outlaw star Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Καλημέρα στο forum. Κατόπιν ωρίμου σκέψεως ανάμεσα σε 6950 και gtx 560 έγινε ευτυχής κάτοχος της πρώτης. Δυστηχώς όμως είναι καινούργια παρτίδα με custom ψύξη(σαν αυτής με 1 gb) οπότε ξεκλείδωμα δεν..(όχι ότι μου κάνει εντύπωση με την τύχη μου βέβαια.. ) Anyway θέλω να αρχίζω να κλοκάρω. Έχω το trixx το οποίο δουλεύει άψογα με την κάρτα. Η ερώτησή μου είναι μέχρι πόσο ρεύμα να δώσω max? Η κάρτα υποστηρίζει μέχρι 1,3 απο 1,1 που είναι τώρα και σε κάποια reviews έχω δει να δίνουν τόσο. Τhx. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Εξαρτάται, πόσο ψηλά θες ν' ανέβεις; 1.3V δεν είναι και λίγο πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Εξαρτάται, πόσο ψηλά θες ν' ανέβεις; 1.3V δεν είναι και λίγο πάντως. ναι μιλάω τώρα και με unstable hero και μου το πε θα δώσω max 1,2 και όσο ανέβει, θα ζήσω και με λίγο παρακάτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Χεχ, η ουσία είναι ότι είναι τούμπανο η καρτούλα και από άποψη απόδοσης δε χρειάζεται να την κλοκάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Χεχ, η ουσία είναι ότι είναι τούμπανο η καρτούλα και από άποψη απόδοσης δε χρειάζεται να την κλοκάρεις. ε ξέρεις όμως πως πάνε αυτά τα πράματα.... το μικρόβιο.. πάντως δε θα πάω για extreme πράγματα θα δώσω το πολύ μέχρι 1,2 και όσο ανέβει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Απο θερμοκρασίες πως πας ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Τα βολτ δεν ειναι αναλογα των θερμοκρασίων; θυμάμαι στην 5870 ανεβασα μεχρι 1.25, αλλά σε πειράματα είχα δώσει κι άλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Ναι, όσο ανεβάζεις τάση τόσο ανεβαίνει και η θερμοκρασία, περισσότερο απ' ότι ανεβάζοντας απλά τα ρολόγια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Απο θερμοκρασίες πως πας ? δεν έχω κοιτάξει με ποιο πρόγραμμα μπορώ να βλέπω max temp όταν βγαίνω απο ένα παιχνίδι? αυτή τη στιγμή είμαι με 1,150 ρεύμα και έχω τον πυρήνα στα 870 απο τα 800 με πολλές ώρες crysis2 μνήμες θα πειράξω αφού βρω max πυρήνα..σκοπός μου είναι να φτάσει στα 900 με max ρεύμα 1,2. πάντως δεν πρέπει να έχω μεγάλες temps, διότι βλέπω σε σχέση με τη 4890 στα ίδια παιχνίδια 6-7 βαθμούς διαφορά πιο κάτω στη cpu.. πολύ σόμπα μιλάμε και ήταν και η vapor-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Αν θες να δεις τι temps πιάνει σε gaming μπορείς να αφήνεις πίσω ανοιχτό είτε το AB (οπότε κοιτάς τα γραφήματα) είτε το gpu z (οπότε κάνεις click στις ετιμέτες των temps για να δεις τα max). Αν θέλεις να δεις τις absolute μέγιστες θερμοκρασίες, furmark με ανοιγμένο ένα gpu z Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Αν θες να δεις τι temps πιάνει σε gaming μπορείς να αφήνεις πίσω ανοιχτό είτε το AB (οπότε κοιτάς τα γραφήματα) είτε το gpu z (οπότε κάνεις click στις ετιμέτες των temps για να δεις τα max). Αν θέλεις να δεις τις absolute μέγιστες θερμοκρασίες, furmark με ανοιγμένο ένα gpu z thx man και μόλις χάζευα το gpu-z και το είδα για τις temps το furmark δε με ενδιαφέρει πάω να ρίξω μια γύρα στο crysis2 και επιστρέφω με temps λοιπόν πυρήνας στα 880 και μνήμες προς το παρόν στοκ μετά απο crysis2.. με gpu-z: 69 max (η πρώτη ένδειξη που δείχνει) vregulator phase max 59 όχι και άσχημα πιστεύω με το fan στο auto λογικά μέχρι 1,2 ρεύμα δε θαχω πρόβλημα.. όχι και άσχημο αυτό το custom σύστημα της sapphire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μια χαρά νούμερα, προχώρα άφοβα. Αν δεις και αρχίσουν και ανεβαίνουν, φτιάξε ένα πιο άγριο fan profile στο afterburner Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 69 max ειναι μια χαρά με το fan στο auto,απο 75 με 80 πιστεύω θα είσαι εντάξει.Ανέβα λίγο ακόμα σιγα σιγά όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 αυτή τη στιγμή είναι στα 900 ο πυρήνας με 1,2v..φαίνεται σταθερό...προς το παρόν το ρεύμα θα το αφήσω εκεί θα δω πόσο μπορεί να πάει ο πυρήνας και μετά βουρ για μνήμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Από θερμοκρασίες πώς πας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.