Προς το περιεχόμενο

LG w2243s & ζαλαδες..

greekparot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω την LG W2243S: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169562 και μετα απο 30 λεπτα χρησης ζαλιζομαι αισθητα και θολωνουν ελαφρως τα ματια μου. Με αποτελεσμα να μην μπορω να αποδωσω επανω στη δουλεια που κανω στο pc. Θα πρεπει οποσδηποτε να κανω ενα διαλλειμα 10 λεπτων - να βρεξω το προσωπο μου με νερο για να επανελθω.

Σιγουρα το αντιμετωπιζεται καποιοι απο εσας. Που οφειλεται το προβλημα; Ειχα μια 19' LG και δεν ειχα τετοιο προβλημα.

Αν χρειαζεται να αλλαξω καποιες ρυθμισεις - τι ακριβως να πειραξω στην οθονη;

Αναλυση δουλευω σε 1920χ1080 & τα Hertz ειναι: 59 (παει ως τα 60hz).

Καθε βοηθεια / προταση ευπροσδεκτη.

Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω την LG W2243S: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169562 και μετα απο 30 λεπτα χρησης ζαλιζομαι αισθητα και θολωνουν ελαφρως τα ματια μου. Με αποτελεσμα να μην μπορω να αποδωσω επανω στη δουλεια που κανω στο pc. Θα πρεπει οποσδηποτε να κανω ενα διαλλειμα 10 λεπτων - να βρεξω το προσωπο μου με νερο για να επανελθω.

Σιγουρα το αντιμετωπιζεται καποιοι απο εσας. Που οφειλεται το προβλημα; Ειχα μια 19' LG και δεν ειχα τετοιο προβλημα.

Αν χρειαζεται να αλλαξω καποιες ρυθμισεις - τι ακριβως να πειραξω στην οθονη;

Αναλυση δουλευω σε 1920χ1080 & τα Hertz ειναι: 59 (παει ως τα 60hz).

Καθε βοηθεια / προταση ευπροσδεκτη.

Ευχαριστω.

Τετοιο προβλημα ειχα και εγω με μια 23 led lg αγορασμενη πριν απο 6 μηνες περιπου και προσπαθησα να την ρυθμισω αλλα ματαια δεν καταφερα τιποτα και ετσι αναγκαστηκα και την πουλησα.Αγορασα μια samsung led και ειδα διαφορα μερα με την νυχτα και ετσι τελος η ζαλαδες και οι πονοι στα ματια!!!!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

msakis01 μην με βαζεις στην πριζα τωρα.. λες να φταιει δηλ. το μοντελο;

Θα χαμηλωσω παντως αντιθεση και φωτεινοτητα να δω πως θα παει..

Αν καποιος αλλος εχει να μου προτεινει κατι.. αναμενω για δοκιμες.

έχεις παρατηρήσει τίποτα "θολό" στην απόδοση της εικόνας; VGA την έχεις ή με DVI ?

Όχι θολούρα δεν υπάρχει. Με VGA την έχω προς την κάρτα γραφικών.

Εχει η κάρτα μου dvi, να τη συνδέσω λες με ένα ανταπτορα που έχω στη dvi; Και έπειτα; Θα δω δηλ κάποια βελτίωση; Θα χρειαστεί να κάνω κάποιες ρυθμίσεις μετα;

εχω την ιδια οθονη και δεν αντιμετωπιζω προβλημα εχω βαλει φωτεινοτητα 38 αντιθεση 75 διορθωση γαμμα -50 και R 50 G 50 B 50! δοκιμασε αυτες τις ρυθμισεις μηπως κανουν τιποτα!!

Εχω κι εγω την ιδια οθονη αλλα μετα κι απο περισσοτερη χρηση δεν με κουρασε (εμενα μου κανει ενα ηηηηηηηηηηηηη σταματαει μονο οταν κουναω το καλωδιο ρευματος

φιλε τζιμ και εγω το ειχα στην αρχη αλλα αμα βαλεις καλυτερα και την κουνας για να σταματαει θα σταματησει να τοι κανει (τοσο εκανε και η δικια μου να το σταματησει)!!

εχω την ιδια οθονη και δεν αντιμετωπιζω προβλημα εχω βαλει φωτεινοτητα 38 αντιθεση 75 διορθωση γαμμα -50 και R 50 G 50 B 50! δοκιμασε αυτες τις ρυθμισεις μηπως κανουν τιποτα!!

Σ´ευχαριστω πολυ. Θα δοκιμάσω μετα τις ρυθμίσεις που μου είπες κ´ θα γράψω εντυπώσεις. Προς την κάρτα γραφικών την συνδεεις αναλογικά/VGA ή με adaptor dvi?

• Super Moderators

έχεις παρατηρήσει τίποτα "θολό" στην απόδοση της εικόνας; VGA την έχεις ή με DVI ?

με adaptor dvi to vga την συνδεω αλλα δεν νομιζω να φταιει αυτο!!

η οθόνη δεν έχει DVI port, οπότε είτε τη συνδέει με D-sub to D-sub είτε με DVI μέσω adaptor για D-sub είναι το ίδιο πράγμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...