doutsos13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα σας! Μου έχει κολλήσει προσπαθώ να θυμηθώ πως λεγόταν μία εκπομπή π είχε στην τηλεόραση παλιά πριν 8-9 χρόνια στην οποία έπαιρνες τηλέφωνο και έπαιζες με τη συσκευή του τηλεφώνου σου ! ήταν ένα 3d game αν μπορώ να θυμηθώ καλά .. αλλά δεν μ έρχεται ούτε το κανάλι ούτε το όνομα τ παιχνιδιού. Κάθε βοήθεια δεκτή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα σας! Μου έχει κολλήσει προσπαθώ να θυμηθώ πως λεγόταν μία εκπομπή π είχε στην τηλεόραση παλιά πριν 8-9 χρόνια στην οποία έπαιρνες τηλέφωνο και έπαιζες με τη συσκευή του τηλεφώνου σου ! ήταν ένα 3d game αν μπορώ να θυμηθώ καλά .. αλλά δεν μ έρχεται ούτε το κανάλι ούτε το όνομα τ παιχνιδιού. Κάθε βοήθεια δεκτή Υπήρχαν πολλές τέτοιες απίστευτες , με φλιπεράκι, ποδοσφαιράκι κλπ. Αυτές εννοείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
javavall Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Ένα που είχες κάποιον και έπρεπε να προχωρήσεις σε μια πίστα και πατώντας τα κουμπιά πηδούσες κλτ? Μου διαφεύγει το όνομα αυτή τη στιγμή... Νομίζω ότι το έδειχνε το Μακεδονία tv και μετα στον ant1... κάτι τέτοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doutsos13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 DrLo δεν είχα πετύχει ποτέ τέτοιου είδους games λογικά μπορεί να είχε .. κυρίως platform ( κατά κάποιο τρόπο ) θυμάμαι ότι είχε , javavall ναι ρε κάτι τέτοιο θα τολμήσω ακόμα μία αναζήτηση που ξέρουμε τα κανάλια ελπίζω να ήταν αυτά. Αν σας έρθει φλασιά Post it! ty both! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deponakias Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Υπήρχαν πολλές τέτοιες απίστευτες , με φλιπεράκι, ποδοσφαιράκι κλπ. Αυτές εννοείς? Πω ρε φιλε τι θυμηθηκες...Το αλλο με το να βρεις τις διαφορες με τις εικονες... Στην μια εικονα ειχε 2 αρκουδες στην αλλη 1 και ο παιχτης απανταγε :χμμ το γρασιδι στην 2η φαινεται λιγο πιο ψηλο... :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsifotis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μηπως λες τον Αυγουλαρα(αν θυμαμαι καλα), στο Μακεδονια TV? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
javavall Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Το σκεφτόμουν σήμερα, αλλά δεν μου έρχεται το όνομα!!! Μήπως πήγαινε κάπως έτσι Joyrass, Joyrush..κάτι τέτοιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos09 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Αυτες οι εκπομπες ηταν επικες. Θυμαμαι που ο χαρακτηρας ηταν στα νησια του Πασχα και επρεπε να περασει απο φωτιες και ζουγκλες. Μαλιστα ποτε δε νομιζω να ειδα ολη τη πιστα καθως μπορουσες να επιλεξεις πολλες καταληξεις. Ειχε και αλλες πολλες πιστες και με αεροπλανα και ποδοσφαιρο αλλα αυτη μου εμεινε περισσοτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Λες για αυτά τα παιχνίδια που ήταν σχεδόν ίδια με αυτό το βίντεο κλιπ σωστά; http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenEye Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Το σκεφτόμουν σήμερα, αλλά δεν μου έρχεται το όνομα!!! Μήπως πήγαινε κάπως έτσι Joyrass, Joyrush..κάτι τέτοιο... Joe Razz με το ανθρωπακι μεσα σε ενα ναο και Space κατι ενα αλλο με διαστημοπλοιο τι μου θυμισες τωρα. το βλεπα με τον αδερφο μου και πεφταμε κατω απο τα γελια με τα κοροιδα που παιρνανε τηλεφωνα και τα σκαγανε και την βρισκανε... και μετα 2πλο ποδοσφαιρακι με fixed βιντεακια και δωστου τα πληκτρα στο τηλεφωνο ντοοοοοοοουυυυυυυυυυτττττττττ ντουτ ντουτ και το αμιμητο πατα το 5 ρε μ****α στην αρχη ηταν ενα σαπιο γκομενακι (το οποιο παιζει ακομα στο blue sky σε εκπομπη για cinefil) και μετα για το ποδοσφαιρακι ηταν ο αλογομουρης που επαιζε στην εκπομπη για το στοιχημα ο οποιος την ειχε δει οτι παρουσιαζε champions league και καμμια φορα μαζι με εναν αλλοιθωρο με ακανονιστη αλλωπεκια μεγαλο γνωστη της μπαλας... http://64.27.29.131/articles/profiles/interactive-television-are-we-there-yet/page/1%2C1 δες και εδω στο βιντεακι μετα το 1.33 και μεχρι το 1.51 http://www.youtube.com/watch?v=R8sva2TdsAM απο γερμανικο δικτυο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doutsos13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 golden φίλε μ δν μπορώ να καταλάβω που είναι το video στο λινκ π μ έστειλεσ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenEye Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 golden φίλε μ δν μπορώ να καταλάβω που είναι το video στο λινκ π μ έστειλεσ ολοκληρο βιντεακι στο youtube δεν το βλεπεις στο απο πανω post; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.