόνος σου το είπες :) .

A, εισαι και fan?.. Δηλαδη η χουντα δεν εφταιγε σε τιποτα?

Βλέπω πως συνεχίζεις, να με χαρακτηρίζεις άστοχα. Πως συμπεραίνεις, όταν λέω πως ήταν η αφορμή, να την θεωρείς, πως δεν είχε σχέση, αδυνατώ να το καταλάβω.

Ειναι σωστο να λες οτι"Ο Κύπριος, θα είναι ή πολύ φιλικός απέναντί σου, ή θα σε κοιτάει με μισό μάτι. Ενδιάμεσο δεν υπάρχει" ? Αυτα ειναι γενικοτητες, απλοποιησεις, ρατσιστικα. Ασφαλως και υπαρχει ενδιαμεσο. Παντα. Οι ζωη δεν ειναι ασπρο-μαυρο. Ασπρο-μαυρο ειναι οι ακραιοι. Οι λογικοι ανθρωποι ξερουν οτι υπαρχει και το ενδιαμεσο.

Όταν προηγουμένως σε ρώτησα πολλάκις να μου απαντήσεις πάνω σε αυτό, απάντηση δεν έλαβα. Και δεν νομίζω να αξίζει σχολιασμό όλο το παραπάνω, για τον λόγο αυτό, και για τους άκυρους και άστοχους χαρακτηρισμούς (για άλλη μια φορά). Εφόσον είσαι τόσο ισχυρογνώμων, ακόμη και στην Κύπρο να πας, και να δεις πως έχουν τα πράματα, ακόμη και τότε, θα νομίζεις, πως εσύ έχεις δίκιο, και όχι αυτοί.

Δημοσ.

Οι Βρετανοί συνήθως στηρίζουν την ομάδα της πόλης τους...

Ενταξει ειμαι ''Ελληνας'' το γενος κ εχω κ μια Ελληνικη υπηκοοτητα εκει να βρισκεται.Αυτο κ να θελω δεν μπορω να το αλλαξω(που το θελω μερικες φορες πολυ ειναι η αληθεια).Εξαλλου η πολη μου ειναι μια κ αυτη ειναι η Αθηνα! B)

Ξεφυγαμε ομως παλι

Δημοσ.

Τι ειδους βρετανος εισαι? σκωτσεζος, ουαλλος, αγγλος ή ιρλανδος?

Άρα η λογική σου, δεν συμβαδίζει με την πραγματικότητα. Μόνος σου το είπες :)

Δεν καταλαβες τι ειπα. Ειπα οτι δεν το παιζω φωστηρας που μονο εγω κατεχω την αληθεια. Αυτο το κανουν αλλοι.

Βλέπω πως συνεχίζεις, να με χαρακτηρίζεις άστοχα. Πως συμπεραίνεις, όταν λέω πως ήταν η αφορμή, να την θεωρείς, πως δεν είχε σχέση, αδυνατώ να το καταλάβω.

Δεν συμπερανα κατι, σε ρωτησα συγκεκριμενα: Εφταιξε καθολου η χουντα?

Όταν προηγουμένως σε ρώτησα πολλάκις να μου απαντήσεις πάνω σε αυτό, απάντηση δεν έλαβα. Και δεν νομίζω να αξίζει σχολιασμό όλο το παραπάνω, για τον λόγο αυτό, και για τους άκυρους και άστοχους χαρακτηρισμούς (για άλλη μια φορά). Εφόσον είσαι τόσο ισχυρογνώμων, ακόμη και στην Κύπρο να πας, και να δεις πως έχουν τα πράματα, ακόμη και τότε, θα νομίζεις, πως εσύ έχεις δίκιο, και όχι αυτοί.

Το ειπαμε πολλες φορες. Ισχυρογνωμων εισαι προφανως εσυ. Εγω κινουμε με επιχειρηματα, αν με τα επιχειρηματα σου με πεισεις ευχαριστως να αλλαξω τη γνωμη μου, αλλα με στειρες γενικοτητες/απλοποιησεις δε γινεται να πεισεις λογικο ανθρωπο.

Τι με ρωτησες πολλακις?

Στη Κυπρο αν παω εχεις την εντυπωση οτι οι κυπριοι θα μου πουν τα δικα σου?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...