louros Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μου βγάζει πριν το bios το αρχείο boot.ini δεν είναι έγκυρο και μετα το αρχειο boot.ini λείπει ή είναι κατεστραμμένο.Είναι το asus eee pc και δεν μπαίνει bios.Bricked??
TheELF Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μου βγάζει πριν το bios το αρχείο boot.ini δεν είναι έγκυρο και μετα το αρχειο boot.ini λείπει ή είναι κατεστραμμένο.Είναι το asus eee pc και δεν μπαίνει bios.Bricked?? Έχεις αντίληψη του τη είναι bios; Διαφέρει για κάθε σύστημα αλλά την παίρνεις την ιδέα σου από αυτήν την εικόνα(Είναι το λεγόμενο POST για την ακρίβεια αλλά οι περισσότερη αυτό λένε bios).Τα λέω αυτά γιατί πριν από το bios δεν υπάρχει περίπτωση να σου δείξει τίποτα (εκτός από το bios της κάρτας γραφικών ),για το πρόβλημά σου,πρέπει οπωσδήποτε να μπεις στο bios και να σιγουρευτείς ότι είναι σωστή η σειρά με την οποία βλέπει της συσκευές εκκίνησης.
The_Judas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 XP έχεις; Δοκίμασε αυτό για αρχή αν έχεις cd με τα winxp: http://pcsupport.about.com/od/fixtheproblem/ht/repairbootini.htm
louros Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μάλλον δεν καταλάβες τι θέλω να πω.Με το που ανοίγω το netbook το πρώτο που βγαίνει είναι μια μαύρη οθόνη που βγάζει αυτό το μήνυμα.Τίποτα άλλο πριν και δε μου αφήνει την επιλογή εισόδου στο bios!
TheELF Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δηλαδή παλιά σου έδειχνε μια παρόμοια εικόνα με αυτήν που δείχνω και τώρα όχι; Ή ανέκαθεν δεν έδειχνε τέτοια εικόνα;
louros Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Βασικά το netbook μου το έφεραν να δω αν μπορώ να το φτιάξω.
TheELF Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Βασικά το netbook μου το έφεραν να δω αν μπορώ να το φτιάξω. Τώρα έδεσε,πες τους να σου δώσουν και το εγχειρίδιο να δεις πως μπαίνουν στο bios ή ψάξε το στο ιντερνέτ με βάση το μοντέλο.
The_Judas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Βασικά αν δεν ξέρεις να μπαίνεις καν στο bios πως θα το φτιάξεις το pc? Τέλος πάντων... σου πρότεινα μια λύση πιο πάνω. Αν θέλεις να μπεις στο bios πάτα το F2 ή το Del.
lexmark Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Βασικά αν δεν ξέρεις να μπαίνεις καν στο bios πως θα το φτιάξεις το pc? Τέλος πάντων... σου πρότεινα μια λύση πιο πάνω. Αν θέλεις να μπεις στο bios πάτα το F2 ή το Del. +1 Το eeePC έρχεται με το quick boot ενεργοποιημένο, που σημαίνει ότι σου δείχνει μια splash screen για μερικά δευτερόλεπτα και μετά πάει για το λειτουργικό. Διάβασε το manual να δεις πως μπαίνεις bios και δες αυτό που σου είπε το ξωτικό μας. Σοβαρά, όμως, αν δεν ξέρεις πως να το φτιάξεις γιατί το πήρες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.