gasper Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 παιδια μια μεγαλη βοηθεια σχετικα με drivers. εχω κανει format στο pc μου. και θελω να μου πει καποιος τι drivers πρεπει να εγκαταστησω . σιγουρα χρειαζεται driver για καρτα γραφικων. αλλα δεν ξερω ποια καρτα γραφικων εχω. πως μπορω να το μαθω αυτο αφου δεν εχω τα βιβλια του pc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gunix Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Κατέβασε το πρόγραμμα everest απο εδώ http://www.lavalys.com/ να δεις τη hardware έχεις για να τα κατεβάσεις. Είναι free Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Στην έναρξη->εύρεση γράφεις devmgmt.msc και το τρέχεις,πατάς δεξή click σε κάθε άγνωστη συσκευή->ιδιότητες , λεπτομέρειες , αναγνωριστικά υλικού ,και με τα στοιχεία που παίρνεις από εκεί βρίσκεις μέσου google πια ακριβός συσκευή έχεις, οπότε και πιο driver να περάσεις. Αν δεν βγάλεις άκρη ανέβασε τα αναγνωριστικά εδώ να σε βοηθήσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gasper Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 ενταξει, πεστε οτι την καρτα γραφικων την βρισκω με αυτους τους τροπους που μου ειπατε τι αλλος driver χρειαζεται να εγκαταστησω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Πήγαινε στη διαχείριση συσκευών/device manager και δες που έχεις θαυμαστικά. Αυτά θα πρέπει να κατεβάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gasper Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 υπαρχει περιπτωση να μην μου βγαλει θαυμαστικο σε καποιον driver που πρεπει να κατεβασω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Σε ότι σου βγάζει άγνωστη συσκευή(θαυμαστικό)πρέπει να κατεβάσεις/περάσεις driver σε όλα τα άλλα αν θες μπορείς να ψάξεις μήπως υπάρχει ποιο νέα έκδοση να περάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gasper Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Σε ότι σου βγάζει άγνωστη συσκευή(θαυμαστικό)πρέπει να κατεβάσεις/περάσεις driver σε όλα τα άλλα αν θες μπορείς να ψάξεις μήπως υπάρχει ποιο νέα έκδοση να περάσεις. οκ καταλαβα σας ευχαριστω ολους παιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ss13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 οκ καταλαβα σας ευχαριστω ολους παιδια. Αυτό θα σε βοηθήσει επίσης !! http://www.zhangduo.com/udi.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.