Προς το περιεχόμενο

Φαι σε ταπερ και μυρωδια!


Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως ακολουθούσα τη λύση της αραβικής πίτας. Σαλάτα, τυρί, κοτόπουλο/γαλοπούλα/κάτι. Όλα μέσα, τλυιγμα και τέλος.

  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για αυτο λεω εγω, κρυα μπαγκετιτσα,

τυρι, γαλοπουλα, ντοματα, μαρουλι, μαγιονεζα και κατευθειαν στο ψυγειο, φτιαχνεις 4-5 κι εχεις για ολη τη βδομαδα, ουτε μυρωδιες ουτε σαλια :-)

 

no offence αλλα μαθετε σε αυτη την χωρα οτι η μπαγκετα ειναι ειδος ψωμιου κι οχι ειδος σαντουτς

Δημοσ.

no offence αλλα μαθετε σε αυτη την χωρα οτι η μπαγκετα ειναι ειδος ψωμιου κι οχι ειδος σαντουτς

μα αφου καταλαβαινομαστε, who cares!

Δημοσ.

μα αφου καταλαβαινομαστε, who cares!

 

οχι μανα μου δεν καταλαβενομαστε. πριν δυο χρονακια αθηνα τωρα, παω σε εναν μαγαζι και λεω " θελω ενα σαντουιτς με βουτυρο, ζαμπον, αυγο, μαρουλι. και παει η ζωαρα και το ψηνει. ειχα μεινει μαλακας. σου ειπα πουθενα κυρα μου να το ψησεις; και η θεικη απαντηση "το αψητο ειναι η μπαγκετα" ηθελα να την βουτηξω μεσα απο τον παγκο να την τουλουμιασω στο ξυλο. :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Δημοσ.

no offence αλλα μαθετε σε αυτη την χωρα οτι η μπαγκετα ειναι ειδος ψωμιου κι οχι ειδος σαντουτς

 

Σο γουατ; Και το κλασικο το καρβελι αμα παρω, το κοβω στη μεση και βαζω τα ιδια υλικα, απο τη στιγμη που ειναι κρυο, μια χαρα ειναι. ;)

Επισης αυτο πες το στις χιλιαδες μπαγκετες που κυκλοφορουν καθε μερα γεματες με ολα αυτα τα υλικα, σε ολων των ειδων τα φαστφουνταδικα :-)

 

http://www.google.gr/images?hl=el&source=hp&biw=1920&bih=989&q=%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CF%84%CE%B1&gbv=2&aq=f&aqi=g2&aql=&oq=

 

Δειξε μου ποσες βλεπεις αδειες :-)

Δημοσ.

ωχ ναι αυτη η αθηνα ειναι λιγο προβλημα σαυτα, εχεις δικιο.

για πειτε λιγο. τι ειναι τοστ, τι ειναι σαντουιτς και τι μπαγκετα?

γιατι εγω λεω τοστ το απλο φτηνιαρικο αφρο-ψωμι πατημενο στην τοστιερα.

μπαγκετα την μπαγκετα, και διευκρινιζω εαν ψημενη η αψητη.

σαντουιτς λεω το κρυο ψωμακι με ζαμπονια κασερια ντοματες που τα εχουνε τυλιγμενα σε ζελατινα και στο ψυγειο.

am i right?

Δημοσ.

Σο γουατ; Και το κλασικο το καρβελι αμα παρω, το κοβω στη μεση και βαζω τα ιδια υλικα, απο τη στιγμη που ειναι κρυο, μια χαρα ειναι. ;)

Επισης αυτο πες το στις χιλιαδες μπαγκετες που κυκλοφορουν καθε μερα γεματες με ολα αυτα τα υλικα, σε ολων των ειδων τα φαστφουνταδικα :-)

 

http://www.google.gr/images?hl=el&source=hp&biw=1920&bih=989&q=%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CF%84%CE%B1&gbv=2&aq=f&aqi=g2&aql=&oq=

 

Δειξε μου ποσες βλεπεις αδειες :-)

 

α καλααααα.

 

http://www.google.be/images?q=baguette&um=1&ie=UTF-8&source=univ&sa=X&ei=VLKRTdGfF4i7hAf307idDw&ved=0CF4QsAQ&biw=1152&bih=653

 

ωχ ναι αυτη η αθηνα ειναι λιγο προβλημα σαυτα, εχεις δικιο.

για πειτε λιγο. τι ειναι τοστ, τι ειναι σαντουιτς και τι μπαγκετα?

γιατι εγω λεω τοστ το απλο φτηνιαρικο αφρο-ψωμι πατημενο στην τοστιερα.

μπαγκετα την μπαγκετα, και διευκρινιζω εαν ψημενη η αψητη.

σαντουιτς λεω το κρυο ψωμακι με ζαμπονια κασερια ντοματες που τα εχουνε τυλιγμενα σε ζελατινα και στο ψυγειο.

am i right?

 

πλιζ οχι παλι

Δημοσ.

Σαντουϊτσάκι ΚΡΥΟ είναι ένα!

 

Φρατζολάκι από αυτά που πουλάνε στα σχολεία...τα ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΑ ξέρετε.

 

Τυρι, ντομάτα, μαρούλι, μαγιονέζα και τέλος!

Βάζεις 2-3 σε αλουμινόχαρτο και τα ΞΕΣΚΙΖΕΙΣ όποτε πεινάσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...