Dexterpap Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Γειά σας παιδιά έχω ένα προβληματάκι στα windows,έχω windows 7 SP1 32bit. Το προβλημά μου είναι ότι πατάω ctrl+alt+delete και δεν μου ανοίγει το task manager. Έχετε καμία ιδεα τι μπρορει να φταίει; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δεν σε παει σε μια γαλαζια οθονη να πατησεις Εναρξη διαχειρησης εργασιων ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dexterpap Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Ναι με πάει στη γαλάζια οθόνη όπως λες και πατάω έναρξη διαχείρησης εργασιών και δεν γίνεται τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Κάνε δεξή κλικ στην γραμμή εργασιών και εκκίνηση Διαχείρισης εργασιών από εκεί. Ναι με πάει στη γαλάζια οθόνη όπως λες και πατάω έναρξη διαχείρησης εργασιών και δεν γίνεται τίποτα. Οχ,κάνα έλεγχο με antimalware έκανες πρόσφατα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dexterpap Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Πήγα και από τη γραμμή εργασιών αλλά τίποτα. Και δεν έχω κανει ποτε έλεγχο με antimalware βασικά να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω τι ειναι αυτό ακριβώς. Μπορείς να μου δώσεις κάποιο link? Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aerobolos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Αυτό που λέει το αεροβόλο κάνε εγκατάσταση άσε το να κάνει ενημέρωση και σάρωσε όλους τους σκληρούς σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aerobolos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 'Εχω διαβάσει κάπου ότι σε safe mode κανει καλύτερη δουλειά.(Μπορεί να λέω και #^$$, ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μερικές φορές αναγκαστικά θα το τρέξεις από safe mode επειδή τα κακόβουλα προγράμματα σε εμποδίζουν να τρέξεις την οποιαδήποτε εφαρμογή και ακόμα περισσότερο anti-malvare/virus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dexterpap Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Παιδιά ευχαριστώ παρα πολύ για τη βοήθεια σας, εκανα κανονικά τη διαδικασία απευθείας απο το λειτουργικό και βρήμε μόνο 800 μολυνσμένα αρχεια! Τώρα δουλεύουν όλα ρολόι μέχρι και καποια άλλα κρασαρίσματα που είχα σε παιχνίδια φτιάχτικαν. Και πάλι σας ευχαριστώ για το χρόνο σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Παιδιά ευχαριστώ παρα πολύ για τη βοήθεια σας, εκανα κανονικά τη διαδικασία απευθείας απο το λειτουργικό και βρήμε μόνο 800 μολυνσμένα αρχεια! Τώρα δουλεύουν όλα ρολόι μέχρι και καποια άλλα κρασαρίσματα που είχα σε παιχνίδια φτιάχτικαν. Και πάλι σας ευχαριστώ για το χρόνο σας! ΧΑΧΑΧΑ να σε καλά, να τα χαίρεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aerobolos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μόνο 800..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.