isay Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Σημερα αφησα το φαγητο να κρυωσει και το εβαλα σε γυαλινο ταπερ. Κανενα προβλημα. Δηλαδή τις άλλες φορές το έβαζες ζεστο στο τάπερ; Αυτό ήταν το λάθος σου. Είτε πλαστικό, είτε γυάλινο τάπερ, ποτέ δεν βάζεις ζεστό φαγητό και ΑΝ χρειαστεί να το κάνεις, το αφήσεις ανοιχτό να αερίζεται.
evabb Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 εμείς που τρώμε σαν προιστορικά όντα και όχι σαν σαμιαμίδια όμως πέρνουμε τάπερ η εμεις που περναμε ενα 12ωρο γεματο στους δρομους. στο ικεα παντως εχει πλαστικα ταπερ με τρυπουλα αερισμου (την ανοιγεις οποτε θες) που μπαινουν και στον φουρνο μικροκυμματων. παντως ακομα και με πλαστικο ταπερ, αμα το αφηνεις να κρυωσει το φαι πριν το βαλεις δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα. επισης υπαρχουν ταπερ με 2-3 οροφους για να βαζεις πληρες γευμα μεσα. εχω ενα που εχει 2 οροφους και πανω στο καπακι μεσα σε ειδικο χωρο, δικα του μαχαιροπηρουνα πλαστικα και κουτακι για σως με διπλο καπακι για να βαζεςι και αλατοπιπερο
isay Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 [fun mode on] ... επισης υπαρχουν ταπερ με 2-3 οροφους για να βαζεις πληρες γευμα μεσα. εχω ενα που εχει 2 οροφους και πανω στο καπακι μεσα σε ειδικο χωρο, δικα του μαχαιροπηρουνα πλαστικα και κουτακι για σως με διπλο καπακι για να βαζεςι και αλατοπιπερο Εγώ θα περιμένω την έκδοση που θα έχει τραπεζάκι, κεριά, σερβιτόρο και ξανθιά παρτενέρ. :-D [fun mode off]
evabb Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 [fun mode on] Εγώ θα περιμένω την έκδοση που θα έχει τραπεζάκι, κεριά, σερβιτόρο και ξανθιά παρτενέρ. :-D [fun mode off] δεν φταιω εγω ειναι τρομερο οντως
Toufas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 και οταν το κρυωνεις πρεπει να γινεται οσο πιο γρηγορα γινεται.
De@th L0rd Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Αν έχει κρύο έξω το βγάζεις σε ένα τραπεζάκι ή στο παράθυρο και κρυώνει σε χρόνο μηδέν. Το έκανα όταν βιαζόμουν να φάω ή ζέσταινε κάποιος το φαϊ στα άθλια μικροκύματα, που αλλού το φαϊ είναι μάγμα κι αλλού παγετώνας.
insomniaK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Αυτό με το τοστάκι δεν το καταλαβαίνω. Ξυπνάτε το πρωί και μέσα στην προετοιμασία για να φύγετε φτιάχνετε και τοστάκι; Το οποίο δεν τρώτε αμέσως;;; Ζεστό! Λαχταριστό! Να τρέχει το τυράκι! Να έχει κάνει κρούστα το ψωμάκι! Να έχει ξεροψηθεί γύρω γύρω το ζαμπονάκι! Να ψιλομυρίζει βουτυράκι! Κάθεστε και το κοιτάτε να κρυώνει με προοπτική να το καταναλώσετε κρύο μετά από 5 ώρες!!!;;;!!!
salliara Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Αυτό με το τοστάκι δεν το καταλαβαίνω. αλουμινοχαρτο μισανοιχτο για να μην παπαριασει, και πανω στο καλοριφερ. Μια χαρά!!!!
insomniaK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Τώρα το βελτίωσες. Μέχρι και γω ζήλεψα αυτό το τοστάκι πάνω στο καλοριφερ που έχει γλιτώσει το παπάριασμα...
salliara Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Και σημερα εχω βαλει και σαλαμι αερος και μου χει σπασει τη μυτη πωπω!!
YiN Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Αυτό με το τοστάκι δεν το καταλαβαίνω. Ξυπνάτε το πρωί και μέσα στην προετοιμασία για να φύγετε φτιάχνετε και τοστάκι; Το οποίο δεν τρώτε αμέσως;;; Ζεστό! Λαχταριστό! Να τρέχει το τυράκι! Να έχει κάνει κρούστα το ψωμάκι! Να έχει ξεροψηθεί γύρω γύρω το ζαμπονάκι! Να ψιλομυρίζει βουτυράκι! Κάθεστε και το κοιτάτε να κρυώνει με προοπτική να το καταναλώσετε κρύο μετά από 5 ώρες!!!;;;!!! Για αρχή δε βάζουμε βούτυρο στο τοστ =ρ
Uberalles_gr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Χαχαχαχαχ Πλέον δεν το ψήνω γιατί είχα αυτό το πρόβλημα..μου τρέχαν τα σαλάκια.. :rolleyes:
pournaras Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Για αυτο λεω εγω, κρυα μπαγκετιτσα, τυρι, γαλοπουλα, ντοματα, μαρουλι, μαγιονεζα και κατευθειαν στο ψυγειο, φτιαχνεις 4-5 κι εχεις για ολη τη βδομαδα, ουτε μυρωδιες ουτε σαλια
insomniaK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Για αρχή δε βάζουμε βούτυρο στο τοστ =ρ Δεν ταιριάζει και με το σαλάμι αέρος που λέει η αποπάνω σου... Βουτυρίλα πάντως, μπορεί να μυρίζει και από πρόστυχο τυρί.
salliara Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 βουτυρο μια αλειψια βαζω απο πανω μονο οταν το τρωω εκεινη τη στιγμη. ρε συ τελειες και οι μπαγκετες που λες, αλλα φρεσκες! αμα τις εχεις στο ψυγειο με τα υλικα μεσα δεν παπαρωνει το ψωμι? :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.